dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 16°C yağmurlumsu. atıyor. duruyor açsa keşkenot:fotoğrafta zombieleri fotoşopla çıkarttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 sağ alt da bi tane unutmuşsun sniper ını da görmek isteriz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ardeth köyden tavuk ve yumurta getirmiş. onu yiyelim koyarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 kahvaltı en onemli ogun tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 iyi hatırlattın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 pazar günü çalışılır mı ya :7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 lol evet. 2haftada 1 gün ya da ayda 2gün tatilin olsun o zaman gel şikayet et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ne oldu! sustun bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 foxconn'da mı çalışıyosun dasaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Bizim ailede var bi sıkıntı ya, kadın şehir dışına çıkıyor yanına para almıyor ya ahaha arayıp 'şş böbüğüm bana para yollasana bakiim' diye uyandırıyor e anne yok mu sende?! Amaan ne bileyim yanlış cüzdanı almışım. 9-13 uykumuz var zate onu bile uyutmuyorlar yafz, bankamatiğe gittim uykum açıldı mı var mı hala anlayabilmiş değilim ama başım ağrıyor onu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ayda 2 gün tatil yılda 24 gün eder benden daha fazla tatilin var pislik ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 inşaat sektörü varken foxconn ne la? onların ağları falan bile var binalarında. bizde demir donatı üstüne düşersin. böğrüne saplanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 copry said: Amasra safranbolu arası yol gerçekten mükemmel , ağaçtan tüneller var :) Tüftüfünü de al piknik yapalım bi tane yol iz bulan adam alın yanınıza amasra'dan cide'ye geçin bir daha giderseniz. mağaralar orta çapta bir şelale manzara vs doyarsınız. ammavelakin yanınızda bilen biri olsun yoksa sahilde limanda bira içip dönersiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Kesin gideriz cok sevdik oralari . Kaybolmak iyidir , candir , heycanli olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 işte kaybolamazsınız bile çünkü ilçe içinden girilmiyor oralara =) amasra cide arası yolda küre dağları milli parkı'nın girişi var, tam bartın-kastamonu sınırında. ordan giriyorsun sonrasını bir kere gittiğim için ben de bilmiyorum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 dasaaa said: inşaat sektörü varken foxconn ne la? onların ağları falan bile var binalarında. bizde demir donatı üstüne düşersin. böğrüne saplanır DEMİR DONUTU MMMMMMM NEREDE SATILIYOR??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 abi okadar güldüm ki. gerçekten ekranıtükürükledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 demir donut vs iron man http://www.tiklayiver.com/wp-content/uploads/2012/08/Demir-Adam-vs-Platin-Adam.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Düğünlerden nefret ediyorum abi yeminle ya. Bok var saatlerce esir ediyorsun insanları, hayır 100 kere çağırdı çocuk şimdi yok gelmiyorum da diyemedim. En azından yanımda fıstıkla gidicem tek teselli. Bahane bulup erken kaçmak lazım. Yapmayın abi düğün müğün sevmiyoruz biz gelmeyi 10 dakikalık nikah yapın bahamalara tatile gidin düğüne vereceğiniz parayla çok daha mantıklı -.- fufufufufu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 gunluk tam bitmemis gibi hissediyorum lan, yarin tekrar baslayabilir gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 pilatin taktırt geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Abi gözüüüüüüüm =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 oha üst komşunun dairesinde aile faciası dönüyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 banyomun gideri yok sipir sipir temizlik yapamiyorum boyle ev mi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar