coco Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ılık bir nutella'ya hayır diyecek yabancı bir hatun tanımıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 copry said: Profil resmindeki mi? Gerçi o ev arkadaşın kanımca o kız ev arkadasım panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 coco said: ılık bir nutella'ya hayır diyecek yabancı bir hatun tanımıyorum ben. bir erkeğe gidip "sende bi ılıklık var sanki. ılık mısın sen?" der misin? biz soğuk ve çelik gibiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ev arkadaşın kız neden dışarıdan kız alıyosun ki her gece evde kız var mis gibi tabldot. masrafsız imza: goldöküz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 dasaaa said: coco said: ılık bir nutella'ya hayır diyecek yabancı bir hatun tanımıyorum ben. bir erkeğe gidip "sende bi ılıklık var sanki. ılık mısın sen?" der misin? biz soğuk ve çelik gibiyiz nutella orada dramatik nesne shalak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ılık süper bir sıfat ya. vallahi ılık diyince böyle yapışkan kıvamlı sıvılar geliyor akla. hayır fesat değilim. ılık = ılık. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Eve gidip yatıp uyumak istiyorum, daha mesainin bitmesine 2.5 saat var ve biliyorum gün sonunda ev yerine yine dışarıda sürtücem. Ya bi de denyo denyo elemanlar bugün gelip soru soruyor kalemi alıp siplemek istiyorum. ''ulan ben o işi yapmıyorum/yetkim yok'' bunun nesini anlamaz bir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 goldbären said: ev arkadaşın kız neden dışarıdan kız alıyosun ki her gece evde kız var mis gibi tabldot. masrafsız imza: goldöküz Arkadaşım insan mısın sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Letsgetthesunshine said: Eve gidip yatıp uyumak istiyorum, daha mesainin bitmesine 2.5 saat var ve biliyorum gün sonunda ev yerine yine dışarıda sürtücem. Ya bi de denyo denyo elemanlar bugün gelip soru soruyor kalemi alıp siplemek istiyorum. ''ulan ben o işi yapmıyorum/yetkim yok'' bunun nesini anlamaz bir insan. evde kız ev arkadaşın mı var? olsa ben de eve gidip yatıp uyumak isterim misal ama evde fakirin bir numarası küflü ekmek ve yağmur sonrası ıslak karton var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 copry said: wastyrx said: Archangel_ said: 1-2-5 lere giriyorum hakocum. 5 leri sakladım senden(kurt-kuzu hesab) :D bir de ne okul yeni başladısı olum dalga mı geçiyorsun, burası diş hek fak. halen 2011-2012 eğitim öğretim yılının sınavı bu :) @copry; mini mini 1 ler bunlar Arkadaşım olacak bir de ya, 5ler dediğin mezun sayılır olm niye böyle yapıyorsun =( Dişhekfak kızları da güzeldir , dolcavita tarzlı ama güzel ;) Senin de bi hayrını görmedik sayın copry, akşama vadiye mi insek mısır neyim yeriz hala varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 @gold olm özgürlüklerin kısıtlanır aynı evdeki kadınla sevgili olunur mu sdlkşhşlsdfhl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 fcuk buddy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ıııı ankaralılar! ayı gibi vadiye iniyorlar. VADÜYE ÜNEQ ORALAR SICAHTIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 angaralı angaralı konuşuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 dasaaa said: Letsgetthesunshine said: Eve gidip yatıp uyumak istiyorum, daha mesainin bitmesine 2.5 saat var ve biliyorum gün sonunda ev yerine yine dışarıda sürtücem. Ya bi de denyo denyo elemanlar bugün gelip soru soruyor kalemi alıp siplemek istiyorum. ''ulan ben o işi yapmıyorum/yetkim yok'' bunun nesini anlamaz bir insan. evde kız ev arkadaşın mı var? olsa ben de eve gidip yatıp uyumak isterim misal ama evde fakirin bir numarası küflü ekmek ve yağmur sonrası ıslak karton var sadece Dostum ben müzmin badağım yastığıma sarılıp uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Trans said: fcuk buddy? o da olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 hayır ne forumuz biz? herkes badak. neyse ya ben gidip arbeit macht frei tshirtümü giyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 @ hako Ben bu yanakla değil vadiye, wcye gitmem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Yapcak bir şey yok badaklık ömür boyu sevişmek 1 dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Badak ne ya ilk defa duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Şey belem puşt gibim ibne gibim bişey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ulan 5 dakkada buzdolabı satın aldım bir haftada bozulmaz inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 lalala öm olacaktı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 moderasyon güçlerimi kötüye kullanıp hepsini okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Sana o konuda kırgınım çok abi zaten. =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar