barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 dişlerini sıkıyorsundur. ya da diş eti hastalığı olabilir. en kısa zamanda bir diş hekimine görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 herşeyden anlıyorum. süoerim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 SirWinstonPee said: cpyro benim dişlerim sallanıyo bu ara çok ya neden olabilir? çok rahtsızım Gece dişlerini sıkıyorsundur ya da generaliza periodontal sıkıntın olabilir. Muayene ol forumdan tedavi yapamıyorum mafeles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 barbu said: dişlerini sıkıyorsundur. ya da diş eti hastalığı olabilir. en kısa zamanda bir diş hekimine görün. Ohaaa hahahhah seninle gurur duyuyorum çekirge ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ben de sıkıyorum stresten,bazen aniden uyanınca gece anlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 tişikkirlir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Ya günlük ayıp ama valla bak İnsanın maaşı niye düşer ya kariyerde yükseldikçe Beni mi kekliyolar lan kariyer kariyer derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 maaş artar karıyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 karı yer kısmına katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 12k neyine yetmiyo abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Hakkaten yiyio Ama maaş yarıya düşmez ki be arkadaş Yeni aldığım yatın taksitlerini nası ödicem şimdi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Odacı falan mı yaptılar yarı yarıya maaş düşüo O değil de kimseye iyilik yapmaycam lan artık. Yeter bu son, bi önce ki de sondu ama bu sefer son diyeyim yine de. Eved. İnşallah yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 o degilde belediye tikanmis olan lagim cukurunu acmaya calisiyordu yol bok icinde. elemanin biride bisikletle gecerken kaydi dustu yolda. ogkk uzuldum cocuga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Ben sana iyilik yapcam wast Yok abi mevki aynı ama daha aşmış biyerde çalışıyorsun:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 O zaman kazanılmış hak geri alınamaz şeklinde sizin aazınızı kırarım lan maaşa naapmışsınız böyle diye hesap sor muhasebeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Sözleşmede öyle kazanılmış hak falan bıraktılarsa tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Abi kazanılmış hakla hiç ilgisi yok. Asıl maaşa dokunulmuyor zaten. Sadece günlük harcırahın yarıya iniyor çünkü aşmış yer dediğimiz olay istanbulda. İkamet istanbul olduğundan sana ekstra bir para vermek durumunda olmuyor şirket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Hei bak olay anlaşıldı. Sözleşmeyi yaparken sana şu kadar vereceğiz diyorlarsa onun altına düşemezler abi işte kazanılmış hak olarak onu söylemiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Buralar fazla kurumsal ya böyle tuzaklara düşmek için Pis kapitalistler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 En azından maaşınız var yafz, benim bi maaşım bile yok :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Napıyon abi sen En son gevır memleketlerine gittiydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Fetettim oraları döndüm. Yani galiba O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 halk oyunlarına katılıp yurt dışına çıkma fikri kafama yattı günlük aşsdmasşdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 yurt dışına çıkmak için halk oyunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 tam benim kafadalar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar