Norak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 dasaaabunlarınhiçbirigerçekdeğilkomadasınşuanyıl2064beyindenhacklendin4seneönce günlük lan bizim israil konsolosu kim şu an? arkadaşın babası mı acaba, çocuk israilde gözüküo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 yemeksepeti acilmiyor :( ac kaldim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Dolmaları yolda bitirirsen böyle cezalandırılırsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 senko said: yemeksepeti acilmiyor :( ac kaldim :( 8 senedir her akşam dışarıdan yiyen adamın dramı first world problems eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 yemek yap? http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/004/457/challenge.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 bendeki kıpırdanma söndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 c.tesi evleniyorum.. ama hâlâ mesaideyim.. FAK!! okuyanın umurunda olmayabilir tabii saygı gösteririm benimki istifrah etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 umursamıyoruz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 NolaxThensbane said: bendeki kıpırdanma söndü oha ne çabuk sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Norak said: dasaaabunlarınhiçbirigerçekdeğilkomadasınşuanyıl2064beyindenhacklendin4seneönce Greatest. News. Ever ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 meireles geldi,genede umutsuzum günlük,spor haberlerini okumakta içimden gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 BabacumMostors said: c.tesi evleniyorum.. ama hâlâ mesaideyim.. FAK!! okuyanın umurunda olmayabilir tabii saygı gösteririm benimki istifrah etmek umursuyorum ben aslında. hani en fazla ne kadar umursayabilirim ki zaten internet üzerinden ama umarım mutlu olurlar diye düşünüp fotoğraf bekliyorum güncelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 evlenen evlenene yeter ürüdüğünüz! şaka şaka mutluluklar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 neyse iş biter baba kaçar, bu saate kadar mesaiye kalmanın iki güzel yanı var; 1- fazla mesai ödemesi (70 kaat geldi bugün de) 2- taksi parasını ödemeleri CEHENNEM EVET ZÜĞÜRT AVUNTUSU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mutluluklar babacum foto isteriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 adam bizi davet bile etmedi cok ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 en son 4ay önce konuştuğum adamın bugün dediği "abi bu arada ben geçen ay baba oldum" zamanda yolculuk mu ediyorsun, çocuğu marketten mi aldınız? diye sordum... alındı sinirlendi. "abi çocuk kesin benim!!!" dedi. bence zamanda yolculuk ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 İsinlanabiliyor mu asil onemli olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Yarın arkadaşı ziyarete gideceğim günlük. Hala uyanamamış çocuk yazık kaç ay oldu, durumu iyi ama en azından buna da şükür. Bugün canavar geliyor sanırım 1-2 gün işlemlerini yapıp yollarım adanaya ufaklığa. Bugün Tubiği aradım senin doğum günün yaklaşmış hangi gündü hatırlamıyorum ama dedi bende hatırlamıyorum didim geçiştirdim sdf bir de dün baya bi sebepsiz trip yiyordum allahtan baya bi ustalaştım savuşturmada bonus olarak geri döndü gibi durum O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 copry said: İsinlanabiliyor mu asil onemli olan o. büyük ihtimalle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Günlük, bu kum torbası çok da iyi oldu çok da güzel oldu taam mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 tv'de sansür görmüştüm de gazetede böyle sansürü ilk defa görüyorum "The Nation adlı internet sitesinde açıklamaları yer alan bir polis kaynağı, ABD'nin Tayland Büyükelçiliği yetkilisi Michael Turner, aktörün s oyuncağı ile oynarken öldüğünü bildirdi." http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=60116&rid=2368&p=24 s oyuncağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Oyuncak silahlari da seytan doldurabiliyormus demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 1 haftadır uyanır uyanmaz kafamda tanju okan calmaya baslıyor korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 sabahtan beri 0.02 cent civarı bi bakiye ile konuşuyorum telefonda! allah halil ibrahim kontörü vermiş. ha bi de şunu farkettim ki uzun zamandır hiçbişiyi tam olarak okumuyorum. bakıyorum. göz atıyorum. saçmalık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar