Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"babam gözüme çarptı ya morarısa yakışıklılığım bozulursa hayat bok gibi olur" diye mesaj atanlarla aynı günlüğe yazıyor olamayız dasaaa

şöyle bi oluşuma giriyorum dasaaa

http://forum.paticik.com/read.php?20,6454934
Mesaj tarihi:
sevgili günlük,

biraz önce Haylayf adlı şekerli bisküvinin adının "high life" şeklindeki ingilizce tamlamadan apartma olduğunu anladığım zaman yaşadığım hayal kırıklığını hatırladım. sanırım çocukluğumun bittiği gün o gündü. bir süre durup düşünmüş ve içimde bir şeylerin eksildiğini hissetmiştim.

=/
Mesaj tarihi:
olm günlük gerizekalıyım galiba. allahın unuttuğu padovada sokakta düzgün senin yaşlarında 2 türk görmek ve umursamamak ne günlük. evden çıkınca takılacak adam olurdu be günlük.
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Valla senin hakkında çok bilgim olmadığından bişi demiyorum yumuşakayıcık :|

yumuşak ve ayıyım

literally

bunlar didin dödüne sokmak için yeterli zaten. bak dasaaaya. ne zaman sıkışsa şişko! diyor.
Mesaj tarihi:
Sinemaya gidelim dedik biz 4 kişilik bir grup olarak.Bir arkadş tutturdu Bourne'a gdelim diye,bir diğeri de daha sosyal mesajlar veren ve Bakış Açısına benzeyen 360 filmine gitmek istiyordu.Gizlice diğer 2 kişi olarak biz örgütlendik ve bir şekilde 360'a bilet aldık , diğerine de Bourne'a gidiyoruz hadi gene iyisin istediğin oldu dedik, bir keyiflendi bir sevindi garip=) Film başladı,bourne çıksın diye bekliyor tabi bu...ahah Jude Law'ı görene kadar 35 dakika boyunca Bourne'da olduğumuzu ve o aydınlanma anında artık sinirden mi yoksa üzüntüden mi okkalı bir kahkaha atması ve kafa sallaması...işte bu paha biçilemezdi günlük.=)

filmi de öneririm;)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...