Quarion_Barbarian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Letsgetthesunshine said: Söyle ki Crt Change %40 Crt Dmg %200 Ha yalan yok Azmodan ı sürtüğüm yaptım ayrı. Ama act 4 ı ıh Battle tag ini paylasabilir misin, girip bakayim neden act 4 u bitiremedigine. Belki biyerlerde yaziyordur ama telefondan giriyorum foruma, goremediysem kusura bakma. Yazdigim rehberin tumunu okudun mu? Bahsettigin statlarla cok rahat yapilir cunku tum actler. Eger skillerin, statlarin, itemlerin olmasi gereken araliklardaysa o zaman zorlaniyor olman garip. Fury doldurmakta zorlaniyor olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 act 4 sıkıntı heal debuff genel olarak. act3'e kıyasla hiç bir avantajı yok act4 farmlamanın bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarion_Barbarian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Katiliyorum, zaten act 4 te nv 5 stack doldurduktan sonra birkac pack daha kesip oyunu bitiriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Sephyriam#2366 battle tag valla post attıktan sonra 2 defa daha denedim baktım olmadı act 3 farmlamaya devam ettim ben de. Amaç act 4 ü de bitirmek daha infernoda bitiremedim o yüzden. Ha bi de updateden midir bilmiyorum ama act2 de ben farm ettiğimde full map i daha sağlam itemler çıkartıyordum act 3'de ki droplar içler acısı lvl63 düşüyor ama dps 300 olduktan sonra neyleyim öyle yari =/ http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sephyriam-2366/hero/15175480 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Quarion buffsiz dps 97k dediğin battle rage olmadan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Letsgetthesunshine said: Sephyriam#2366 battle tag valla post attıktan sonra 2 defa daha denedim baktım olmadı act 3 farmlamaya devam ettim ben de. Amaç act 4 ü de bitirmek daha infernoda bitiremedim o yüzden. Ha bi de updateden midir bilmiyorum ama act2 de ben farm ettiğimde full map i daha sağlam itemler çıkartıyordum act 3'de ki droplar içler acısı lvl63 düşüyor ama dps 300 olduktan sonra neyleyim öyle yari =/ http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sephyriam-2366/hero/15175480 daha fazla hp, daha fazla crit dmg, belki bi %5 daha crit chance lazım inspiring presence yerine de armor veren bi passive yada superstition alınabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarion_Barbarian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Aluriel said: Quarion buffsiz dps 97k dediğin battle rage olmadan mı? Dogru, battle rage ve wotb ile 160k filan oluyor. Belki daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarion_Barbarian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Letsgetthesunshine said: Sephyriam#2366 battle tag valla post attıktan sonra 2 defa daha denedim baktım olmadı act 3 farmlamaya devam ettim ben de. Amaç act 4 ü de bitirmek daha infernoda bitiremedim o yüzden. Ha bi de updateden midir bilmiyorum ama act2 de ben farm ettiğimde full map i daha sağlam itemler çıkartıyordum act 3'de ki droplar içler acısı lvl63 düşüyor ama dps 300 olduktan sonra neyleyim öyle yari =/ http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sephyriam-2366/hero/15175480 Hp cok dusuk.. resistlerin de sinirin biraz altinda gibi. Str arttirman lazim. Pasiflerde animosity dene. Bunlari tamamlayabilirsen act 4 bitirirsin. Crt chance fena degil, crt dmg en az 350 yapmalisin, bunun icin socketli off hand bulman lazim, ama oncelik listende yukardakilerden sonra gelmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Quarion_Barbarian said: Aluriel said: Quarion buffsiz dps 97k dediğin battle rage olmadan mı? Dogru, battle rage ve wotb ile 160k filan oluyor. Belki daha fazla. battlerage olmadan o gear ile 85k civarı falan olması lazım dpsin. sanki battle rage ile 97k ediyor gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarion_Barbarian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 girip kendin bakabilirsin? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Quarion-2655/hero/7916531 bildiğin gibi battle net sayfasında buff sız dps gösteriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 oyundan çıktığın andaki dps görünüyor orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 WW buildeki bug'ı çok yaşıyorum şu aralar. WW ile koşarken pat diye disc ekranı geliyor ve ana menüye atıyor sizi. Yaşıyan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarion_Barbarian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Aluriel said: oyundan çıktığın andaki dps görünüyor orda Hocam selam, birkaç gündür vakit bulamıyorum oyuna girmeye. dediğin doğru, oyundan çıktığın andaki DPS gösteriliyormuş. Bunu bilmiyordum, öğrendiğim de iyi oldu :) Benim buffsız DPS'im 97k, ama yok inanmıyorum dersen, video koydum, bakabilirsin :) http://www.youtube.com/watch?v=ZJW4PtGEakM&feature=plcp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slaither Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 dostum teşekkürler bilgiler için bana çok faydası dokundu. farm için online mı oynamak daha dogru yoksa solo mu ? hangisi daha çok xp verir? bilgi verebilirsen sevinirim. bir de armory mi ekliyorum, inceleyip önerilerin varsa memnun olurum, teşekkürler şimdiden. