aente Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Şimdi şöyle bir şey soracam, kredi kartı ile alışveriş yapıcam alacağım şey kartın limitinden 100 tl daha fazla, sırf bu yüzden 2 gündür yapamadım alışverişi. Kart limit arttırımı için atm'den başvuru yaptım ama, kartı zaten yeni çıkarttırdım, haliyle eski harcamalarıma bakıp da yorum yapabilecekleri bir durum da yok. Banka Garanti, aranızda daha önce arttırım isteği yapan var mı, ne kadar da sonuçlanıyor? Derseniz ki 100 tl havale et gerisini kartla çek, o da olmuyor gittigidiyor'dan alacağım için. Malum orda adamla direk kontağa geçecek no'yu da isteyemiyorsun engelleniyor mesajlar falan. Son ve en önemlisi de şu, kartın limitini arttırmanın bir hilesi varmış, gidip hiç harcama yapmadığın karta atm'den ekstradan 100 tl yatırıp onu alışverişte kullanabiliyormuşsun. Manuel olarak limit yükseltme gibi. Var mı deneyen, %100 çalışıyor, virüs yoktur, emeğe saygı diyor musunuz? Bir bildirin hacılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Kartın hesabına para yatırabiliyorsun aynı banka kartı gibin oluyor. hsbc de yaptıydım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 yeni kart olduğu zaman limit arttırmıyorlar garanti bankasının kartı var bende, 3-4 ay geçmesi gerekli dediler. ama şu son söylediğin olayı manuel para yatırarak limit arttırma olayını ilk defa duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 kredi kartına,para yükleliceksin bu kadar basit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 kredi kartına 100 lira yatırırsan 1000 liraysa limitin 1100 lira oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 denedim %100 calısıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Şöyle bir durum var ama, dün bankamatik de onu da denedim, karta max 49 TL yükleyebilirsiniz diyor. Herhangi bir borcum vs olmadı, dün gece yarısı sadece steam'den bir oyun aldım. Borç sıfır olunca da kredi kartına para yatır dediğimde 100 tl tıktım içine yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 mesala 1500tl lımıt var, bı ürün alıcaksın ürün 3000tl, 1500 tl yatırıp 3000 e cıkartıp bunu 12 taksit olarak alabiliyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Cıks, kredi kartlarının limitleri para yükleyerek artmıyor; Misal 500 lira limitiniz var kartta, 600 liralık bir şey almak için 100 lira yüklüyorsunuz kredi kartı ekstreniz; +100 lira şeklinde oluyor. Bu +100 lira harcama yaptığınız zaman ekstra limit değil, limitten yemeye başlamadan önce düştüğü meblağ oluyor, yani sanki 600 liranız varmış gibi harcama yapabiliyorsunuz ama bir seferde 600 lira harcayamıyorsunuz yine de. Garanti ve İşbankasınde durum böyle; diğer bankalarda da bu şekilde olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Ben yerine alırım sen peşin yolla bana parayı ben taksitle alayım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 çok mantıklıymış tenekeadam, bu teklifini düşünücem!1bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 abi nasıl artmıyor ya seneler önce 500tlli kartımla 3000tl li alışveriş yapmıştım gayet kendi belirleyeceğin tutarda borç ödeme dersen istediğin parayı koyup artırıyorsun limiti *iş bankası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 aente said: Son ve en önemlisi de şu, kartın limitini arttırmanın bir hilesi varmış, gidip hiç harcama yapmadığın karta atm'den ekstradan 100 tl yatırıp onu alışverişte kullanabiliyormuşsun. Manuel olarak limit yükseltme gibi. Var mı deneyen, %100 çalışıyor, virüs yoktur, emeğe saygı diyor musunuz? Bir bildirin hacılar. Ben yaptım öyle ve para uçtu gitti. Diğer ayın borcundan düşecekmiş. Böyle bi anımda mevcuttur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 hangi kart olduguna baglı olarka yukarda soledikleri calısabilir shop and milesda calısmıyor mesela kapadılar ben abuse edince eauuhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar