Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Hava bildiğin mayıs falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Lanet olası canlı yayın var. 2 saat uğraş şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 eve geç gelince evdeki misafirlerin yanına geçip sohbet ederken konu açılınca "rusların çikolataları berbat. ara ki iyisini bulasın! en iyisi bile tırt be" diye konuşmak. destek görmeyince üstelemek adamlar kalktıktan sonra hediye olarak koca bi kutu çikolata getirdikleri görmem pek hoş olmadı gerçi. çikolata berbat bu arada. kapıdaki görevlilere vereceğim sanırım yarın. işte bundan beni kimse sevmiyor. kapıdaki görevliler hariç. gerçi bu çikolatalardan sonra onlar da sevmez kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 misafir gelmiş, rus hem de, çikolata getirmiş, bu arada sen hakareti etmişin önceden ve üstelemişin...hala da dırdır!sevmezler tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 dasaaa said: adamlar kalktıktan sonra hediye olarak koca bi kutu çikolata getirdikleri görmem pek hoş olmadı gerçi. muahahaha kendi failure rekorunu kırdın hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 çok ayıp olmuş lan.. adamlar gittikten sonra utandım ben de. ötelenmiş bi utanma oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 işten sonra spora halim kalmayacaktır diyordum, bal gibi de kalıyormuş. hatta kendime geldim resmen. teşekkürler spor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Heralde kalıyo. İşten gelip, spora gidip, ordan da Taksim'e aktığımı bilirim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 adamın poposunda plütonyum var. geceleri ışıl ışıl parlıyor. enerji oradan geliyor. çakralardan yukarı doğru çıkıyor hep: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Nolcak olm ofiste malak gibi oturuyosun bütün gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ve çikolata yiyor...göbek de yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 oturunca iyi mi hissetiriyor popoda plütonyum? benim nerede oturup nerede kalkacağım belli değil gerçi. takılıyorum özetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 zeper said: ve çikolata yiyor...göbek de yaptı. karnım taş gibi oldu yaw. fıyyyt diye sinek kayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ponza taşıyla mı ovuyon...sdfsahadsas. her derde devaymış ya.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Balkona çıkıp güvercin saldırısına uğradım yanlış yere zıplasam balkondan düşebilirdim sanırım. Çok komikti yaaa o korktu ben korktum ikimiz de havalandık falan . Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 o güvercinleri dişini yapmadığın adam yolladı. adı: melih tüylükanat yaşı: 42 özel gücü: güvercin saldırtmak amacı: kopri'yi korkutmak gücünü nasıl kazandı:özel gücünü doğada bulduğu ponza taşını karnına sürterek kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Ahahahhahaahahah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ponza taşı işine mi girsek?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 çok para var ama mafyası da var bu işin. bizi çiğ çiğ köpeklere yem ederler. köpeklerin rakı masasında meze oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Güvercin çeteleri var takla takla geziyolar ben bulaşmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 şakşuka varsa otururum masaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ya ben yatayım yoksa banlanıcam bi şekilde. bi yerde kesin hata yaparım bu gece. ay aman ne oldu böle yahu... çikolata çarptı sanırım. ponzalı herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Zep kazağıma başladın mı? Önümüz kış zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 yalnız feritten iyi ayar yemişsin abi, burada da belirtmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 abi hiç üstelemedim onu. ikisi farklı olaylar keza. birisinde videodan izleyip "aay çok salaklar" diyen bi tipler var. etkileşim sıfır diğer tarafta temel bi etkileşim var. hem dilan canımız bizim ya. laf söyletmem kendisine. -daha da doğrusu kendi üstümden kimseye laf söyletmem abi. konu bensem benimdir. başka kimseyi konuya dahil etmem hiç- kalanında da evet öle videoları hiç izlemiyorum. doğrusu süper izoleyim o yapıdaki insanlardan kendi hayatımda ve evet bu tipte insanların tamamından üstün olduğumuzu da düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar