Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WW Barbarian Rehberi (Act 3 farm için)

Quarion_Barbarian

Öne çıkan mesajlar

Letsgetthesunshine said:

Söyle ki Crt Change %40 Crt Dmg %200

Ha yalan yok Azmodan ı sürtüğüm yaptım ayrı.
Ama act 4 ı ıh

Battle tag ini paylasabilir misin, girip bakayim neden act 4 u bitiremedigine. Belki biyerlerde yaziyordur ama telefondan giriyorum foruma, goremediysem kusura bakma.

Yazdigim rehberin tumunu okudun mu? Bahsettigin statlarla cok rahat yapilir cunku tum actler.

Eger skillerin, statlarin, itemlerin olmasi gereken araliklardaysa o zaman zorlaniyor olman garip. Fury doldurmakta zorlaniyor olabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Sephyriam#2366 battle tag

valla post attıktan sonra 2 defa daha denedim baktım olmadı act 3 farmlamaya devam ettim ben de. Amaç act 4 ü de bitirmek daha infernoda bitiremedim o yüzden.

Ha bi de updateden midir bilmiyorum ama act2 de ben farm ettiğimde full map i daha sağlam itemler çıkartıyordum act 3'de ki droplar içler acısı lvl63 düşüyor ama dps 300 olduktan sonra neyleyim öyle yari =/

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sephyriam-2366/hero/15175480
Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine said:

valla post attıktan sonra 2 defa daha denedim baktım olmadı act 3 farmlamaya devam ettim ben de. Amaç act 4 ü de bitirmek daha infernoda bitiremedim o yüzden.

Ha bi de updateden midir bilmiyorum ama act2 de ben farm ettiğimde full map i daha sağlam itemler çıkartıyordum act 3'de ki droplar içler acısı lvl63 düşüyor ama dps 300 olduktan sonra neyleyim öyle yari =/

daha fazla hp, daha fazla crit dmg, belki bi %5 daha crit chance lazım

inspiring presence yerine de armor veren bi passive yada superstition alınabilir bence
Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine said:

Hp cok dusuk.. resistlerin de sinirin biraz altinda gibi. Str arttirman lazim. Pasiflerde animosity dene. Bunlari tamamlayabilirsen act 4 bitirirsin. Crt chance fena degil, crt dmg en az 350 yapmalisin, bunun icin socketli off hand bulman lazim, ama oncelik listende yukardakilerden sonra gelmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

oyundan çıktığın andaki dps görünüyor orda

Hocam selam, birkaç gündür vakit bulamıyorum oyuna girmeye. dediğin doğru, oyundan çıktığın andaki DPS gösteriliyormuş. Bunu bilmiyordum, öğrendiğim de iyi oldu :)

Benim buffsız DPS'im 97k, ama yok inanmıyorum dersen, video koydum, bakabilirsin :)

http://www.youtube.com/watch?v=ZJW4PtGEakM&feature=plcp
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
dostum teşekkürler bilgiler için bana çok faydası dokundu.
farm için online mı oynamak daha dogru yoksa solo mu ? hangisi daha çok xp verir? bilgi verebilirsen sevinirim.

bir de armory mi ekliyorum, inceleyip önerilerin varsa memnun olurum, teşekkürler şimdiden.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Slaither-2325/hero/3222448
Sosyal ağlarda paylaş

Slaither said:

dostum teşekkürler bilgiler için bana çok faydası dokundu.
farm için online mı oynamak daha dogru yoksa solo mu ? hangisi daha çok xp verir? bilgi verebilirsen sevinirim.

bir de armory mi ekliyorum, inceleyip önerilerin varsa memnun olurum, teşekkürler şimdiden.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Slaither-2325/hero/3222448

Çoklu oyuncu ile oynamak daha fazla xp getiriyor, yaratıklar zorlaşıyor ama yanında bi monk ya da dh varken çatır çatır keserek ilerliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
şu anda skorn kullanmak istiyorum mesela. patch ten önce skorn kullananlar mobların çok hızlı ölmesinden dolayı fury problemleri yaşıyorlardı, ancak şimdi monster level'ı düzgün ayarlayarak yardırabilme ihtimalimiz var. ayrıca rend'i ww build'e dahil etme opsiyonu var.

bunların hepsini iyi araştırmak lazım. mighty wep şu anda benim için 2 veya 3 üncü tercih.
Sosyal ağlarda paylaş

main hand sword kullanıyorum, fury sıkıntım yok. mighty weapona flan gerek kalmadan wotb açık tutabiliyorum yeni cd dolana kadar. mp 6 oynuyorum genelde bu arada, yeni hotfix ile 7'ye geçerim büyük ihtimalle

2 hand silah yada skorn kullanacaksan attackspeed stacklemen lazım bi %40 civarı. sonrası rahat baya.

b, de hazırlamış olduğun rehberden ziyade çevirmiş olduğun rehber diyelim zira build senin değil hani.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

main hand sword kullanıyorum, fury sıkıntım yok. mighty weapona flan gerek kalmadan wotb açık tutabiliyorum yeni cd dolana kadar. mp 6 oynuyorum genelde bu arada, yeni hotfix ile 7'ye geçerim büyük ihtimalle

2 hand silah yada skorn kullanacaksan attackspeed stacklemen lazım bi %40 civarı. sonrası rahat baya.

b, de hazırlamış olduğun rehberden ziyade çevirmiş olduğun rehber diyelim zira build senin değil hani.

sen ilginç bir velet çıktın. İnsanlar ne kadar kompleksli ve ne kadar kendini bilmez olabiliyor. rehberin ilk cümlesini okuyup hala nasıl olur da böyle abuk subuk yok senin buildin değil, yok bilmem ne. bitmediniz. eşşek olmayanlar için yazdım ben bu rehberi. senin gibi yok dps'in o kadar değildir, yok build senin değil gibi salak salak konuşan bebelere değil. burada eziklik yapacağına insanlara faydan dokunsun. artistlenmelerine ses çıkarmamıştım şimdiye dek ama hakettin. seninle daha da muhattap olmam. buradan istersen söv, senin mertebene inmem. bu başlığa gerzek yorumlarını yazıp okuyanları sinirlendirme.

İnsanlara iyilik yapıyoruz, karşılığa bak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...