senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 çok fuckerım hayattan baydım gay ol arkadaşım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 patatespresi said: olm yeminle öyle ya. daha önceleri dediğin gibiydim de bu sene gerçeklerin farkına vardım. parayla saadet olmuyo. insan bi süre sonra o içindeki samimiyeti iyi çocuğu kaybediyo, fucker oluyo çıkıyo. ben de battaniyemi alıp dizi izlemek istiyorum, saçlarım dağınık üzerimde hırkayla bakkala gidip eppek sigara almak istiyorum. tekrar üniversite okumak istiyorum falan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 winner sızlanmaları bunlar. bana cnbce'ye çıkan, garanti yatırımdan, gizem isimli kızı ayarlayın hayatım boyunca üzülmeyim falan. para piyasalar, ekonomik politikalar, borç tavanı falan konuşalım. mutlu mesut olalım. evliymiş >_<' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 General Atlantic, Yemeksepetine 44 milyon dolar yatırım yabmış günlük o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 patatespresi said: ben de battaniyemi alıp dizi izlemek istiyorum, saçlarım dağınık üzerimde hırkayla bakkala gidip eppek sigara almak istiyorum. tekrar üniversite okumak istiyorum falan. Bunların alayını yapabiliyorum ben demekki bende fakir vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 çok uykum var yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 avrasyaya katılmaya karar verdim.yarın başlıyom koşulara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ertesi gün de bırakıyorsun mehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 sponsorum var,bırakamam....=) 2 tişört bir ayakkabı için kendime edeceğim bu eziyete ben de inanmıyorum ama, spor olsun.azcık kilo veriym diye işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 yine bi salı mesaisi.. karnım aç, eve gitmek dizi izlemek, oyun oynamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Ben de sevgili misir patlatsin beraber dexter izliyelim arada oyun oynayalim istiyorum. Ama saliya mahsus degil , pofff:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Hmmm bir de kahve likörlü tiramisu yaparsa tadindan yenmez ^__- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ben bu dönem okumicam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 yine bir salı mesaisi evime gidip mesai yapmaya devam etmek istiyorum dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 copry said: Ben de sevgili misir patlatsin beraber dexter izliyelim arada oyun oynayalim istiyorum. Ama saliya mahsus degil , pofff:/ ulan istedigim ideal yaşantı şekli şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 vaktim olsa size southparktan sahne koyacaktım sürekli beraber dizi izleyen evli çiftler hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Beni arıyorlar sonra geri arıyorum ama açmıyorlar sonra merak ediyorum aceba bişi mi vardı diye. Lan olm açmaycaksanız niye arıyonuz layt! Sonra da telefondan alındım falan yabıyorlar ahfgsjd Sana diorum eved! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 xaty said: yine bi salı mesaisi.. karnım aç, eve gitmek dizi izlemek, oyun oynamak istiyorum daha heycanlı bi işin olsa halbuki bunları istemezsin, misal: http://www.youtube.com/watch?v=DceHEBGVfj4 bak ne kadar mutlu adam işinde :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 OFİSTE YALNIZIM LAN YİNE!! ama iyidir mesai fln derken güzel para geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 BabacumMostors said: OFİSTE YALNIZIM LAN YİNE!! ama iyidir mesai fln derken güzel para geliyor çok sa skimdeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 BabacumMostors said: BabacumMostors said: OFİSTE YALNIZIM LAN YİNE!! ama iyidir mesai fln derken güzel para geliyor çok sa skimdeydi sensin skimdeki üstelik bir üstteki mesaj alıntılanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Bak işte ankaraya yine gel bi çalgan yapalım dicektim şimdi evlendin sen hanım kızıyor dersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 @BabacumMostors: Biraz daha uğraşsan pramitten ban gelebilirmiş.. Mesaiye kalmamı gerektiren işin 10dk sürmesi aslında sorun olan, yoksa 2 saat kalıp çalışıyor olsam dert değil de mesai servisleri 2 saat sonra kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 araban yok mu olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 wastyrx said: Bak işte ankaraya yine gel bi çalgan yapalım dicektim şimdi evlendin sen hanım kızıyor dersin.. yaa :) hanımı da alıp gelirim ki a zaten geleceğim, kasım gibi büyük ihtimalle eheh bir saat önce o akşamki yemeğin faturasının kaydını gördüm, hüzünlendim lan, hem de şirket temsili olarak giydirmişiz şirkete onu gördüm iyice duygulandım ahasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar