xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 gidip gormem lazim. bakim o zaman soylicem. dagitilmissa eger. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 ohş s pen nolmuş öyle! quick commandle quick searchün gelmesi ve pentile ekranın gitmesi de çokzel olmuş. reviewda da dediği gibi güzel bi upgrade olur note üstüne. saçma sapan değil komple güzel yenilikler gelmiş özellikle s pen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 En cok pil hosuma gitti. Mutlaka alinir bu kacari yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 pil icin acaba gerceklik nedir ? bir de kullanimda ne kadar sure veriyor pil icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 bugun inceleme imkani buldum. pzts gunu rusya da satisa cikiyor. moskova fiyati 500-650$ arasi. galaxy 2 ve note 1 ile karsilastirdim ve muthis guzel olmus. kamera ve sadece kalemi tanimasi ayri bir hava katti ve verdi bana. kalemde rahatligi cok iyi yapmislar. wide olarak kullaninca s1k s1kgorusme ve toplantilara gidenler icin not alma muhabbeti cok iyi. daha da bi hizlanmis yani tatmin ediyor. zannedersem hic dusunmeden alabilirim. hele ki windows server kullananlar icin misal ben. raporlari vs gorebilmek icin daha cezbedici. bakalim bi pzts gelsin aksam 7 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Burası satıyor. 1800tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 arada iyi fark varmis ama. hurriyet gazetesinde bi yer vardi 1400tl teknosaymis. reklamda oyle diyo. axess bonus 125 x12 taksit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 zannedersem demek istiyorum cunku emin degilim tam olarak. ipad de olan dergi gazete kategorisi cok genis. androidde ise neredeyse yok. dmag, dijimecmua vs vs gibi appleri bulamadim dogru mudur ? almamak icin farkli bir sebep olabilir mi ? eger yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 O 1500 lira olan tablet olan note, note 2 daha çıkmadı Türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Alan eden var mı? Nasıl alet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ben yarin alicam ama su yukarda sordugum sorular. soru isareti olarak kaldi. yoklar lan bazi dergi gazete appleri. killandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2012/10/mg5278.jpg boyut farki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 abi ne güzel alet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Reviewlerde cilgin.. aklimi celiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 s3 rullaz! note sux! okthnxbye!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 hala gelmedi bulgaristan a. her aksam deli gibi teknomarket sitelerine bakıyorumda, ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 oha abi daha da küçülmüş telefon ne anladım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 xwhiplashx said: zannedersem demek istiyorum cunku emin degilim tam olarak. ipad de olan dergi gazete kategorisi cok genis. androidde ise neredeyse yok. dmag, dijimecmua vs vs gibi appleri bulamadim dogru mudur ? almamak icin farkli bir sebep olabilir mi ? eger yoksa ? cozunurluklerden dolayi. androidde zibille cozunurluk var ve donanim cesitliligi basa bela oluyor. genelde dunyada dergi sektoru indesign kullanir ve adobe dps, mag+ ve benzeri indesign ici plug inlerle yayini tablete cevirirler. o kafanin androide dergi cikarmasina ne yazik ki daha yillar var. liquid layout u bile yeni cozuyor adamlar, aylar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Namessar said: s3 rullaz! note sux! okthnxbye!!! Doğrusu bu olacak: samsung suxxez! they steal from apple. your noob! buyy iphone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 senko said: oha abi daha da küçülmüş telefon ne anladım o zaman kuculmedi Dave, 5,5 inch ekran buyudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 genişlik küçülmüş gibi gözüküytor ya fotodan veya benim astigmat tavan yaptı artık sdf hem uzunluğu hem genişliği büyütselermiş çok daha tatlı olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 yok bence super yapmislar boyutu ellerim buyuk olmasina ragmen genislik rahatsiz ediyordu simdi onu daraltip boyu hafif uzatip 5,3 u 5,5 yapmislar enfes olmus. 2 gb ram yapistirip pilide 3100 e cikarmislar duali quad yapmislar. herhalde telefon tarihinin en fazla upgrade olan serisi olmus, speni yenilemisler, 4.1.1 jb ile geliyor, fotograf cekimide iyilestirilmis, power butonu en ustten yana almislar, cercevesinide bayagi kucultmusler, sim card mem card daha kolay ulasilir olmus sanirim, daha ne yapaydilar Dave :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Pil içinde baya iyi konuşuluyo. Gelsede alsak artık şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 reviewlerde direk fotograf butonu yokmuş gibi bişi yazılmış ama ben anlamadım, fiziksel buton mu olması gerekiyodu illa? manasız olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 pile iyi diyen de var kötü diyen de. her yerde olduğu gibi, son kullanıcı yorumlar birşey ifade etmiyor zira bilinçli bir araştırma yapmıyor çoğu kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar