vivavale Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 gunluk karar verdim her gun 3.500 m kosucam.sigarayı bırakalı aylar oldu kondisyon saglam askerlik sagolsun. ama iste eksik var techizat yok.lol.sırt cantası mı alsam yanıma acaba.he he neyse ben bi baslıyayım gerisi gelir.off bi de annem yemek yapmasa.gel de yemek yeme simdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 günlük, çin XXL size a zor sıgdım lan L halimle, adamlar ufacıkmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 milago diye bir tekila var. kıbrısta olmeca anejo yerine bana zorla milago aldıran market sahibinden allah razı olsun. di mi laraken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Norak said: günlük, çin XXL size a zor sıgdım lan L halimle, adamlar ufacıkmış lol haci uzakdogu sizelerine 2 beden eklicen bende bi trenckot var XL :d 70 kilo adamim dar olacak nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 günlük dealer breaks zhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Bir haftadır kaçıyordum, yakalandım ya lan kıza :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Lan galiba yemek yerken yan masada mark ruffalo vardi ailesiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 you can count on meeeeee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 KENDİNİ ZORLAMAYAN LOSER OLAMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Ciizıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 work work Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 pazar günlerinden haz etmiyorum...Herhalde okul günlerinden kalma bir fobi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Babamı diğer evladına getirdim de oyş pınar ablam negzel mantı yabmış öyle yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 mantı mıı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 2 tabak yedim, kalkmadan 1 tabak daha yemeyi planlıyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 rüyamda samandra fox'u gördüm, aşifte benden pppabsstırmadan önce para istedi. la benim de param çıkışmasın mı rüyada?! rüyada para çıkışmaması ne demek lan? rüya dediğin uçabildiğin, lazerle adam kesebildiğin, bütün fantastik hayallerini gerçekleştirebildiğin bir ortam değil mi muratçığım? benim param çıkışmadı lan, rüyada para çıkışmaması ne demek kardeşim:( kapı dışarı etti beni samandra biliyor musun param yok diye, arkamdan "quick as a flash you disappeared into the night" dedi, "what" dedim "fuck" dedi, "suck" dedim, "paf" dedi, duman çıktı karı gitti, "bum bum bum" dedim, bumcu onur geldi "nerdesin ulan ahmet abi" dedi, "siktir git lan" dedim, ondan sonra bir baktım, muzhaffer kuşhan, bu, ben polenezköyde mangal yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 alkol sana dokunuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 işler güçler izlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 alkol demişken gidip alsam aslında bişiler ama üşeniyorum ya market 400m ilerde araba kapının önünde ama yine üşeniyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 copry sakin ol hava yarın güneşli yihuu gene motorla gidecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 neyse ben network çalışayım sıkıntıya birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 samantha fox değil miydi o? yani bi samantha fox var ki o olmasaydı ben şimdi çok farklı birisi olurdum kesin. ımmppppphh samantha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 senko said: alkol demişken gidip alsam aslında bişiler ama üşeniyorum ya market 400m ilerde araba kapının önünde ama yine üşeniyorum :( alkollü araç kullanma zaten ,boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 senko said: alkol demişken gidip alsam aslında bişiler ama üşeniyorum ya market 400m ilerde araba kapının önünde ama yine üşeniyorum :( al al... güzelleşelim bebeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar