Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Geçen gün bir mail geldi. Smoothping Lifetime üyeliği promosyon kapsamında 39$ satılıyormuş. Benzer programlar aylık 6-10$ ile ücretlendiriyorlar. US VPN servisi de dahil olacakmış. "When you play MoP or GW2, you want every advantage... and now is the time to purchase your LIFETIME account and never pay again for the fastest ping times possible. You can also read about the upcoming Smooth VPN service - which will be included FREE with your LIFETIME Smoothping account. Please note that this unique offer is gone at midnight on August 31st, so now is the time to lock in your membership forever!" http://www.smoothping.com/promo Ciddi ciddi düşünüyorum acaba alınır mı? Bu programı deneyenler oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 US VPN olarak çalışacaksa alırım sonra belki. Şimdi 40 dolar yok ama normal fiyatı da 60 dolarmış. 10 aylık VPN parası benim için. Bakayım bir. Firma ne kadardır iş yapıyor araştırayım, iki yıldır en aşağı ortalardaysa ancak düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Uygun gelmedi bana. Programın arayüz çok kötü, bağlanması asır sürüyor. Ping olarak da o kadar üstün değil. Siliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar