marksman Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 pazar günü çalışmak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 düğüne gitcem ben. bir arkadaşım daha evleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Salaklara karşı iyi niyetle yaklaşıp iş yaptırmak zor iş hakkaten. Bi tarafta g.tümde ayı bağırıyo bi tarafta bu heriflere iş yaptırmaya çalışıyorum ki paralarını alsınlar, inatla aynı hatayı yapıyolar. Artık kafalarına vura vura "bak hatan bu, böyle yap, yoksa paranı alamıycaksın." diyorum ama anlayan yok, "sen paramızı vermiyosun" modundalar günlük. Eben günlük, eben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Kızları satıp Hüsoya gidesim var günlük, bi tak waffle cezbediyor oda 3 haftadır canımı çektirdiler diye. Gidip waffle yiyip sonra işim çıktı diyip hüsoya mı gitsem ki? Lan kızı da bayadır görmedim gerçi. Benim ufaklık kasımın 23 ya da 24ünde kutlama yapacaz haberin olsun bak plan yapma dedi. Hei bakiim işim yoksa gelirim dedim işin o zaten nişanlanacam dedi. Ben yeni uyandığımda böyle şeyler demeyin sevinemiyorum sonra kızıyorsunuz günlük ya. Babası verdi ya lan kızı en sonunda, yaza da evlenirler kesin bunney ya müzmin bekar biz kaldık herkesler evleniyor ufaklıklar bile gitti anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 kızları bana pasla sen hüso'ya git sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 hiç çıkasım yok lan, ne güzel battaniyeye sarınmış kucağımda laptop, bi yandan internet bi yandan dizi.... canım çekince uyku falan, oh missss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 senko said: kızları bana pasla sen hüso'ya git sdfsfd Sen özellikle uzak duracaksın. Duymayım geçen de senkoyla konuştuk dediklerini bak ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 ahah ok buralara gelcek olursan ara beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 bi süre sonra büyük ihtimalle hızlandırılmış belgeseller çıkartıcaklar. 20dk toplam süre. 17+3dk reklam ile 15+5dk arası. belli konular üstüne, saf, damıtılmış bilgi + anlatan adamların konuşurken suratlarnı göstermek yerine bol bol infographics, animasyon. çok çok hızlı bilgi aktarımı. belgeselleri bir nevi zihinsel masturbasyon için izliyoruz ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 eskiden buralara yaz gunu karlar duser duser aglarim. *karmakarisik post* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Bi süre ortalardan kayıp mı olsam naapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 oo issiz adam anlamazdin anlamazdin dirirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 bugünkü akşam yemeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 gidecek olmak kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 duaca; we are the books we read, the films we watch, the music we listen to, the people we meet, the dreams we have, the converssations we engage in. we are what we take from these. we are the sound of the ocean, the breath of fresh air, the brightest light and the darkest corner. we are a collective of every experience we have had in our life. we are a very single day. so drown yourself in a sea of knowledge and existence. let the words run through your weins and let the colours fill your mind.. amince. ps: olmuştur umarım lol.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Hay pazartesinin şarap çanağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 +111 Hafasonu çook güzeldi günlük .. Safranboluyu daha çok severim diye bekliyordum ama amasrayı daha çok sevdim. İnsan yönünü şaşırıyor gezerken heryer deniz.. Mızıkam oldu bir de ok ve yay aldım en kısa zamanda piknik ve ok çalışması lazım. O zamana kadar mızıkada geliştiriyim kendimi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Ne güzel bir pazartesi değil mi günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 copry said: +111 Hafasonu çook güzeldi günlük .. Safranboluyu daha çok severim diye bekliyordum ama amasrayı daha çok sevdim. İnsan yönünü şaşırıyor gezerken heryer deniz.. Mızıkam oldu bir de ok ve yay aldım en kısa zamanda piknik ve ok çalışması lazım. O zamana kadar mızıkada geliştiriyim kendimi bence mızıka da geliştir aynen okçulukta geliştirme, şeytan fırlatır oku sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 ha ben günlerin hiçbirini sevmediğim için pazartesiye ayrı bi sevgiziliğim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Eros da ok atıyo ki önemli olan niyet tabi burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 nyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 eros kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar