Patice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Garanti Bankası, Ocak/Temmuz 2012'de hesap işletim ücreti adıyla bilgim olmadan hesabımdan 80 TL. çekmiş. Bununla ilgili şikayette bulunmama rağmen bankadan tarafıma yazılı dönüş olmadı. Bu durumda yapılması gereken nedir? Paranın iadesi ile ilgili bilgi sahibi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Bi ben miyim fakir? Kimse bilmiyo mu yah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Küstünüz mü lan konuşmuyonuz mu benle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Uff hepnz maç izlysnz glba by .s .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 biz burada madalyasızları sevmeyiz evlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 off iyice fakir forumu oldu 2 haftada bir aynı şeyler açılıyor. hesap açarken sana diyorlar 6 ayda bir şu kadar para işletim ücreti diye sende açıyorsun şimdi gelmiş buraya niye ağlıyorsun. almayan bankalar var öğrencilerden iş bankası falan sanırım onlara git açtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Herhangi bir bilgim yok ama kendi şubene gidip müşteri temsilcisini darlayabilirsin. Öğrenci falan mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Öğrenci diilim 3-4 yıl oldu öğrencilik muhabbeti biteli. Garanti Bankası maaş hesabımdı, sonrasında bireysel müşteri statüsüne geçtim. 2 talimatla muaffiyet muhabbeti var fakat iade talebinde dilekçe yazıyorsun tüketici heyetine vs. Bu süreci bizzat tecrübe eden var mı? diye yazdım açıkcası. Eh tabi sürekli forumda açılan topiclerin takibini yapamıyor insan. Yapsam madalyam olurdu ebet, heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Benim gibi de yapabilirsin, hesabı kapatmak işime gelmedi/zor geldi internet hesapları açık olduğundan maaş hesabından çıkınca banka şartlarından bilmem kaç tane otomatik ödeme verirsen kapamayız kısımlarındaki otomatik ödeme sayılarını ayarladınmı işletim ücreti felan kesilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 this is the new kanun sanırım: "Bankalar, artık tüketicilerden kredi kartı üyelik ücreti, hesap işletim ücreti, dosya masrafı, ATM nakit çekim masrafı gibi bedeller alamayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Benim hesabımda kuruş olmuyor da o hesaba bağlı kredi kartımdan 7 lira mı ne kesiyorlar yıllık. 1.13 lira da elektrik faturamı oradan otomatik yatıyor o totalde 8 küsür lira işte. Anlaşmaya imza attıysan alıyorlar paranı sonra biz dediydik diyip süründürüyorlar genel olarak banklar. Mahkemeye verdi ama hakim komşum geri aldı şimdiye kadar ödediği her şeyi parasını şuan vermiyor yıllık işletim ücreti ama o hakim hatun bizle bir değil diyip uğraşmadımdı ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 arkadaşlar patice kız olabilir, dileyen MSN isteyip oradan anlatsın parayı naısl kurtardığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Selam http://forum.paticik.com/read.php?62,6410973,page=1 dilersen detayları ö.m ile anlatabilirim. ama 2 mesajdan sonra burası kasar ve msn isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Norak said: this is the new kanun sanırım: "Bankalar, artık tüketicilerden kredi kartı üyelik ücreti, hesap işletim ücreti, dosya masrafı, ATM nakit çekim masrafı gibi bedeller alamayacak." Kim yazıyo bunları ya, sonra koştura koştura geliyosunuz yanımıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 haberlerde var, 14 agustosta çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 http://www.ntvmsnbc.com/id/25374221/ ahanda buldum gogo hemen dava açalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Rt1Hq8MnFYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 1 top fotokopi kağıdının en kralı 8 lira desek, 10 top fotokopi kağıdı eder. Her topta 500 kağıt var, totalde 5000 kağıt oluyor. Bireysel bi hesabın 6 aylık işlemini 5000 kağıda sığdıramamak için 72 punto ile yazmak lazım lan. Öyle bile yeter. Evet ayrıca 40 yapar, ve mhp'nin 40. yılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 dün gece yine kesmişler allahsızlar. öğrenci belgesiyle dilekçe verdim bankaya bakalım ne zaman geri gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Norak said: this is the new kanun sanırım: "Bankalar, artık tüketicilerden kredi kartı üyelik ücreti, hesap işletim ücreti, dosya masrafı, ATM nakit çekim masrafı gibi bedeller alamayacak." o kural fail oldu http://www.bddk.org.tr/WebSitesi/turkce/Kurum_Bilgileri/SSS/10535sikayet12.pdf "... bankalar tarafından kullandırılan kredilerde uygulanacak faiz oranları, faiz dışında sağlanacak diğer menfaatler ve tahsil olunacak masrafların (dosya masrafı, istihbarat ücreti, tahsis komisyonu, ekspertiz ücreti, ipotek fek ücreti, rehin ve haciz kaldırma ücreti gibi) niteliklerinin ve sınırlarının serbestçe belirleneceği hüküm altına alınmıştır..." "...Diğer yandan, bankaların mevduat kabulüne ilişkin işlemleri ile diğer bankacılık hizmetlerine ilişkin olarak müşterilerden hesap işletim ücreti, masraf, komisyon ve sair adlar altında talep ettikleri ücretlere ilişkin sınırlama getiren tali bir düzenleme bulunmadığından, söz konusu ücretlerde, sözleşme serbestiyeti ilkesi geçerlilik bulmaktadır..." edit2: http://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/mevduat_ve_yatirim/mevduat_urunleri/vadesiz_tl_hesabi.page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 3 ay önce benim hanımın hesaptan 30 tl çekmişlerdi hadi buna eyvallahdedik de geçen gün 50 tl çekmişler.. ikinci taksit diye.. üstüne üstlük 15tl chip-puan vardı o da gitmiş hesabı kapattırıyoruz gerektiğinde kredi kartıyla atm kartı gibi benim hesaptan parayı çeksin daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 çiftçinin dostu ziraat bankası var fazla sömütmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar