anon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 bilgisayarlardan pek anlamam genellikle ürünümü alırım anca 3 4 yıl sonra değişiklik yaparım, ekran kartını felan değiştiririm. ama şimdi dizüstü almam gerekiyor. oyun oynicam. ölçüt olarak da diablo'yu oynatsın ne bileyim gta v çıktığında sıkıntı çekmeyeyim yeter gibime geliyor. tabi bu oyunları en tırt ayarlarda kasa kasa oynasam da razı olacağım anlamına gelmiyor. http://www.bimeks.com.tr/urun/123105/samsung-np-550p7c-t01tr.aspx#specs şu nasıldır mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 3000. laptop thread'ini açtığın için sana en kestirme cevabı ödül olarak vermeyi uygun gördüm; Monster al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 O dediğin o fiyat diliminde en iyi alet bence performans isteyen işler içim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 monster muhabbeti hiç açılmasın istemiştim ama peki dell veya toshiba ürünleri için ne diyorsunuz? onlardan da bi kaç ürün buldum. gerçi benim anladığım tek şey i7 olsun, rami iyi olsun bide ekran kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 i7 var, i7 var. i7 36xxx'den büyük olması gerek üst sınıf olması için. Senin dediğin gibi tam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Asus'un N56 laptopu vardı. İ7 ivy bridge felan canavar gibi aletti. Vatan indirimlerinde 2000-2500 civarlarindaydi ancak hic bir zaman stokta görmedim. Ama olurda bulursan hem Asus kalitesi hem de konfig canavar gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 630m o fiyat seviyesi için kötü bir ekran kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 http://www.bimeks.com.tr/urun/123104/samsung-np-550p5c-s02tr.aspx#specs 650ymiş bu. +1gb avantajı var diğerine göre. max alabileceğim alet bu olur herhalde, ve bunu da alacam gibi. kullanan felan varsa tavsiyelerini/yorumlarını bekliyorum. ha bi de samsungun bazı modellerinde wireless sıkıntısı olduğu söyleniyor, işte çekim gücü aşırı düşükmüş falan filan. doğru mudur? doğruysa bu alette var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar