kavurma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ben bugünün bittiğini gördüm ya daha ne isterim ki..
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 hem sehir hem okul degistirmek baya yaradi. artik daha harikayim. tesekkurler courage wolf
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 mezun olmak icin okula gitmem gerekiyordu dayanamadim. yatay kactim oralardan simdi olurum artik ne de olsa burs burs atiyor kalbim
anon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ulan günlük ya kızın sevgilisini görsen günlük olmaktan istifa edersin yeminlen. adam hipster olsa ne bileyim tikky olsa gam yemicem de bildiğin sapık tipli lan.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ya abi 1 hafta boyunca kebap mı yenir ya fak. kilo aldım direkt sdfsdfg.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 sen bi gel bakalm dışarıda sana paso süper yağlı kebap yediricem. başka bişi yok çünkü adama et yemiyorum diyorsun kuzu vereyim diyor. yok diyorsun et yemiyorum toyuk var diyor et istemiyorum arkadaşım dersen bi daha e balık var diyor. gel sen gel
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 dasaa bugun feysden pek konusmadık farkındasın sanırım....
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 dasaaa said: sen bi gel bakalm dışarıda sana paso süper yağlı kebap yediricem. başka bişi yok çünkü adama et yemiyorum diyorsun kuzu vereyim diyor. yok diyorsun et yemiyorum toyuk var diyor et istemiyorum arkadaşım dersen bi daha e balık var diyor. gel sen gel olm kum torbamı sırtlar gelirim dsfgsdfg
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 şunu loopa alıyoruz bu gece öyle uyuyoruz günlük. http://www.youtube.com/watch?v=aGSKrC7dGcY
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 dasaaa said: sen bi gel bakalm dışarıda sana paso süper yağlı kebap yediricem. başka bişi yok çünkü adama et yemiyorum diyorsun kuzu vereyim diyor. yok diyorsun et yemiyorum toyuk var diyor et istemiyorum arkadaşım dersen bi daha e balık var diyor. gel sen gel benleyken yiyodun lan. vegan olduğunu bilsem diretmezdim pis etli yiyeceklerde.
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 girintiye çatlağa giren böceği ocak çakmağıyla öldürdüm. http://www.criticalgamers.com/archives/pictures/MCByFireBePurged.jpg
marksman Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 cesedini gördün mü ? uyku vakti buz mavisi parlayan gözleriyle dikilmesin karşına. uyku dedim de 12 de yatmam lazım hala uykum gelmedi. millete mesaj felan atayım bari kıh kıh
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 goldbären said: vegan olduğunu bilsem diretmezdim pis etli yiyeceklerde. abi et et bi yere kadar et.
Seele Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bira icerek diplomami alinir. batinin bir ahlaksizligi daha.
copry Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Saeros said: girintiye çatlağa giren böceği ocak çakmağıyla öldürdüm. http://www.criticalgamers.com/archives/pictures/MCByFireBePurged.jpg Ohhh ellerine sağlık
Seele Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 hepiniz canisiniz. sizde böyle cehennemde yanacaksiniz.
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 patron sözleşmelerden % teklif etti. aklınca daha çok çalıştırıcak beni çakaaal yer miyim hiç.
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bugün neden böyle bi keyifsiz ya günlük?
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 İpimde kuşağım bir de gerisi günlük. Kızın yanına kızla giderim kimse beni tutamaz.
Öne çıkan mesajlar