Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
patatespresi said:

olm yeminle öyle ya. daha önceleri dediğin gibiydim de bu sene gerçeklerin farkına vardım.

parayla saadet olmuyo. insan bi süre sonra o içindeki samimiyeti iyi çocuğu kaybediyo, fucker oluyo çıkıyo.

ben de battaniyemi alıp dizi izlemek istiyorum, saçlarım dağınık üzerimde hırkayla bakkala gidip eppek sigara almak istiyorum.

tekrar üniversite okumak istiyorum falan.

:(
Mesaj tarihi:
winner sızlanmaları bunlar.

bana cnbce'ye çıkan, garanti yatırımdan, gizem isimli kızı ayarlayın hayatım boyunca üzülmeyim falan. para piyasalar, ekonomik politikalar, borç tavanı falan konuşalım. mutlu mesut olalım.

evliymiş >_<'
Mesaj tarihi:
patatespresi said:

ben de battaniyemi alıp dizi izlemek istiyorum, saçlarım dağınık üzerimde hırkayla bakkala gidip eppek sigara almak istiyorum.

tekrar üniversite okumak istiyorum falan.

Bunların alayını yapabiliyorum ben demekki bende fakir vs..
Mesaj tarihi:
sponsorum var,bırakamam....=)

2 tişört bir ayakkabı için kendime edeceğim bu eziyete ben de inanmıyorum ama, spor olsun.azcık kilo veriym diye işte.
Mesaj tarihi:
Beni arıyorlar sonra geri arıyorum ama açmıyorlar sonra merak ediyorum aceba bişi mi vardı diye. Lan olm açmaycaksanız niye arıyonuz layt!

Sonra da telefondan alındım falan yabıyorlar ahfgsjd Sana diorum eved!
Mesaj tarihi:
xaty said:

yine bi salı mesaisi.. karnım aç, eve gitmek dizi izlemek, oyun oynamak istiyorum

daha heycanlı bi işin olsa halbuki bunları istemezsin, misal:

http://www.youtube.com/watch?v=DceHEBGVfj4

bak ne kadar mutlu adam işinde :) :) :)
Mesaj tarihi:
@BabacumMostors: Biraz daha uğraşsan pramitten ban gelebilirmiş..

Mesaiye kalmamı gerektiren işin 10dk sürmesi aslında sorun olan, yoksa 2 saat kalıp çalışıyor olsam dert değil de mesai servisleri 2 saat sonra kalkıyor.
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Bak işte ankaraya yine gel bi çalgan yapalım dicektim şimdi evlendin sen hanım kızıyor dersin..

yaa :) hanımı da alıp gelirim ki a zaten geleceğim, kasım gibi büyük ihtimalle eheh

bir saat önce o akşamki yemeğin faturasının kaydını gördüm, hüzünlendim lan, hem de şirket temsili olarak giydirmişiz şirkete onu gördüm iyice duygulandım ahasf
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...