dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 oha.. yok be. ben kızdan özür diledim zaten çocukluk ettim diye. bi daha beni töhmet altına attı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu değiştirelim bence ;) kabak tadı verdi zira. Teşekkür ettim ikinize de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 gözetimden cıktım diye seviniyordum fazla kredi alabilyor gibi görunuyordum, salı gunu 1 tane dersim dusunce anlamstm bi yamukluk oldgunu :/ yine bu dönem 15 kredi aldım gunluk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 japonlar hemen bizi işgal etmeli ve bizide japon yapmalı günlük!! evet ÇOK FAZLA culture japan izledim arka arkaya!1 http://www.crunchyroll.com/culture-japan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 JAPON MANDASI OLALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 en az 20 dk otobüs bekleyeceğimi bile bile yanıma kitap almamış olmam gerçekten büyük bir aptallık oldu, kendimi tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 fakir koktu burası, ama dasaanın mesajları göremiyorum. arkadan sinsi sinsi izliyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 bengay tadında sakız çiğniyorum şu anda. acıların orta sevide olanıymış. çok acı değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 goldbären said: fakir koktu burası, ama dasaanın mesajları göremiyorum. arkadan sinsi sinsi izliyor sanırım Adam summon çekti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 şişman da olsa arap da olsa kardeşim lan o benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 arap deme lan. burmalı olurum sudanlı olurum, bangladeşli bile olurum da arap olmam... ne hainliğimi gördün sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 arapsın. bununla alışveriş yapıyoruz. hemen gül suyu döküp hurma tutuyorlar zengin arap turist geldi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 TURİST İNDİRİMİ iyiydi ama. @wastryx abi öm atıyosun cevap veremiyoruz, kutu dolu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Hong Konglu iş adamı Cecil Chao eşcinsel kızıyla evlenecek olan erkeğe 40 milyon pound ödül vereceğini açıkladı. http://www.ntvmsnbc.com/id/25385493/ http://images.nationalgeographic.com/wpf/media-live/photos/000/128/cache/hong-kong-city_12846_600x450.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 "Hong Kong’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren milyarder iş adamı" ooooookay thats good enough! parayı atalım, ona göre tören için mi balayı için mi yer seçilecek ona karar verelim. maç başlasın bi de maça başlarken kaç çocuk istiyorlar onu söylesinler. 3'te kızı değiştiririz. 6'da biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 wastryxten gelen mesajlara itibar etmeyiniz. facebooktan kişisel bilgilerinizi toplamaya çalışan bir reklam botuymuş meğer:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 yaşamak için güzel bi yer buldum. Mount Salak http://en.wikipedia.org/wiki/Mount_Salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Hakonın pm atmadığı kimse yoktur sanırım. Selam günlük :) ankarada hava çok güzel , seğmenlerde sevgiliyle köpekçik sevmelik tam , ama gel gör ki iş güç maalesef. Yemek yemedim hala bir de şöyle çiğnemeye gerek olmayan yumuşak ana çorba olmayan bişiy belki kumpir , hmmm olabilir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Bir moist upgradeine bakar orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 bu da bizi sevgili tespit insanı gold'un yaptığı tespite getiriyor. kumpir tam bi kız yemeği. hiç tek başına, ya da yanında kız yokken kumpir yediniz mi tarzı bişiydi. elbetteki hayır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Kumpir içinde hayvan cesedi olmadığı halde yenebilecek 1 2 şeyden biri allah çarpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ben kendi rızasıyla kumpir yiyen adam görmedim. hani biriyle dışarıda yeseniz sevseniz bile, kendi başınıza veya adamlarla kumpir yediniz mi hiç? eğer yediyseniz onlardan biri pipisizdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 çok yalnızım günlük kimse beni anlamıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 kopri anlamıyor ama o anlayışsız zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 sonunda beni anlayan biri çıktı kitabım geldi günlük hışır hışır okurum artık hmmmps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar