goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 "babam gözüme çarptı ya morarısa yakışıklılığım bozulursa hayat bok gibi olur" diye mesaj atanlarla aynı günlüğe yazıyor olamayız dasaaa şöyle bi oluşuma giriyorum dasaaa http://forum.paticik.com/read.php?20,6454934 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Valla senin hakkında çok bilgim olmadığından bişi demiyorum yumuşakayıcık :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 gürcistana geldim olum, var mı kimse asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Ben gelicektim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Abi beraber gideceğim eleman sakatlandı, üstüne ben tatilde parayı biraz fazla harcadım sdfgsdfg yalan olduk. Gidecem oraya da bakalım nasıl olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 napcaktınızki burda. ben bi atraksiyon göremedim henüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 SUV kiralayıp doğaya dalıcaktık direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ne çabuk doldu eski günlük be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 360 hektar alan.. ve ben.. bu gece soooon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 istanbulda kalacak yer arıyorum olmadı karton evimi alıp gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Candy crush I hate you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 hiç keyfim yok günbük bira bile bi değişik tadıyor bu gece yatalım bari sana da iyi buluşmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 sevgili günlük, biraz önce Haylayf adlı şekerli bisküvinin adının "high life" şeklindeki ingilizce tamlamadan apartma olduğunu anladığım zaman yaşadığım hayal kırıklığını hatırladım. sanırım çocukluğumun bittiği gün o gündü. bir süre durup düşünmüş ve içimde bir şeylerin eksildiğini hissetmiştim. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 neyse allahtan sigara ekmek gibi belki te 5 te kalkar içerim ,devam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Bu gece yine içiyoruz. 2 aydan fazla oldu her gün içiyorum, düzensiz uyku beslenme cabası. Haydi hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 wastyrx said: Dün senkonun eve gittim de adamın duvarda bi terslik var diyorum. Meğersem duvar değilmiş o televizyonmuş... asfhuasfhua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 yine şirkette hoşuma giden bir kız ve yine evlenip boşanmış biri olması. dejavu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 yine sirkette kiz olmamasi? deja vu? lanet olsun yazilim muhendisligi sana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 sonuç olarak değişen bir şey yok. sadece gözün görmüyo o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Şirketin tamamı benim şuan. Forever alone ahgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 olm günlük gerizekalıyım galiba. allahın unuttuğu padovada sokakta düzgün senin yaşlarında 2 türk görmek ve umursamamak ne günlük. evden çıkınca takılacak adam olurdu be günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bende bir kıpırdanmalar başladı günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 wastyrx said: Valla senin hakkında çok bilgim olmadığından bişi demiyorum yumuşakayıcık :| yumuşak ve ayıyım literally bunlar didin dödüne sokmak için yeterli zaten. bak dasaaaya. ne zaman sıkışsa şişko! diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Sinemaya gidelim dedik biz 4 kişilik bir grup olarak.Bir arkadş tutturdu Bourne'a gdelim diye,bir diğeri de daha sosyal mesajlar veren ve Bakış Açısına benzeyen 360 filmine gitmek istiyordu.Gizlice diğer 2 kişi olarak biz örgütlendik ve bir şekilde 360'a bilet aldık , diğerine de Bourne'a gidiyoruz hadi gene iyisin istediğin oldu dedik, bir keyiflendi bir sevindi garip=) Film başladı,bourne çıksın diye bekliyor tabi bu...ahah Jude Law'ı görene kadar 35 dakika boyunca Bourne'da olduğumuzu ve o aydınlanma anında artık sinirden mi yoksa üzüntüden mi okkalı bir kahkaha atması ve kafa sallaması...işte bu paha biçilemezdi günlük.=) filmi de öneririm;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar