Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Evet başlıktaki gibi. Mavi ok işaretiyle simgelenen skill puanlarını sıfırlayabiliyor muyuz? Bir yolu varsa lütfen anlatınız. Yoksa susunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 bildiğim kadarıyla resetlenmiyor. zaten niye gerek duydun ki sonuçta hepsini açabileceğin kadar kazanabilirsin skill puanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Ne yazık ki yok, yeni skill challange'lar tamamlaman gerekiyor. WvW'dekiler kolay genellikle, oraya yönelebilirsin. Bir de 80 olduktan sonra level duruyor ama her level kadar XP topladığınızda yerine skill point geliyor gibi bir söylenti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 peki traitler? ben kafama göre dağıttım. hangisinin ne kadar işe yaradığını bilmiyorum. sanırım verilen traitlere göre skill seçiliyor oynarken, detaylı inceleyip, deneme yanılma yapmak lazım. ama sıfırlanmıyorsa, deneme yanılma işi biraz zor olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 traitler trainerdan yapılıyor reset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 traitler resetleniyor, class trainerına git (kafasına kitap olan) ordan resetleyebiliorsun para ile. ama skill pointler resetlenmio evet. elbet hepsini alacağın için sadece önce hangisini alacağını belirliosun levelladıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 DeviantSun said: Ne yazık ki yok, yeni skill challange'lar tamamlaman gerekiyor. WvW'dekiler kolay genellikle, oraya yönelebilirsin. Bir de 80 olduktan sonra level duruyor ama her level kadar XP topladığınızda yerine skill point geliyor gibi bir söylenti var. Bu doğrudur. Ayrıca tüm skill challengeları tamamladığınız bütün utility slotlarını açabiliyosunuz resetlemenize gerek yok. Bir de Mystic Forge'un yanındaki NPC'ye bi göz atın. Forge ederken kullanabileceğiniz bazı componentler var. Bunlar skill pointleri ile satın alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mystic Coin ler yaptığın achievement lardan da geliyor SP harcamana gerek yok günlük Achileri tamamlamak yeterli. Mapteki point of interest vs gibi şeylerin tamamı açılınca da geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Hayır Mystic Coin satılmıyor çok farklı itemlardan bahsediyorum. 200 SP'lik Legendary Item basma rune'u satılıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar