Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Dasaaa sana bira değil kartonpiyer alıp yollıyım yaşam standartın yükselsin.

Xatycim

gezegendeki tüm biralar ve bira fabrikaları kölen olsun :P

tekrar dasaaa
bir bayram tatili bir de 2 hafta izninm vardı. o 2 hafta izni 1 haftasını haziranda 1 haftasını da geçenlerde kullandığım için sanki çok izin kullanmışım gibi oldu ama yok öyle bişey :)

oğuz

selam ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Önce kanamalı ülser oluyorsunuz arkadaşlar hemen ölünmüyor öyle.
Senko bariz şişko iri kemikli falan değil artı olarak çekemeyeceğimiz bi tek babasının jeti var oda babasının zaten.. Bende yemek istiyorum bira neymiş günlük? Akşam Hüsoya gidicem senko düdüğü oralarda takılırsak haberin olsun bi alo deriz belki ama beni aramadığın için sanmıyorum alo diyeceğimi.....,,,,,...

Tekrardan liste ve beyannameler çıkacak, epdkya gidecek 20-25 günde imza ve onaydan geçecek tekrar ayar çekilecek ziraat meendizleri yollanacak 2 ay daha boştayız ve şimdiye kadar çok kasmadığım iyi olmuş günlük çünkü çöpe gitti alayı. 8 elle bi şeyi doğrultamıyorlar sonra gecikmelerin bedeli bize çıkıyor günlük. Neyse ekimin başında tatile gideyim bari bende.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

teelfonda hararetli konular konuşulmuş demek ki

;)

Günlük iş yerindeki pc hurda ama yine de bir deniyim dedim belki oynayabilirim lol diye yükledim ettim ama oynanmıyormuş canım sıkıldı. yarın da aceri aramam lazım gelip pc'mi alacaklar çok canım sıkkın :( umarım çabuk geri getirirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...