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Slaither-2325/hero/3222448 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Slaither said: dostum teşekkürler bilgiler için bana çok faydası dokundu. farm için online mı oynamak daha dogru yoksa solo mu ? hangisi daha çok xp verir? bilgi verebilirsen sevinirim. bir de armory mi ekliyorum, inceleyip önerilerin varsa memnun olurum, teşekkürler şimdiden. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Slaither-2325/hero/3222448 Çoklu oyuncu ile oynamak daha fazla xp getiriyor, yaratıklar zorlaşıyor ama yanında bi monk ya da dh varken çatır çatır keserek ilerliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 stormeagle said: WW buildeki bug'ı çok yaşıyorum şu aralar. WW ile koşarken pat diye disc ekranı geliyor ve ana menüye atıyor sizi. Yaşıyan var mı ? aynen. niyesini nasılını çzöümünü de bilmiyorum hiç yok galiba. dönem dönem artıyor azalıyor niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarion_Barbarian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Merhaba tekrar arkadaşlar, bildiğiniz üzere 1.0.5 patch'i birçok strateji değişikliğine yol açtı. Şu anda en ince ayrıntısına kadar inceliyorum, yazmış olduğum rehberi yeni patch'e göre değiştireceğim. Beklemede kalın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 değişen bir şey yok ki abi, main hand'e bir adet mighty weapon ondan sonra aynen gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarion_Barbarian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 şu anda skorn kullanmak istiyorum mesela. patch ten önce skorn kullananlar mobların çok hızlı ölmesinden dolayı fury problemleri yaşıyorlardı, ancak şimdi monster level'ı düzgün ayarlayarak yardırabilme ihtimalimiz var. ayrıca rend'i ww build'e dahil etme opsiyonu var. bunların hepsini iyi araştırmak lazım. mighty wep şu anda benim için 2 veya 3 üncü tercih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 main hand sword kullanıyorum, fury sıkıntım yok. mighty weapona flan gerek kalmadan wotb açık tutabiliyorum yeni cd dolana kadar. mp 6 oynuyorum genelde bu arada, yeni hotfix ile 7'ye geçerim büyük ihtimalle 2 hand silah yada skorn kullanacaksan attackspeed stacklemen lazım bi %40 civarı. sonrası rahat baya. b, de hazırlamış olduğun rehberden ziyade çevirmiş olduğun rehber diyelim zira build senin değil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Keşke Throw kullandığını da yazsaydın da insanların kafasını nassı yaaa diye karıştırmasaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Mighty weapon un artısı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarion_Barbarian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Aluriel said: main hand sword kullanıyorum, fury sıkıntım yok. mighty weapona flan gerek kalmadan wotb açık tutabiliyorum yeni cd dolana kadar. mp 6 oynuyorum genelde bu arada, yeni hotfix ile 7'ye geçerim büyük ihtimalle 2 hand silah yada skorn kullanacaksan attackspeed stacklemen lazım bi %40 civarı. sonrası rahat baya. b, de hazırlamış olduğun rehberden ziyade çevirmiş olduğun rehber diyelim zira build senin değil hani. sen ilginç bir velet çıktın. İnsanlar ne kadar kompleksli ve ne kadar kendini bilmez olabiliyor. rehberin ilk cümlesini okuyup hala nasıl olur da böyle abuk subuk yok senin buildin değil, yok bilmem ne. bitmediniz. eşşek olmayanlar için yazdım ben bu rehberi. senin gibi yok dps'in o kadar değildir, yok build senin değil gibi salak salak konuşan bebelere değil. burada eziklik yapacağına insanlara faydan dokunsun. artistlenmelerine ses çıkarmamıştım şimdiye dek ama hakettin. seninle daha da muhattap olmam. buradan istersen söv, senin mertebene inmem. bu başlığa gerzek yorumlarını yazıp okuyanları sinirlendirme. İnsanlara iyilik yapıyoruz, karşılığa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarion_Barbarian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Aceace said: Keşke Throw kullandığını da yazsaydın da insanların kafasını nassı yaaa diye karıştırmasaydın. ne throw'u ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Aceace said: Keşke Throw kullandığını da yazsaydın da insanların kafasını nassı yaaa diye karıştırmasaydın. throw oynarken farketmiyor zaten de ww/tornado oynarken de sword var mh, yine de sıkıntı yok fury açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar