sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 umarım gs gruptan çıkar. zaten sonrası baya zor kura şansı olması lazım bi tur daha ilerlemek için. ama ben 3. olacaklarını düşünüyorum.
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 normal şartlar altında Galatasaray'ın 3 x 5 = 15 + 1 x 1 = 1 toplam 16 puan ile grubu lider kapatması gerekiyor gel gör ki üstad bakalım ne tür grup fantezileri yapacak izleyip göreceğiz. urfalının bağları koparması Galatasaray için büyük şans, bunu iyi değerlendirmeli
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ahaha gecekondu stadı gibi olmuş braga sahası. o ne lan dağı mı delememişler.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 "Tatar Ramazan" said: Madrid City GS Dortmund inşallah dinimiz amin, bize gülenler yine batıp BJK'dan beter olurlar umarım lol Ajax çık aradan! Tavuğa yazık oldu, beddua gitti garibim Ajax'ı buldu. Neyse Braga'da piyasa yapmak isteyen 30 tane genç Brezilyalı var, 3x oynayacaklar tüm maçlarda yani GS şimdiden Avrupa Ligi'nde
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Yılın futbolcusu da seçildi aynı törende ama kimse bahsetmemiş, süpriz olaraktan Iniesta seçildi bu sefer. Messi tam spastik çocuklar gibi yahu sivilde, ağzından salya ha aktı ha akacak, Ronaldo bi ara tepesine gömçürcek gibiydi
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 manu macına gitmek lazım ama tokatlanmayı canlı izlemek ii olmuyor barca macına gitmıstim overmars kusküyü vermisti yine de gs bu sene cok gaz. Farklı bir yenilgi gelmesse yardırırız
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 (20 kasımdaki) manu maçının biletleri ne zaman satışa çıkar acaba? uçak biletim şimdiden hazır :) edit:tarih
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 city baya bahtsızmış ya "city real madrid ile deplasmanda arsenal maçı öncesi, real madrid ile evinde chelsea maçı öncesi, borussia dortmund ile deplasmanda man united maçı öncesi oynayacak."
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 koyar, zaten adamlarda bu sene bir ciddiyetsizlik ile başladılar yıla göre. Toparlanamazsa o kadro o döneme kadar ligde de zirve yarışından kopabilirler. Ya ŞL ya lig durumu olabilir onlar için
HakkiYendi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 ya adamlar bursasporun babashop versiyonu çok bişey beklemeyin
fenn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Ben cluj a yenilme kokusu seziyorum. Bunu başarır gs
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Yenilebiliriz. Sampiyonlar Ligi orasi TSL degil. Buradaki tum rakiplerimizden muhtemelen daha cok zorlayacak bi takim Cluj.
Öne çıkan mesajlar