di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Selam, Bana soyle Photosop'un efektlerini, layer style'larini duzgun gosterebilecek (editleyemesin dert degil), PSD'leri layer layer acabilecek duzgun bir editor soyleyebilseniz ne sahane olur biliyo musunuz ? Gimp en iyi alternatifimdi ama layer style gorunmuyor, render edemiyor onlari garibim.
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 fireworks bide imageready hatırladıklarım.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 paint.net'i gimp'den daha çok beğeniyorum. fotoğraf düzenleme gibi konularda çok başarılı, ama photoshop'ta istediğin özellikleri karşılar mı emin değilim. yoksa da biri mutlaka bi plug-in felan yazmıştır.
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Ben aldigim PSD dosyalarini HTML icin parcalarken kullanicam esasen. En fazla text edit'lerim. Haliyle layer acip kapatabilecegim, kesip bicme yapabilecegim her sey gorur.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Benim program bu: http://www.corel.com/corel/product/index.jsp?pid=prod4130078 Bir aylık deneme sürümü var. Gerçi Windows 8'e yüklemedim hala, Paint.net kullanıyorum şu an. Basit işler için yeterli o da.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 di bu arada adobe artık creative suitei kiralıyo. bi haftalığına PS lisansı alabiliyosun. Onun dışında PS'in bildiğim en yakın rakibi Paintshop Pro, artık ne kadar işine yarar bilemiyorum...
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Aylik £23 istiyor sadece Photoshop icin. Eh, bi yuru git dedim icimden. Insan gibi 100-200 dolar yapsalar da herkes alsa ya sunlari.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 PaintShop Pro var işte abi. Neredeyse aynı işi görüyor. Benim bildiğin bir eksikliği yok yani. Lisans 29$. Deneme sürümünü indir bir aylık, bak.
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Bende £59 dedi sitesinde. TR'den girince mi $29 goruyosun ? O kadar ucuzsa deniyorum hemen. Hic olmadi torrent'in yollari tastan. Gerci su lanet izin bi gelse, bi kurulsa su sirket gayet catir catir alirim zira diger turlu kol gibi vergiler var. Vergiye gidecegine bunlara gitsin. =)
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 photoshop yerine bişi yok abi. en iyisi o. ancak işte paintshop ucuz muadilimsi. dene, işini görecektir.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 di said: Ben aldigim PSD dosyalarini HTML icin parcalarken kullanicam esasen. En fazla text edit'lerim. Haliyle layer acip kapatabilecegim, kesip bicme yapabilecegim her sey gorur. paint.net'e baktın mı? layer özelliği vardı onda. değişik text editleme pluginleri de var, bir-iki tanesini yüklemiştim paint.net'e
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 di said: Bende £59 dedi sitesinde. TR'den girince mi $29 goruyosun ? O kadar ucuzsa deniyorum hemen. Dükkan region-locked değil. Tepeden US seç.
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 adobe ürünleri cidden pahalı buluyorum bende. tekel olmanın getirdiği birşey heralde. şirkete bi cs bi freehande 1.5 milyar fiyat cekmişlerdi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 O kadar tekel değil bence. Corel ürünlerini tercih ediyorum ben daima, lisanslarını da alıyorum. Yeterince iyiler, bana fazlasıyla yetiyorlar en azından. Şimdi lisansımı çıkartıp tekrar yükledim programı, Paint.NET buna denk değil gerçekten, üstün bir program PaintShop Pro. Her işini görür.
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Sen istisnasin abi, kendini katarak degerlerndirme. =) Paint.NET'e PSD plug'in yukleyip denedim ama layer'lari bile gosteremedi. Kafadan aradan cikarabiliriz.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Ne istiyorsun abi, psd dosyası bulup bakayım bir.
antiban Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 di said: Aylik £23 istiyor sadece Photoshop icin. Eh, bi yuru git dedim icimden. Insan gibi 100-200 dolar yapsalar da herkes alsa ya sunlari. adamlar emek harcıyor 100 200 dolara olmaz o iş.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Yani çok ince şeyleri olabilir Photoshop'un ama zaten bu işten para kazanmayan birinin işine yaramaz onlar diyorum. Alın PaintShop Pro, kullanın. Pro olmayan adamın tüm işini benim program da görür.
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Ah be abi, bi 5dk gec yazsaydin da araya girivereydim ya. Neyse, Paintshop'u deneyip olur olmaz dicem yine.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Bir random psd dosyası açtım: http://i.imgur.com/rhjbZ.png
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 said: The color model of this PSD file is not supported Peh. PaintShop da sinifta kaldi. Sorun muhtemelen su; Adobe yarattigi dosya formatinin spec'lerini paylasmak istemiyor ezelden beri ve paylasmiyor. Insanlar ya da diger firmalar bunu bir sekilde bir asamaya kadar cozebiliyor ama bu sefer de telif haklari giriyor isin icine. Haliyle Adobe rakipsiz kaliyor. O kadar da tekel degilse ne kadar tekel bilmiyorum artik. =) Neyse, torrent'in yollari tastan, sen cikardin adobe beni bastan.
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Kırılmış versiyonlar çok sıkıntılı olabiliyor belirteyim. Yarı yolda bırakma ihtimali yüksek.
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Crack dosyasi kullanmiyorum ya. Trial kuruyorum, sonra acarken tarihi geri aliyorum, acik birakiyorum sonra fotosopu. Illegal degil bu arada yontem, Adobe'un kendi KB'lerinde yaziyor. adssa Activation engelleme olayi var bi de. Kullanirsam onu kullanirim en fazla.
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 abi layer opsiyonlarını painterdan biliyorum ben. ps de bi kademe ilerlettigim herşeyi marge edip paintera öyle geciyordum. malesef, yani soften lightı bile bi garip algılıyodu. hani corel yapamıyor baska ne yapar bilemiyorum
Öne çıkan mesajlar