Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skill puanları sıfırlanabiliyor mu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne yazık ki yok, yeni skill challange'lar tamamlaman gerekiyor. WvW'dekiler kolay genellikle, oraya yönelebilirsin. Bir de 80 olduktan sonra level duruyor ama her level kadar XP topladığınızda yerine skill point geliyor gibi bir söylenti var.
Mesaj tarihi:
peki traitler? ben kafama göre dağıttım. hangisinin ne kadar işe yaradığını bilmiyorum. sanırım verilen traitlere göre skill seçiliyor oynarken, detaylı inceleyip, deneme yanılma yapmak lazım. ama sıfırlanmıyorsa, deneme yanılma işi biraz zor olacak gibi.
Mesaj tarihi:
traitler resetleniyor, class trainerına git (kafasına kitap olan)

ordan resetleyebiliorsun para ile.

ama skill pointler resetlenmio evet. elbet hepsini alacağın için sadece önce hangisini alacağını belirliosun levelladıkça
Mesaj tarihi:
DeviantSun said:

Ne yazık ki yok, yeni skill challange'lar tamamlaman gerekiyor. WvW'dekiler kolay genellikle, oraya yönelebilirsin. Bir de 80 olduktan sonra level duruyor ama her level kadar XP topladığınızda yerine skill point geliyor gibi bir söylenti var.

Bu doğrudur. Ayrıca tüm skill challengeları tamamladığınız bütün utility slotlarını açabiliyosunuz resetlemenize gerek yok. Bir de Mystic Forge'un yanındaki NPC'ye bi göz atın. Forge ederken kullanabileceğiniz bazı componentler var. Bunlar skill pointleri ile satın alınıyor.
Mesaj tarihi:
Mystic Coin ler yaptığın achievement lardan da geliyor SP harcamana gerek yok günlük Achileri tamamlamak yeterli. Mapteki point of interest vs gibi şeylerin tamamı açılınca da geliyor.
  • Yeni Oluştur...