dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 meanwhile in copry-land http://1.bp.blogspot.com/_kx3ujRbMomg/TVAyviN7X4I/AAAAAAAAANU/EZB0MVzLYJM/s1600/LSD.jpg plot twist: aslında hasta yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 atatürk the avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 copry altın vuruş yapmış galiba hastaya =) hiç acı hissetmyeceksin nihahah,uyuyşturucu mu kullanıyorsn? biz de daha iyisi var nihaha İstanbul'a gel,ilk müşterinim diyordum da, bir daha gözden geçirmeye karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 kaçma zeper senin de hojuna gidejek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Valla yiğidi öldür hakkını ver diye bir şey olduğundan copry en birincilerden bence ama şey var; geçen senko dişine bişi yaptırdıydı kız gibi ağlamış onu bize anlattıydı beyle güldük çok hasta doktor ilişkisi yakınsanız değişik =P Tabi sadece senko için geçerli bu. Bende gittim hiç anlatmadı benim hikayelerimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 hm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 dasaaa said: kaçma zeper senin de hojuna gidejek! önce soğuk bi gazoz ısmarlyomuş.. sonrada şuna benzer bi gülüş atıp... http://www.youtube.com/watch?v=CFg7esxnrXs ..gerisini siz tamamlayın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 ahaa zaten korkuyordum dişçiden..iyice soğuttunuz hea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 copry yapmaz öle şey "copry'e gelen diğer genç kızların şantaj videolarını izlemeye başlar" hmmm ovvv süper ufff hmmmppffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 kendine geldiğinde herşey bitmiş olcak işte, rüyana gircek kadar bile bişi hatırlamicaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 yunan adalarının altında devasa bir magma balonu yükselmiş günlük, öyleki ada 10-15 cm yükselmiş 1.5 senede. hepimiz ölcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 zeper said: ahaa zaten korkuyordum dişçiden..iyice soğuttunuz hea! Gel bebek senin de hosuna gidicek gercekten ^__^ o degil de nerenizle okuyorsunuz ki? Adam hic aci hissetmedim diyor siz amanin daha da korktum diyorsunuz , cik cik :P Ben mesaji zegnaya yollamistim doktoru uyusturamiyormus disini o bakimdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 moralim çok bozuk. şimdi yetkili servis elemanlarıyla kavga ettim. gerçi kavga pek sayılmaz , resmen çemkirdim :( yine de alttan almaya çalıştılar, şikayet edeceğimi söyleyip yüzlerine kapıyı kapattım resmen evden kovmuş oldum. offf yaaaaa, bu saat oldu bişey yemedim 10 saattir açım.şimdi sadece biraz puding yiyip yatıcam . adamlar içlerinden ne şirret kız demişlerdir :((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 aşk acısı berbat bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 abi o enerjiyi ve üzüntüyü spora verip daha da öküz olabilirsin ama bence. pozitif düşün @SekerPembe: yok valla.. kezban dediler ama şirret falan demediler. sadece aa kezban bu kaç kaç dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 yarım saat skype başında blizzarddaki abileri bekledikten sonra konuşup anlaştık sildirdik benim otentikeytırıi, bidaha da restore key'i bi yere yazmadan telefona reset falan atmam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 dikmen yokuş achivment completed! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Sicak simit soguk ayran rulez gunluk. Gerizekali otobus durak sisinda da gordugu her yolcuyu alma egiliminde olmasa ise de gec kalmam belki. Bir de bugun cuma gibi geliyor , daha saat 9.20 3. Kez aaaa dun sergi vardi senkoyu yine sattim diye gecitor aklimdan sonra idrak ediyorum persembe oldugunu, Ozetle gunaydin cnms , yine sacma bir gun iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Bir de canim cam sakizi cekti yaaa mor mor offf :( nerden bulucam simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 copry said: Bir de bugun cuma gibi geliyor , daha saat 9.20 3. Kez aaaa dun sergi vardi senkoyu yine sattim diye gecitor aklimdan sonra idrak ediyorum persembe oldugunu copry said: YİNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 @copry: Cuma olsa keşke, sana da günaydın @senko: kafasında nasıl yer ettiysen, sürekli seni sattığını düşünüyor ./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 @ senko Evet hep satiyorum seni cok eglenceli ^__^ @ xaty Neyse ki yarin cuma:) sana da gunaydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 gökselin son albumu cok iyimis ben yeni dinliyorum sldkşjlşdjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 A wild flu: A wild flu virus appears Dasaaa uses Russian medicine Its pretty useless Kapı: Eczaneye giderken yolda gördüğüm kapı satan dükkana dalmak.Dükkanda kapının imalatçısı ile karşılaşmak, adamla fiyat üzerine ayaküstü pazarlık yapıp kapı başına şimdiki üreticiden 60TL kadar daha düşük fiyat almak. Kapı imalatçısı adamın adını FERHAT olması. FERHATIM AMA ŞİRİNİM YOK! diyip "Türkiye'de evlilik çağında kız var mı bildiğin, bende para bol. çok iyi bir insanım ben. çalışkanım" diye kendini övmesi... Dasaaa uses "oh fuck i'm so sick! fuck this flu virus! i gotta go! i'm dying!" its useless T_T Her neyse, kapılarda fiyat indirimi almış olduk en azından. ama zengin olduğunu söyleyen birisi ile evlenmek isteyen varsa yardımcı olabilirim sanıyorum. adamın altın dişleri var. altın dişli birisi fakir olamaz. umuyorum ki bond serisi kötü adamı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 bir insan 4 ayda ne iş yaptığını çözemez mi be günlük ? salak mıyım neyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar