SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 cikdisari!!!11!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 arcane said: çok etkilendim la 2 dakika merdiven tırmanıyo dünyanın en alakasız ses efektiyle, arkada 90ların numberone toplama kasetlerinden pop çalıyo sdfsdf. mgs oynamayan anlamaz panpa.. sen darkfall'da maden kaz, biz konsolcuları rahat birak :p.. oyunun en etkileyici sahnesi sonu tabi.. ben orda takıldım sadece ama merdiven sahnesinin de değeri ayrıdır :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 dsfsd olm ben daha playstation yeni çıktığında oynadım MGS ne diyorsun. arkadaş almıştı ilk gösterdiği oyun da MGSydi. ha çakmam orası ayrı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 neyini cakicak abi, karton kutunun altina saklana adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 hemen öncesindeki boss fight önemli bayağı o olmadan merdiven sahnesinin pek bir numarası yokmuş gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 orada bir rahatlama var bariz, merdivenden yükselirken müzik falan giriyor da öncesini göstermezse adam tuvalette büyük abdestten de dönüyor olabilir yani ne bilelim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 sictiktan sonra o kadar merdiven cikmak buyuk bir challenge gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 arcane said: çok etkilendim la 2 dakika merdiven tırmanıyo dünyanın en alakasız ses efektiyle, arkada 90ların numberone toplama kasetlerinden pop çalıyo sdfsdf. aheauheauhgbaeu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 http://media1.gameinformer.com/imagefeed/featured/konami/metalgearsolidhdcollection/legacycollection/mgslegacybox_610a.jpg said: The Japanese website for Metal Gear Solid The Legacy Collection, which gathers almost every Metal Gear game into one package on the PlayStation 3, has launched revealing a number of details. The collection was announced late last month. The package will be available for 7,980 yen, roughly $80 U.S. dollars, and it will be available on July 11. The collection gathers Metal Gear, Metal Gear 2, Metal Gear Solid and Metal Gear Solid: VR Missions (via download codes), Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty HD, Metal Gear Solid 3: Snake Eater HD, Metal Gear Solid: Peace Walker HD, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, two digital graphic novels, and a 100-page art book with work from series artist Yoji Shinkawa. The collection is supposed to be coming to North America next month, but Konami has not revealed a specific release date or price yet. http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2013/05/05/metal-gear-solid-the-legacy-collection-dated-priced-and-box-arted-for-japan.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Olmadı dostum olmadı Kiefer Sutherland Is Snake Jack Bauer will play Naked Snake in Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Konami just announced during their pre-recorded E3 press conference. http://kotaku.com/kiefer-sutherland-is-snake-511672325?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Heretics. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 I'm totally cool with this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 gecen hafta boyunca direnis yuzunden artik vucudum zaten iyice yoruldu.. ustune carsamba gecesi yine direnisten gelip gece gece game of thrones son bolumunu izleyip dagildim.. simdi de bu.. yeter artik kaldiramayacagim ya.. herhangi biri yapsa eywallah diyecegim de yok yani gelmis gecmis en mantiksiz karara kojima imza atiyor olamaz.. hala troll oldugunu dusunuyorum ben.. E3'u bekleyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 ya kesin troll bence, solid snake felan cikacak kesin oyunda. İkisini birden ayni adam seslendirmesin diye boyle bisey yaptilar, klasik kojima troll u. Hayter ilginç twitler attı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 open world http://www.youtube.com/watch?v=J1YlLgxp-Ho snake'in agzindan jack bauer'in sesini de duydum ya la.. troll ihtimali kalkti ortadan.. of kojima of.. madem voice actor degisiyor, niye kiefer sutherland ya :((((.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 http://gematsu.com/2013/06/next-gen-metal-gear-solid-v-look-better-e3-trailer abooo 8. jenerasyon için herhalde 1080p 60fps gelicek oyun awww yısss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 ^ bir zahmet artik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 eh adam 2. nolan north gibi her proje de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 harbi Troy Baker çıkan her büyük oyunda bir rolü var adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 ödevini de iyi yapmış troy baker sesi, tonlaması, konuşma biçimi falan direk patric zimmerman'ın seslendirdiği yaşlı ocelot'un gençliği gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 o degil de bu japonlarin kutuk font secimleri, yaraticikliktan cok uzak menu tasarimlari bi tek beni mi rahatsiz ediyor. el konsolu harici tum oyunlarinda fontlar kutuk gibi anasini satim. hep birbirine benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 dlc geliyor o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 http://www.amazon.com/Metal-Gear-Solid-Collection-Playstation-3/dp/B00CTKHXFO Bundan alıp bana yollayabilecek olan var mı içinizde ya da TRde iki misli fiyatına satmayan vs? 100TL lik şeyi 190TL ye itelemeye çalışıyorlar. TR ye sipariş edemiyoruz sanırım amazondan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar