xaty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 gotur 3-5 tanesini yaninda.. istersen uzakdogudan da getiriyim ama bulmasi biraz zor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Bak bak akıllara bak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 fazlalıkları alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 cafe del mundo izmir tadilatindayim.gordugum kadariyla komsulara yazik olacak.ama daha cok is var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 xaty said: gotur 3-5 tanesini yaninda.. istersen uzakdogudan da getiriyim ama bulmasi biraz zor olabilir Ben bekliyorum dönüşte uğra hemen sagfasjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Ben de Angara yolundayim su an. Ama heyecan yapicak bisey yok, direkt beypazarina gidiyorum bu kez. Hep beraber Angaranin sebeke suyuynan ishal olalim haydiiiiğ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Of fena karnım ağrıyor ya Noldu bana böyle yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 It's like Istanbul all over again. T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Ankaraysa loc. Sebep belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ney? ha ok bi önceki sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Yep;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 gecesinde 13dk. gittiğim yolu sabah 7'de çıkıp nasıl 85dk. da gidiyorum lan allah kahretsin günlük, birileri ışınlamayı bulsun artık, gerçekten acil ihtiyaç :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 abi üstünde çalışıyorum sabah akşam. ama çok zor gerçekten ya! devletler destek vermiyor. uçak endüstrisi hep karşımda. bi banka hesap numarası versem bi 20-30kağıt atsanız arada güzel olur gerçekten. bulucam inşallah, allahın izni ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 adres ver malbuş getirim, anca o çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 sigara içmiyorum. gavur ellerdeyim ağabey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 aramil said: gecesinde 13dk. gittiğim yolu sabah 7'de çıkıp nasıl 85dk. da gidiyorum lan allah kahretsin günlük, birileri ışınlamayı bulsun artık, gerçekten acil ihtiyaç :'( Evet yaaaa evet evet! Ben de singapura ışınlanıcam an itibariyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 dasaaa said: abi üstünde çalışıyorum sabah akşam. ama çok zor gerçekten ya! devletler destek vermiyor. uçak endüstrisi hep karşımda. bi banka hesap numarası versem bi 20-30kağıt atsanız arada güzel olur gerçekten. bulucam inşallah, allahın izni ile Bende çalışıyorum bu konu üzerinde ama bende de beyin eksikliği var sanırım bi ara ameliyat olmuştum o ara aldılar birazını benim galiba. Yoksa şimdiye bulmuştum yani bence. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 abi senden aldıkları beyin değil. zaten kafadan da ameliyata girmedin, karından girdin. çıkarttıkları apandisit. patlayacaktı, patlamadan aldılar. senin üstünde çalıştığın zaman makinesi değildi, tımar makinesi idi. at tımarlamak için. atın arkasından tımarlamaya çalışırken at çifteledi. dalağın apandisitin erkenden şişti. hafızanı yitirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Bende diyorum bu çenem niye ağrıyor. Tişikkürler sipirmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Dünyanın böceğini yedim, midem şişti günlük.. Afiyet olsun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Iyyyyyk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ehe böceekkk!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 şimdi çarpılcam birsürü pati tarafından ama böcek diyince aklıma geldi o karides kalamar fln ne öyle ya böcek yiyionuz resmen ıyk Edik: O_o sayfa başı gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ne yoğun bir gün böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Üstaddan tezkiyeyi aldık günlük Genel müdürlüğe önerilecekmişim kariyer basamaklarını çok mu hızlı çıkıyorum bana mı öyle geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar