wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Dolu yağıyor burada ya ahahaha. Yarın dönüm noktası gençler, yarından sonra ya yukarı ya aşağı artık ortası yok gibi hadd bismillah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 gunluk neredeyse 2 sene oldu adamakıllı futbol oynamayalı.simdi mac izlerken kuduruyorum resmen. kadro yok futbol icin.en iyisi bi halısahanın orada oturup 1 kisi eksik adam lazım diyenleri bekleyip yancı potansiyelinden oynamak yoksa evdeki her nesneyi futbol topu sanmaya basladım. ruyalarıma giriyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Gunnuk sabah biraz foto sonra bira ve nachos sonra gocart sonra da tatli biseyler ile gunu tamamladim. Mutluyum lan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 nachos'u nerde yedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 bad bad bad bad bad days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Ankaraya donuyorum yine :/ nalet olsun adamim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 coco said: nachos'u nerde yedin?. besiktasta beerport.. Daha iyi yapan yer biliyosan cogzel olar. Beerporta gitmeyi sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 beşiktaş kafe pi'deki nachosu u seviyorum ben baya. gel bi gün ısmarlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 tgi fridays beşiktaş en iyisi derdim ama türkiyeden çekildiler yıl önce. dolayısıyla el torito beşiktaş(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 tenks =) kozalag duydun mu? :D uğramak lazım bi ara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 abi el torito nispetiyede diyor baktım da. kafe pi'ye uğra sen :D beşiktaştan kastın beşiktaş meydanının iskelesinin olduğu muhit ise tabi :D yoksa 4.levent te beşiktaş sınırları içerisinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 etiler yahu beşiktaş iskeleden 5 dk public ulaşım da çok kolay ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 bana farkmaz. sirkeciden beyoğluna ordan istiklali geçip beşiktaşa yürüyen adamım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 adam beer port dediği için söyledim yoksa dert değil. üşeniyom ben o taraflara gitmeye ya. bi de ne bilim çok tiki bi havası varmış gibi geliyo oraların. etiler sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 evet sıkıcı olduğu aşikar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 neyse, pi'ye gelen olursa ısmarlarız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 vivavale said: gunluk neredeyse 2 sene oldu adamakıllı futbol oynamayalı.simdi mac izlerken kuduruyorum resmen. kadro yok futbol icin.en iyisi bi halısahanın orada oturup 1 kisi eksik adam lazım diyenleri bekleyip yancı potansiyelinden oynamak yoksa evdeki her nesneyi futbol topu sanmaya basladım. ruyalarıma giriyor :/ istanbuldaysan haftada 4 maç yapan çok sayko insanlar tanıyorum her haftada ısrar ediyorlar hepsi mühendis maçtan sonra takılmak istemezsin zaten lol bayarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 @fin yok abi istanbulda diilim.ama simdi kalkıp gelebilirim o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Mr_Hand said: Gunnuk sabah biraz foto sonra bira ve nachos sonra gocart sonra da tatli biseyler ile gunu tamamladim. Mutluyum lan =) Adam ol şöyle azıcık erkek yemekleri ye ne lan öyle salata malata... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 abi hatırlamıyormusun adamı adamı en baba donerciye goturduyduk, gidip salata yediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 içime bir sıkıntı çöktü be günlük. p.tesi sendromu değil ama bu. ne ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 senko said: abi hatırlamıyormusun adamı adamı en baba donerciye goturduyduk, gidip salata yediydi. Aynen bugün zaten taglemiş beni bak erkek yemeği yiyorum ben diye ahgfhadja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 ne gündü ama değil mi günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 kozalak said: içime bir sıkıntı çöktü be günlük. p.tesi sendromu değil ama bu. ne ola ki? pepee seyret geçer http://www.youtube.com/watch?v=QPghyVzo3KU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 son 4gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar