nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 dasaa rahat ol abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 18:00 olacak burada ve öğle yemeği yiyeceğim!!!!!! sonra da uyurum falan zaten bu yprgunlukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Kadınlara ehliyet verirken çok fazla düşünsünler. Sırf kadın erkek eşit hede hödö diye trafikte kelle koltukta gezmek zorunda mıyım lan ben? 1 tane dangalak kadın yüzünden hem abimin araba haşat olacaktı, hem konuyla hiç alakasız bi çocuğun arabası. Allahtan çocuk da ben de son anda iyi sıyırdık. Bahsi geçen süt ürünü kadın da hiç bişey yokmuş gibi sektirdi gitti ona yanıyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 trafikte kazaya sebep olan her zaman erkekler. Öyle ki, önlerinde giden araba kurallara uyuyorsa, kesin bu kadındır derler o kadar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 SeaGle said: Kadınlara ehliyet verirken çok fazla düşünsünler. Sırf kadın erkek eşit hede hödö diye trafikte kelle koltukta gezmek zorunda mıyım lan ben? 1 tane dangalak kadın yüzünden hem abimin araba haşat olacaktı, hem konuyla hiç alakasız bi çocuğun arabası. Allahtan çocuk da ben de son anda iyi sıyırdık. Bahsi geçen süt ürünü kadın da hiç bişey yokmuş gibi sektirdi gitti ona yanıyorum =/ sizi görmemiş bile olabilir. aynalar ve kadınlar. sadece kendilerine bakmak için kullanıyorlar. trafiğe değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Abi nereye bakıyordu bilmiyorum ama 2 aracı haşat edecekti çok net. @pembik hıhı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 SeaGle said: Kadınlara ehliyet verirken çok fazla düşünsünler. Sırf kadın erkek eşit hede hödö diye trafikte kelle koltukta gezmek zorunda mıyım lan ben? 1 tane dangalak kadın yüzünden hem abimin araba haşat olacaktı, hem konuyla hiç alakasız bi çocuğun arabası. Allahtan çocuk da ben de son anda iyi sıyırdık. Bahsi geçen süt ürünü kadın da hiç bişey yokmuş gibi sektirdi gitti ona yanıyorum =/ geçen gün jeepli kadın beni ve motorumu arabasının altına alıyordu. Yan yoldan gelip yüzüme baka baka önüme kırdı korna çalmama selektör yakmama rağmen. Valla inip dövecem o kadar sinirlendiydim. Çok haklısın seagle bence bütün kadınların ehliyetleri tekrar gözden geçirilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 SekerPembe said: trafikte kazaya sebep olan her zaman erkekler. Öyle ki, önlerinde giden araba kurallara uyuyorsa, kesin bu kadındır derler o kadar yani Bu dediğin gibi dangalaklar yok değil tabi ki ama kadın sürücülerin %95i çok kötüler. Net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 yorgunluk üzerine bisikletle 50km. geberdim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ya sen hala bisiklete mi biniyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Satsumaaaaaaaa <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 SekerPembe said: ya sen hala bisiklete mi biniyosun evet hem de 2012 başından beri hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 copry said: Satsumaaaaaaaa <3 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Beraber olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 korkmuyomusun peki, ben babet giyemiyorum artık topuklularla geziyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 yorgunum çk yorgunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 copry said: Beraber olsun :( sesim kısık, ben içemezdim zaten.. bi dahaki sefere beraber olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 korkanın çocuğu olmaz pembiliboy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 public sexciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 angkor wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 İsanın babası var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ayıp sorulmaz öyle şeyler bana torrent sitesi önerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Harbi soruyom yaaa? Bir de ' for whom the bell tolls?' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 yok burda sela okuyo hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar