xaty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 uyumak istiyorum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Bu saatte ne uykusu olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ya gece 4e geliodu yattığımda, 2-2,5 saat falan uyuyabildim gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Maaşıma zama aldım yeyyyy ^___________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 hesap numaramı veriyorum bi bira parası atıver bari. fakirim, kartonda yaşıyorum. unutmayalım unutturmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 oo bi bira ısmarlarsın artık .) hayırlı olsun.. biraz da tatil verseymiş edit: :( geç kalmışım ya, istenmiş bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 abi bu kız son 2aydır tatil yapmıyor mu paso? bence adam üstüne para istese yeridir. iyi zam vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 O zamma benim de ihtiyacım var. Prim ve ikramiyeyle geçiştirdik şimdilik sdgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 benim de prime ihtiyacım var. ($_$) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 dasaaa said: abi bu kız son 2aydır tatil yapmıyor mu paso? bence adam üstüne para istese yeridir. iyi zam vermiş. yok ya, ne tatili.. bana kopilotluk yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 abi patrona soruyorum hemen. ben de muavinlik yapmaya geliyorum. adres verin intikal ediyorum. kolonya, kek, kahve-çay-meyvesuyu aldım geliyorum. mavi gömeliğimi falan da giydim. şöfere çift paket koyu kahve yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Dasaaa sana bira değil kartonpiyer alıp yollıyım yaşam standartın yükselsin. Xatycim gezegendeki tüm biralar ve bira fabrikaları kölen olsun :P tekrar dasaaa bir bayram tatili bir de 2 hafta izninm vardı. o 2 hafta izni 1 haftasını haziranda 1 haftasını da geçenlerde kullandığım için sanki çok izin kullanmışım gibi oldu ama yok öyle bişey :) oğuz selam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 guzel guzel akşam yemeğimi kimin ödiyeceği de belli oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Bu akşam mı gidicez sergiye günlük ? Ben yarın olur diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 yok lan işim var bugün zaten sonra spora gitcem konuşuruz akşam günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 birgün stressden ölücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 önce mide kanaması geçirirsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 su anki amacim geri kalan siyah saclarida beyazlatma. ondan sonra mide/beyin kanamasi gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 BİR ADIM ÖNDEYİM! YİHU! saçları da dökmeyi unutma bu arada. "geri kalan" denmiş zaten. bi adım önde değilim. T__T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Sebil başında bir elde bardakla telefonda konuşmamak lazım günlük.. Farkında olmadan 4-5 bardak su içtim, telefonu kapatınca hissettim midemdeki su birikintisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 teelfonda hararetli konular konuşulmuş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Önce kanamalı ülser oluyorsunuz arkadaşlar hemen ölünmüyor öyle. Senko bariz şişko iri kemikli falan değil artı olarak çekemeyeceğimiz bi tek babasının jeti var oda babasının zaten.. Bende yemek istiyorum bira neymiş günlük? Akşam Hüsoya gidicem senko düdüğü oralarda takılırsak haberin olsun bi alo deriz belki ama beni aramadığın için sanmıyorum alo diyeceğimi.....,,,,,... Tekrardan liste ve beyannameler çıkacak, epdkya gidecek 20-25 günde imza ve onaydan geçecek tekrar ayar çekilecek ziraat meendizleri yollanacak 2 ay daha boştayız ve şimdiye kadar çok kasmadığım iyi olmuş günlük çünkü çöpe gitti alayı. 8 elle bi şeyi doğrultamıyorlar sonra gecikmelerin bedeli bize çıkıyor günlük. Neyse ekimin başında tatile gideyim bari bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 dasaaa said: teelfonda hararetli konular konuşulmuş demek ki ;) Günlük iş yerindeki pc hurda ama yine de bir deniyim dedim belki oynayabilirim lol diye yükledim ettim ama oynanmıyormuş canım sıkıldı. yarın da aceri aramam lazım gelip pc'mi alacaklar çok canım sıkkın :( umarım çabuk geri getirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 copry said: Maaşıma zama aldım yeyyyy ^___________________^ selam bira kuyruğu burası dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Dogru geldin , gir siraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar