Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy Note 2

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

sıfırı 650 tl iken note 4 alınmaz,1 yıl için note 2 alın gelecek sene 4 e gecersınız

tr garantili 650 ye bulabileceğim bir yer var mı şu an?

düşündüm de garantiye de pek gerek yok. direk alırım.
Mesaj tarihi:
imei no kontrol etsene

355-356 gibi bi rakamla mı başlıyo, bazen imei 0049 ile başlayan bi kombinasyona dönebiliyo, ya da tamamen 00000000000000 olabiliyo, onlardan değilse farklı sim kart tak, yine olmazsa servis yolcusu.

imei numaran 355-356 gibi normal bi rakamla başlıyosa mcks.gov.tr üzerinden bi kontrol et bakalım imei kaydı var mı.
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Tekrar uplayayim.

Mesela watsapa mesaj geliyor, okuyorum ama menude yine watsapta mesaj var olarak gozukuyor. ayriyetten bi uygulamadan cikip menuye dondugumde 1 2 saniye delay ile yukleniyo simgeler, sadece uygulamalar var.
Mesaj tarihi:
Kendine stabil bir custom rom bul uğraşma daha fazla.
http://get.aospa.co/legacy/n7100 paranoid android
http://download.cyanogenmod.org/?device=n7100 cyanogen
Bunlar aosp bir de modifiye edilmiş touchwiz çeşitleri var onları da araştırabilirsin.
Mesaj tarihi:
Aranızda ekran değişimi yaptıran oldumu acaba?az önce elimden düşürdüm ve alt kısımdan boydan boya ıkıye ayrıldı ekran,telefondan memnun oldugum ıcın yenı telefon almayayım dıyorum 1 yıl daha
Mesaj tarihi:
Note kullanıcılarının büyük kısmı kalemi telefonu aldıkları ilk 1 hafta kullanıyor sonra yüzüne bile bakmıyor. Sırf kalemi için almayın telefonu.

Custom touchwiz varyasyonlarında kaleme destek var diye biliyorum.
Mesaj tarihi:
Ditto note 3/4te var kalem destegi. Data konusunda korkularim olmasa bende gecicem. Ama kalem olayi cidden yalan 1 2 ay gaza gelip ota boka cikariyosun sonra yuzune bakilmiyo bi daha.

Zaten telefonu satarim diyorsan kullanmaman daha iyi. Benimkinin kenarlari soyuldu baya kotu gozukuyo.
  • Yeni Oluştur...