xaty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 copry said: Baya soğuk kar yağcak mı? burda havalar çok güzel, gelebilirsin istersen
copry Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Yok yağmaz yakında .. Gelebilemem ama gelebilsem gelebilirdim çünkü , ama gelebilemiyorum maalesef :(
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 abi böyle bir nezle yok, burunsuz bir şekilde uyandım az önce. otrivine'le filan anca açıldı şimdi biraz. ama tam 3 günlük boş vaktime denk gelmesi güzel oldu, za
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 yavuz ne zaman hasta olmadığın günleri görücez?
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 senede bir kere hasta oluyorum göt pardon çok sert olmuş popocukç^_^_^_33
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 günaydın günlük, bugün haftanın son günü olması münasebetiyle küçük bir konuşma yapmak istedim beni mazur gör. bugün bence de çok kutsal bir gün. çünkü insanlar yüklendikleri negatif enerjiyi bütün haftasonu boyunca boşaltabiliyorlar. ben de onlardan biriyim. yaşasın cuma günleri!
xaty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Ben de bi kaç gündür nezle, baş ağrısı falan çekiyordum uzun yol-uykusuzluk-sıcak hava ve deli gibi çalışan klimalar üst üste gelince. ama bugün hiç birinden eser kalmadı.
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 angara dondu beyler. bu nası soğuk lan :(
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 xaty said: Ben de bi kaç gündür nezle, baş ağrısı falan çekiyordum uzun yol-uykusuzluk-sıcak hava ve deli gibi çalışan klimalar üst üste gelince. ama bugün hiç birinden eser kalmadı. O son yedigin hamambocegi kanadi kizartmasi iyi geldi di mi?
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 lan lı lun lu konuşma, hanımlar var burada. ağzını kırarım senin.
xaty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mr_Hand said: xaty said: Ben de bi kaç gündür nezle, baş ağrısı falan çekiyordum uzun yol-uykusuzluk-sıcak hava ve deli gibi çalışan klimalar üst üste gelince. ama bugün hiç birinden eser kalmadı. O son yedigin hamambocegi kanadi kizartmasi iyi geldi di mi? hamam böceği kanadı kızartmasının faydası oldu mu bilmiyorum da, okunmuş yavru ahtapot yedim. kızartmışlar yavrucakları, üstüne hafif tatlı bi sosla susam serpiştirmişler. çerez gibi gitti birayla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bütçenin ilk taslağı bitti lan günlük; ankaranın bağları büklüm büklüm yolları ne zaman zarhoş oldumda galdıramıyom golları dün gecem çoğunlukla şu şarkıyla geçti, zaten gece 01:30'a kadar ofisten çıkamadık, koskoca katta 2 kişiydik. müdür ve ben. usta ve çırak. master and apprentice. bütçeyi bitirdik diye bi oynamadığımız kaldı ama 10 kere şu şarkıyı dinleyince oynamış kadar olduk sabah yine kafamda ankaralı coşkunla kalktım, tuvalete ankara havası oynayarak gidim babacumun sabah damarı büklüm büklüm bağırsakları ankaranın yollarını ezberledim günlük büklüm büklüm hep
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bimden aldığım elektrik süpürgesi canavar gibi, halıyı yerinden kaldırıyor günlük. hem de 49 lira. işte böyle akıllı, karlı alışverişler yapan bir adamım ben.
Norak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 jel mousepadimin pekmezi akmış günlük :( :( :( http://content.costco.com/Images/Content/Product/600497b.jpg ama bantladım kurtardım.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 yavıdiliğe göre yavıdiler ölünce kötülerse cehenneme gidip yanıyorlar mı, yoksa sadece fakir mi kalıyorlar cezalandırma olarak?
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 her gün odamda gözüme çarpan nüfus cüzdanı lazım olunca kayboldu. saklanıyor ya da, tam bilemedim şimdi.
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 dasaaa said: lan lı lun lu konuşma, hanımlar var burada. ağzını kırarım senin. Benle polemiğe girme bak 1.90 85 kilo adamım Ağzımı kırana kadar mangal yaparım senden Of tehdite gel
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 olm parası neyse veririm. seni zencilere emanet ederim şişe geçirip sıra ile çevirirler.
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Sende para var bizde yok mu Bende seni porto ricolulara veririm, gangnam style açıp çatlayana kadar izletirler sana
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 kavurma said: çok yalnızım lan günlük ben de lan.. hatta fake olarak bu sabah gelen dasaaalover isimli kullanıcıdan gelen mesajı saklıyorum ki arada bakıp yüzüm gülsün falan. yalnız değilsin kavurma. sen bizim de kavurmamızsın. canımızsın. *omzunu ısırıp çiğner*
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 cicibeybe said: Sende para var bizde yok mu Bende seni porto ricolulara veririm, gangnam style açıp çatlayana kadar izletirler sana o zaman miami 36th Street de senin porto ricoluların benim zencilerime karşı kapışsınlar da o sırada biz de plajda hatunlarla eğlenmeye gidelim. ne dersin ha mike!
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 I'm in ceykıb. Kızlar nereli olcak:P
Öne çıkan mesajlar