Seele Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 eve karsi cins aliyorum o yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Yersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 dasaaa said: yoksa rakı makı anlamam, tıkarım burnunu, ağzına vodka viski şişesini dayarım. allah ne verdiyse. aksırana tıksırana kadar şişeyi çıkartmam ağzından. içersin. hakikaten ne deniyor o koltuklara? london-king's cross 'da bi pub vardı, backpakers diye.. kaldı mı hala bilmiyorum.. pazar günleri church'ten (aussie mekanı) sonra yani kapanınca ayakta kalmış tüm church ziyaretçileri oraya giderdi.. mekanda like a boss gibi bir koltuk vardı.. masaj koltuğunun rodeo hali gibi.. oturunca oraya geriye yatan bir koltuk.. sende geriye yatmış olyorsun bu arada; ağız dolusu hatta taşarı şişelerden cin, votka, bacardi, wiski ne varsa bir anda boşaltıyorlar gırtlaktan içeri.. ardından sen hala koltukta hafif yatay pozusyondayken koltukta deli gibi sallandırılıp ardından fırlatılıyorsun barın ortasına.. çok epicfailed manzaralar çıkabiliyor ortaya lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 copry said: zeper said: pahallı ve çirkin kazakları gördüm bugün, dedim bunları ben de yaparım,challange accepted dedim, görcez artık=) Bana da ör :( gri kayık yaka ince pofuduk yumuşak olsun, ben de atkı örerim sana max onu yapabiliyorum. ahaha tamam=) ama pufuduk ince nasıl olcek?pofuduk dediğin angora olur o da ince değil pek=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 wish you were here http://www.youtube.com/watch?v=W3rIA-BCZ0E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Lan dikeyim derken ustume doktum rakiyi sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Seele said: wastyrx said: Senkonun evinde parti vericez günlük ama daha haberi yok. Eved. ben evime habersiz gelen arkadaslarima siddet uygularim. Yoldayken ararız canım np ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Adam artik yunanca soyluyo mis elipsi falan... 6. Duvbleden sonra anlamaya basliycam, o yuzden daha yoooggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ha gayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kikikikikikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 (6. Duble olsa da yemezleeerrrr ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Mr_Hand said: (6. Duble olsa da yemezleeerrrr ) Aazınla iç bebeyims yarın ağlıyorsun sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Fin said: http://www.youtube.com/watch?v=RwMI0EaJU3U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 SAD AS FUCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 9 saattir aralıksız yağmur yağıyor. sanki bana londra artiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 canım çok sıkkın günlük.. kaç gün oldu bugün hem de, sıkkınım hala. bu durum en sıkıcı olanı. "everything looks like a crap" mod on günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Sene 2012 hala günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 eski fotoğraflara bakıp iç geçirdim günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 iyi haber gelsin bişi olsnne bileym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Canım sıkılıyor, uçana, yürüyene, sürünene özetle nefes alan her şeye sinirlenesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Seele said: pascalnouman said: evde şişeler bana bakıyor ama olmuyor tek başına yaa :/ adres ver kartal maltepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Sokak cadde kapı numarasi ver rahmanlardan, evdeki carlsbergimi alıp geleyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Günnük! 6. dubleden sonrasını hatırlamıyorum lan. daha fazla içmedim ama sanırım sdfsdf sucuklu yımırtamı sarısını patlata patlata yiyorum günlük. ekmek de zeytinli ekmek. yanında öküz boy ballı limonlu çay... ooohhhşşşş :D :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Kurtköy 'de zeytinli ekmek de mi varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar