Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy Note 2

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

bugun inceleme imkani buldum. pzts gunu rusya da satisa cikiyor. moskova fiyati 500-650$ arasi.

galaxy 2 ve note 1 ile karsilastirdim ve muthis guzel olmus. kamera ve sadece kalemi tanimasi ayri bir hava katti ve verdi bana. kalemde rahatligi cok iyi yapmislar. wide olarak kullaninca s1k s1kgorusme ve toplantilara gidenler icin not alma muhabbeti cok iyi.

daha da bi hizlanmis yani tatmin ediyor. zannedersem hic dusunmeden alabilirim. hele ki windows server kullananlar icin misal ben. raporlari vs gorebilmek icin daha cezbedici.

bakalim bi pzts gelsin aksam 7 olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

xwhiplashx said:

zannedersem demek istiyorum cunku emin degilim tam olarak.
ipad de olan dergi gazete kategorisi cok genis. androidde ise neredeyse yok.

dmag, dijimecmua vs vs gibi appleri bulamadim dogru mudur ?

almamak icin farkli bir sebep olabilir mi ?

eger yoksa ?

cozunurluklerden dolayi. androidde zibille cozunurluk var ve donanim cesitliligi basa bela oluyor. genelde dunyada dergi sektoru indesign kullanir ve adobe dps, mag+ ve benzeri indesign ici plug inlerle yayini tablete cevirirler.

o kafanin androide dergi cikarmasina ne yazik ki daha yillar var. liquid layout u bile yeni cozuyor adamlar, aylar oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

yok bence super yapmislar boyutu ellerim buyuk olmasina ragmen genislik rahatsiz ediyordu simdi onu daraltip boyu hafif uzatip 5,3 u 5,5 yapmislar enfes olmus. 2 gb ram yapistirip pilide 3100 e cikarmislar duali quad yapmislar. herhalde telefon tarihinin en fazla upgrade olan serisi olmus, speni yenilemisler, 4.1.1 jb ile geliyor, fotograf cekimide iyilestirilmis, power butonu en ustten yana almislar, cercevesinide bayagi kucultmusler, sim card mem card daha kolay ulasilir olmus sanirim, daha ne yapaydilar Dave :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...