Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gunluk neredeyse 2 sene oldu adamakıllı futbol oynamayalı.simdi mac izlerken kuduruyorum resmen.
kadro yok futbol icin.en iyisi bi halısahanın orada oturup 1 kisi eksik adam lazım diyenleri bekleyip yancı potansiyelinden oynamak yoksa evdeki her nesneyi futbol topu sanmaya basladım.
ruyalarıma giriyor :/
Mesaj tarihi:
abi el torito nispetiyede diyor baktım da. kafe pi'ye uğra sen :D
beşiktaştan kastın beşiktaş meydanının iskelesinin olduğu muhit ise tabi :D yoksa 4.levent te beşiktaş sınırları içerisinde :D
Mesaj tarihi:
adam beer port dediği için söyledim yoksa dert değil.
üşeniyom ben o taraflara gitmeye ya. bi de ne bilim çok tiki bi havası varmış gibi geliyo oraların. etiler sonuçta.
Mesaj tarihi:
vivavale said:

gunluk neredeyse 2 sene oldu adamakıllı futbol oynamayalı.simdi mac izlerken kuduruyorum resmen.
kadro yok futbol icin.en iyisi bi halısahanın orada oturup 1 kisi eksik adam lazım diyenleri bekleyip yancı potansiyelinden oynamak yoksa evdeki her nesneyi futbol topu sanmaya basladım.
ruyalarıma giriyor :/

istanbuldaysan haftada 4 maç yapan çok sayko insanlar tanıyorum her haftada ısrar ediyorlar hepsi mühendis maçtan sonra takılmak istemezsin zaten lol bayarlar.
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

Gunnuk sabah biraz foto sonra bira ve nachos sonra gocart sonra da tatli biseyler ile gunu tamamladim. Mutluyum lan =)

Adam ol şöyle azıcık erkek yemekleri ye ne lan öyle salata malata...
Mesaj tarihi:
senko said:

abi hatırlamıyormusun adamı adamı en baba donerciye goturduyduk, gidip salata yediydi.

Aynen bugün zaten taglemiş beni bak erkek yemeği yiyorum ben diye ahgfhadja
Mesaj tarihi:
kozalak said:

içime bir sıkıntı çöktü be günlük. p.tesi sendromu değil ama bu. ne ola ki?

pepee seyret geçer
http://www.youtube.com/watch?v=QPghyVzo3KU
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...