monoscope Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 PrudenT said: başka kamera uygulaması kullanmayı denedin mi? googleın kamerası arada kapanıyo ama en azından reboot yapmadan yeniden açabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 samsung android 5.0 ın note 2 ye gelecegını acıkladı,telefonun omru 1,5 yıl daha uzadı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 note 4 almayı istiyorum ama bu telefon fiyat performans da aşırı öne çıkıyor. napsam karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 sıfırı 650 tl iken note 4 alınmaz,1 yıl için note 2 alın gelecek sene 4 e gecersınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 otv gelince o dertleriniz kalmayacak merak etmeyin hepimiz vestel 2 kullanacagiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 miyaw33 said: sıfırı 650 tl iken note 4 alınmaz,1 yıl için note 2 alın gelecek sene 4 e gecersınız tr garantili 650 ye bulabileceğim bir yer var mı şu an? düşündüm de garantiye de pek gerek yok. direk alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 sahibinden de direkt vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sok-fiyata-orjinal-sifir-note-2-n7100-sadece-719-tl-191114900/detay 719 tl yukardaki misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Simdide mobil veriye baglanmiyor. Ayarlardan aciyorum kapiyorum ama yok, o kucuk ok isaretleri falan cikmiyor ve sorme direk cevirim disi diye hata veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 apn gitmiştir belki, apn ayarlarına bak yoksa ekle kendi operatörüne göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Apn var ama mesaj atip arayamiyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 imei no kontrol etsene 355-356 gibi bi rakamla mı başlıyo, bazen imei 0049 ile başlayan bi kombinasyona dönebiliyo, ya da tamamen 00000000000000 olabiliyo, onlardan değilse farklı sim kart tak, yine olmazsa servis yolcusu. imei numaran 355-356 gibi normal bi rakamla başlıyosa mcks.gov.tr üzerinden bi kontrol et bakalım imei kaydı var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 off tamam ya hattanmış. vodafon faturayı öde diye mesaj atmış görmemişim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Sd kartta dosya silme sorunu yasayan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Tekrar uplayayim. Mesela watsapa mesaj geliyor, okuyorum ama menude yine watsapta mesaj var olarak gozukuyor. ayriyetten bi uygulamadan cikip menuye dondugumde 1 2 saniye delay ile yukleniyo simgeler, sadece uygulamalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Kendine stabil bir custom rom bul uğraşma daha fazla. http://get.aospa.co/legacy/n7100 paranoid android http://download.cyanogenmod.org/?device=n7100 cyanogen Bunlar aosp bir de modifiye edilmiş touchwiz çeşitleri var onları da araştırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 DN4 güzel midir ki ? [hr] daha önce custom rom atacaktım ama işte versiyon farkından watsap konuşmaları, mesajlar ve fotoğraflarda sorun çıkarsa diye atamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Aranızda ekran değişimi yaptıran oldumu acaba?az önce elimden düşürdüm ve alt kısımdan boydan boya ıkıye ayrıldı ekran,telefondan memnun oldugum ıcın yenı telefon almayayım dıyorum 1 yıl daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 aynı sorun bende de var miyaw, kırık olarak kullanıyorum hala telefonu. ekran değişimi ne kadara gelir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ikinci el bundan bulsam, üstüne custom rom kursam lolipop geliyor mu? nexus 4 kullaıyorum hani alırsam kalemi için alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 custom romla lollipop geliyor da custom romlarda kalem biraz sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Note kullanıcılarının büyük kısmı kalemi telefonu aldıkları ilk 1 hafta kullanıyor sonra yüzüne bile bakmıyor. Sırf kalemi için almayın telefonu. Custom touchwiz varyasyonlarında kaleme destek var diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Ditto note 3/4te var kalem destegi. Data konusunda korkularim olmasa bende gecicem. Ama kalem olayi cidden yalan 1 2 ay gaza gelip ota boka cikariyosun sonra yuzune bakilmiyo bi daha. Zaten telefonu satarim diyorsan kullanmaman daha iyi. Benimkinin kenarlari soyuldu baya kotu gozukuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Kaleme alışırsan baya güzel oluyor,ben işim gereği almam gereken tüm notları kalemle alıyorum,artık kalemsiz tel almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 DN4 yükledim ama ne kiesle rehber ve mesajları syncleyebiliyorum ne de simdeki numaralar yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar