Editor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Redeagle said: Ren said: ofiste seks yapamazsın diye kural mı var konuyu başlamadan bitirmiş adam. ama sonra altında adam yapamazsın kural böyle demiş
Havenless Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Pazartesi'ye en az 2 tane adam gibi rapor yetiştiremezsem ofisteki yakışıklı olarak ben harbi arada kaynayacağım gibi, içlerinde dişi yok, topik de gözümü korkuttu, kaçtım. @aquila Tüm kanadı bitiririm şimdi.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 dasaaa said: axedice said: aquila said: bizim ofis hep erkek =(. Bu sekse niye engel olsun ki? abi aki nereden çalışıyor? bu sorunun yanitini ben de istiyorum.
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 yüreğinize klavyenize sağlık, en az 10 mesajda yarıldım ahaha
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Nice yiğitler çamaşır makinasının merdanesine dalgayı kaptırıp telef oldu
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 şöle bi ban hammer sallanmalı bu konuda bir kaç kelle uçmalı gövdeden o ağırlığı bir hissetmeli bu konu...
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 kanalize said: Ren said: ofiste seks yapamazsın diye kural mı var Ekmek kazanilan yerle ,binek de sevisilmez olm carpilirsin agzin gotu.e doner sonra,bm ulkeleri toplansa duzeltemez seni gotu.e nedir abi
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Black_Hand said: llama görmesin burayı ahahaha nicelik bakımından evet de nitelik :/ Vecihi bakmaz onlara ayrıca ofiste seks masana gelen evrak sayısı ile dogru orantılı bence bos bıraktın mı doluyor hemen
kanalize Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Xenocide said: kanalize said: Ren said: ofiste seks yapamazsın diye kural mı var Ekmek kazanilan yerle ,binek de sevisilmez olm carpilirsin agzin gotu.e doner sonra,bm ulkeleri toplansa duzeltemez seni gotu.e nedir abi Gotune abi tamammi? Rahatladinmi? Kibar olalim diyoruz,sanki tahtakale de acik sacik cd ler satan sokagin ortAsindayim nihohauehue
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 tamam da argo kısmını değil ek kısmını sansürleyince kibar olunmuyor ayrıca koy götü.e gitsin
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Ofiste seks haklı fesih sebebi lan, iyi tartın yani :p
Öne çıkan mesajlar