goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 "babam gözüme çarptı ya morarısa yakışıklılığım bozulursa hayat bok gibi olur" diye mesaj atanlarla aynı günlüğe yazıyor olamayız dasaaa şöyle bi oluşuma giriyorum dasaaa http://forum.paticik.com/read.php?20,6454934
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Valla senin hakkında çok bilgim olmadığından bişi demiyorum yumuşakayıcık :|
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 gürcistana geldim olum, var mı kimse asdf
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Abi beraber gideceğim eleman sakatlandı, üstüne ben tatilde parayı biraz fazla harcadım sdfgsdfg yalan olduk. Gidecem oraya da bakalım nasıl olacak...
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 napcaktınızki burda. ben bi atraksiyon göremedim henüz?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 SUV kiralayıp doğaya dalıcaktık direkt.
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 360 hektar alan.. ve ben.. bu gece soooon..
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 istanbulda kalacak yer arıyorum olmadı karton evimi alıp gidicem
Karea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 hiç keyfim yok günbük bira bile bi değişik tadıyor bu gece yatalım bari sana da iyi buluşmalar
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 sevgili günlük, biraz önce Haylayf adlı şekerli bisküvinin adının "high life" şeklindeki ingilizce tamlamadan apartma olduğunu anladığım zaman yaşadığım hayal kırıklığını hatırladım. sanırım çocukluğumun bittiği gün o gündü. bir süre durup düşünmüş ve içimde bir şeylerin eksildiğini hissetmiştim. =/
Karea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 neyse allahtan sigara ekmek gibi belki te 5 te kalkar içerim ,devam ederim
Nako Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Bu gece yine içiyoruz. 2 aydan fazla oldu her gün içiyorum, düzensiz uyku beslenme cabası. Haydi hayırlısı...
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 wastyrx said: Dün senkonun eve gittim de adamın duvarda bi terslik var diyorum. Meğersem duvar değilmiş o televizyonmuş... asfhuasfhua
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 yine şirkette hoşuma giden bir kız ve yine evlenip boşanmış biri olması. dejavu?
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 yine sirkette kiz olmamasi? deja vu? lanet olsun yazilim muhendisligi sana!
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 sonuç olarak değişen bir şey yok. sadece gözün görmüyo o kadar.
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Şirketin tamamı benim şuan. Forever alone ahgsd
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 olm günlük gerizekalıyım galiba. allahın unuttuğu padovada sokakta düzgün senin yaşlarında 2 türk görmek ve umursamamak ne günlük. evden çıkınca takılacak adam olurdu be günlük.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bende bir kıpırdanmalar başladı günlük
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 wastyrx said: Valla senin hakkında çok bilgim olmadığından bişi demiyorum yumuşakayıcık :| yumuşak ve ayıyım literally bunlar didin dödüne sokmak için yeterli zaten. bak dasaaaya. ne zaman sıkışsa şişko! diyor.
zeper Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Sinemaya gidelim dedik biz 4 kişilik bir grup olarak.Bir arkadş tutturdu Bourne'a gdelim diye,bir diğeri de daha sosyal mesajlar veren ve Bakış Açısına benzeyen 360 filmine gitmek istiyordu.Gizlice diğer 2 kişi olarak biz örgütlendik ve bir şekilde 360'a bilet aldık , diğerine de Bourne'a gidiyoruz hadi gene iyisin istediğin oldu dedik, bir keyiflendi bir sevindi garip=) Film başladı,bourne çıksın diye bekliyor tabi bu...ahah Jude Law'ı görene kadar 35 dakika boyunca Bourne'da olduğumuzu ve o aydınlanma anında artık sinirden mi yoksa üzüntüden mi okkalı bir kahkaha atması ve kafa sallaması...işte bu paha biçilemezdi günlük.=) filmi de öneririm;)
Öne çıkan mesajlar