zeper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 copry said: Zep kazağıma başladın mı? Önümüz kış zira :) mastera başladım,kazak imalatım durdu,bayramda devam edicem coprycim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Ohh ohh , sen dersine çalış bırak şimdi kazak mazak :) alışveriş yaparız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 sırtımı ovacak ve sabah sucuklu yumurta yapacak bir kadın arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 abi onları ben yaparım sorun değil onlar. kızlar ya. bana da bi kaç slimfit gömlek ile bi iki tane kazak falan alır mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bana da freddy kazağı örermisiniz? annem örmüyor birtürlü ben örmem öyle şey diyerek. ipini ben alırım, karşılığında alışveriş çantalarınızı taşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 inanır mısın ayakkabı alcam secemıyorum,bi kız olsa direk yardım ederdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 şunu al hayır o değil. o dede ayakkabısı gibi. şu işte.. hah o oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 al bunu izle o zaman bayağı kaptırdım kendimi http://www.youtube.com/watch?v=BhapHIGfCZ4 şu anda şu videodan daha önemli bişi yok benim için. acaip ya. ne olduğunu anlamadım gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 yün o ip değil=) freddy kazağı ne yahu?bir örneini yolla bakalım=) alışveriş çantası taşımak bayağı challenge yanlız imamizer said: bana da freddy kazağı örermisiniz? annem örmüyor birtürlü ben örmem öyle şey diyerek. ipini ben alırım, karşılığında alışveriş çantalarınızı taşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 işte bu http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110127053528/villains/images/9/9c/Hhn071.jpg yok ben taşırım sıkıntı değil. alışkınım. friend zone konusunda deneyimim çok olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 herkes de çizgili istiyor böyle, 2 sayfa evvel de biri buna benzer bir resim yolladı.=)moda mı ne. Dediğim gibi bir vizeler olsun bayram gelsn bişiler yapcam size;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 okul daha başlamadı ne vizesi. bildiğin savdın beni başından! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 başladı ya valla,hem önce copry,ona söz verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 <3 Bu kız beni göööörmeli bana kazak ööööörmeli muradına eeeeermeli artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 imamizer said: işte bu http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110127053528/villains/images/9/9c/Hhn071.jpg yok ben taşırım sıkıntı değil. alışkınım. friend zone konusunda deneyimim çok olduğu için. Benim max levelım atkı Ama kazak örebilsem bile sana bu kötülüğü yapmazdım Kehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Kazak dediğin kaşmir olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Daha ehliyetimi almadan, arabam yokken ilk kazami yaptim, en kotu kazam boyle olsun, ateyizmimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 oha! gecmiş olsun bro... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 selam hastayim uzerine kapi caldi uyandim uyuyamiyorum :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 sabah pantolon ütüleyeceğim diye sinir krizi geçirdim az kalsın ütüye ağız burun dalıyordum yemin ederim. abi ne zor şey bu ya. üstünü ütülüyorum arkası kırışıyor, arkasını ütülüyorum üstü kırışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Günlük. Dün nasılsa spor yapıcam diyip 345656346 parça cantık yedim. O kadar yağlı şey midemi altüst etmiş gece uyutmadı resmen. :( İnsan olmak lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 imamizer said: sabah pantolon ütüleyeceğim diye sinir krizi geçirdim az kalsın ütüye ağız burun dalıyordum yemin ederim. abi ne zor şey bu ya. üstünü ütülüyorum arkası kırışıyor, arkasını ütülüyorum üstü kırışıyor. First World Problems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Günlük, bu insanların neden ikide bir kutusu doluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Çok ilginç gerçekten 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar