Seele Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 abi söyle üniye atla gitmek istiyorum. su porseyle gelenlerin havasi biter. böyle kampüsün bahcesinede baglarim.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 atına nalları asfaltta kayıyor yahu. yol tutuşu rezalet. beygir gücünün %100ünden yararlanamıyorsun bi türlü. nalların altına özel kauçuk şart abi
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ben skoçbrayt bantladım, %100 çalışıyor
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 konuşmaların kulağıma seks gibi geliyor. bi daha skoçbrayt de brian!
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 sonunda isyerindeki labris patiye de trvideogames deyu ban ı basmis anca tlf dan girerim artıkh
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Bizde hala farkına varamadılar çok mutluyuz Konya bitti bursadayım nihoha
xaty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 9 saat mesaide 4 saat araba kullanıp 2 saat serviste geçirmek, kalan zamanda da ayakta 2 farklı fuarda makinalar arasında dolanmak fena yormuş günlük.. gözümden uyku akıyor resmen
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 sabaha iş beni bekler yaktın beni patron birde 6,30da kalkıp mesaiye gidecez zalım kader
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 8 e kadar osura osura uyuyup 8.40 gibi işe gidip, 10 a kadarda poğaçalarımı yerken gazetelerimi okuduğum için şu an utanıyorum.
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 uyanınca işe gidiyorum. size iyi çalışmalar.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 bizde uyanınca işe gidiyoz allala
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 selam günlük eve geldim sonunda ben istiyor duj 10 dolar daha verecek sonra uyuyacak yarın da 8:20 değil 8:40 motoruna binerim artık işte hayat, işte mesai, işte bütçe planlama
Editor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Residens ime giriş yaptım evimde sarışın birşey beni bekliyordu elinde bir çanta açtı paraları gösterdi birde patrondan hediye var dedi yatak odasına doğru yol aldı... çok güzel bir gün...
calimero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 BabacumMostors said: selam günlük eve geldim sonunda ben istiyor duj 10 dolar daha verecek sonra uyuyacak yarın da 8:20 değil 8:40 motoruna binerim artık işte hayat, işte mesai, işte bütçe planlama dats marriage bro! hele bir de çocuklar geldikten sonra gör sen ^^
Fly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Editor said: Residens ime giriş yaptım evimde sarışın birşey beni bekliyordu elinde bir çanta açtı paraları gösterdi birde patrondan hediye var dedi yatak odasına doğru yol aldı... çok güzel bir gün... evine nasil girdigini merak ettim simdi
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 sonra uyanmis bir wet sekilde onunde bozuk florasan ve hamambocekleri ikilemi ile ;)
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 calimero said: BabacumMostors said: selam günlük eve geldim sonunda ben istiyor duj 10 dolar daha verecek sonra uyuyacak yarın da 8:20 değil 8:40 motoruna binerim artık işte hayat, işte mesai, işte bütçe planlama dats marriage bro! hele bir de çocuklar geldikten sonra gör sen ^^ Deme böyle onur deme böyle
peynirliborek Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 sapitip bokunu cikarmamak lazimmis. =)
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Gunluk cok yorgunum bugun. Ogle arasi San ken okuyayim dedim ama Kachou kizdi biraz o sebeble dizayn a devam ettim. Aksam kayinpeder ile yemek var o sebeble temiz giyinmeliyim gunnluuk
copry Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 6 yaşında çocuğun ağzı sarımsak tarlası gibi kokmasın ama ya lütfen ama LÜT-FEN!!!
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Günlük bugun patronum askerlik durumumu sordu. bende iş yogunlugundan daha subeye gidediğimi, haftaya bıraktıgımı söyledim. "Gitmeseydin seni çine proje lideri olarak gönderecektim." dedi başımdan aşağı kaynar sular boşaldı a be şerefsiz herif agzıma bal mı calıyorsun yoksa gerçekten var mı böyle birşey. Niye daha önceden söylemedin. Çok pis dumurlardayım bir yandan savas arifesi bir yandan işin iyi gitmesi falan. Ama bir yandan da askerlik olmadan adam gibi iş teklifi alamamam... ikilemlerdeyim günlük yazı tura atıp karar verecem sonunda.
Norak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 değişik bi gün günlük, yürüyelim mi biraz? http://www.youtube.com/watch?v=qU7hmwzuQ1k
Öne çıkan mesajlar