kavurma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ben bugünün bittiğini gördüm ya daha ne isterim ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 hem sehir hem okul degistirmek baya yaradi. artik daha harikayim. tesekkurler courage wolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 mezun olmamışmıydınsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 mezun olmak icin okula gitmem gerekiyordu dayanamadim. yatay kactim oralardan simdi olurum artik ne de olsa burs burs atiyor kalbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ulan günlük ya kızın sevgilisini görsen günlük olmaktan istifa edersin yeminlen. adam hipster olsa ne bileyim tikky olsa gam yemicem de bildiğin sapık tipli lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ya abi 1 hafta boyunca kebap mı yenir ya fak. kilo aldım direkt sdfsdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 sen bi gel bakalm dışarıda sana paso süper yağlı kebap yediricem. başka bişi yok çünkü adama et yemiyorum diyorsun kuzu vereyim diyor. yok diyorsun et yemiyorum toyuk var diyor et istemiyorum arkadaşım dersen bi daha e balık var diyor. gel sen gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 dasaa bugun feysden pek konusmadık farkındasın sanırım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 dasaa feysten ekle beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 dasaaa said: sen bi gel bakalm dışarıda sana paso süper yağlı kebap yediricem. başka bişi yok çünkü adama et yemiyorum diyorsun kuzu vereyim diyor. yok diyorsun et yemiyorum toyuk var diyor et istemiyorum arkadaşım dersen bi daha e balık var diyor. gel sen gel olm kum torbamı sırtlar gelirim dsfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 şunu loopa alıyoruz bu gece öyle uyuyoruz günlük. http://www.youtube.com/watch?v=aGSKrC7dGcY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 dasaaa said: sen bi gel bakalm dışarıda sana paso süper yağlı kebap yediricem. başka bişi yok çünkü adama et yemiyorum diyorsun kuzu vereyim diyor. yok diyorsun et yemiyorum toyuk var diyor et istemiyorum arkadaşım dersen bi daha e balık var diyor. gel sen gel benleyken yiyodun lan. vegan olduğunu bilsem diretmezdim pis etli yiyeceklerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 girintiye çatlağa giren böceği ocak çakmağıyla öldürdüm. http://www.criticalgamers.com/archives/pictures/MCByFireBePurged.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 cesedini gördün mü ? uyku vakti buz mavisi parlayan gözleriyle dikilmesin karşına. uyku dedim de 12 de yatmam lazım hala uykum gelmedi. millete mesaj felan atayım bari kıh kıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 goldbären said: vegan olduğunu bilsem diretmezdim pis etli yiyeceklerde. abi et et bi yere kadar et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bira icerek diplomami alinir. batinin bir ahlaksizligi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Saeros said: girintiye çatlağa giren böceği ocak çakmağıyla öldürdüm. http://www.criticalgamers.com/archives/pictures/MCByFireBePurged.jpg Ohhh ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 hepiniz canisiniz. sizde böyle cehennemde yanacaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 abv askerlik işlemlerinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 boktan bi gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 patron sözleşmelerden % teklif etti. aklınca daha çok çalıştırıcak beni çakaaal yer miyim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bugün neden böyle bi keyifsiz ya günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 İpimde kuşağım bir de gerisi günlük. Kızın yanına kızla giderim kimse beni tutamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 asker olduk günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 hayırlı tezkereler olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar