SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 NolaxThensbane said: her canımızın istediğini yapsak forumda at kostururdu bu sıpalar! ben yapıyorum
SekerPembe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 senko said: SekerPembe said: canım burda istedi napım senko canın sağolsun... canımmmm
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 asabi olduğunuz kadar küstahsınız da hanımefendi
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ayip ya arkadaslar lutfen ama ya hayvanligin luzumu yok insan olun biraz ya seviyeyi dusurmeyin efendi olun ya centilmen medeni saygili biri yapar mi su yaptiginizi ya lutfen arkadaslar rica ediyorum yapmayin ya
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 utandım... bu dediğinizi düşünmek için kendimi uludağa kapatacam. Gelecek arkadaşlar sucuk ve sıcak şarabım var ama ekmek alın olm, doymuyor insan.
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 şamsşldmlas orda oturanlar şu resmi görseler ne düşünürler acaba, ah mübarek olacak iş miydi bu şimdi!!!
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bence bi sağ direk geçirmek yeter sdfsdf kafein iyi değil.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Yıllardır çalıştığım bankaya rezil olduğuma mı yanayım, ayakta uyutulduğuma mı yanayım, gerizekalılığıma mı yanayım yoksa götüne kaçan 63bine mi yanayım bilemedim günlük. Çok moralim bozuldu yemin ediyorum şu dünyada babana bile güvenme boşa dememişler.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Ayaküstü siktiler beni abi işte az bişi sanıyordum meğersem değilmiş.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 63,000'de o kelime kullanılır evet. =/ geçmiş olsun.
copry Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Tarih karmaşası yaşıyorum Bugün günlerden ne hangi ay kaç gün sonra tatil şu nezamandı bu nezaman gelicek habire gün sayıp herseferinde unutuyorum . Sanırım trabzona gidiyorum bayramda babaannemi dedemi kuzenleri falan çok özlemiştim trabzonu da çok özledim bir yıl oldu nerdeyse gitmeyeli. ekim ayı ama kurban bayramında kışın bile güneşli olur trabzonda hava ilginç bi şekilde , bakalım bu yıl nasıl olacek. neyse öyle işte /post
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 abi salaklarla konuşuyorum paso. telefonu açıyorum salak kapatıyorum salak dört tarafta salak hayır imadan anlamayan adam mı olur? olur abi. salaksa olur hayır sonra anlatırım diyorum anlamayınca "sen anlat ben anlarım" diyor salak. ulan şemasını çizsem anlamayacaksın işte. salak
xaty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 arap mahallesi üstüne hint mahallesi gezdim. sonra da çin mahallesi vardı sırada ama bünye izin vermedi.. neyse, yine iyi gezdim, 5 buçuk saattir dolanıyorum
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 copry said: Tarih karmaşası yaşıyorum Bugün günlerden ne hangi ay kaç gün sonra tatil şu nezamandı bu nezaman gelicek habire gün sayıp herseferinde unutuyorum . Sanırım trabzona gidiyorum bayramda babaannemi dedemi kuzenleri falan çok özlemiştim trabzonu da çok özledim bir yıl oldu nerdeyse gitmeyeli. ekim ayı ama kurban bayramında kışın bile güneşli olur trabzonda hava ilginç bi şekilde , bakalım bu yıl nasıl olacek. neyse öyle işte /post aha trabzonluymuş copry kacın la silah vardır bunda! Askere gitmeye yakın iyice koyverdim işleri birde bugun iş yerinin bahçesine köpek geldi bütün gün sevdim oyun oynadık durduk. Çok sözümü dinliyor namuzsuz.
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 annemin feysteki arkadaş sayısı da foto sayısı da benden çok lan bakalım daha ne kadar asosyal olabilcem.
copry Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 senko said: annemin feysteki arkadaş sayısı da foto sayısı da benden çok lan bakalım daha ne kadar asosyal olabilcem. ahahahhaha
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 patiyede girer yakında asdhahah
Öne çıkan mesajlar