Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy Note 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
klasik android bugı. mediascanner yapıyor onu. hafıza kartına format atınca çözülüyor diyorlar(dosyaları tekrar atıcan tabi). rootluysa telefon direk onu halleden uygulamalar var
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Enson Ditto rc2 gerçekten iyi,bunca yıllık Custom rom kullanıcısıyım, bu kadar hızlı, fazla özellik katan ve ozellestirilebilene rastlamadım. Orjinal 4.4.2 çıkmasada olur.
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
olabilir ama başka bir hafıza kartını deneyip pil çıkar-tak yap yapmanı öneririm eğer olmaz iste kart soketindeki pinler düşmeden dolayı oynamış olabilir temas sorunu ondandır belki.. ha birde takmadan önce hafıza kartının pinlerini silgiyle temizle oksidasyona karşı..
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ditto Romun son sürümü çok kötü ya 2 aydır kullanıyorum da. LiquidSmooth'a baktım ancak onda da sürüyle sorun yazmışlar.

Nightly Cyanogenmod kullanan var mı? Kamera bağlanamama sorunu devam ediyor mu? Bluetooth kulaklık sorunu var mı?

Kullandığınız ve memnun kaldığınız rom var mı?
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Uplayayim su konuyu.

Telefona 5.0 gelecek diyolla telefon rootlu. Guncelleme gelince illede odin flashlama pre rootlu versiyon kurmakla mi ugrasicaz yoksa twlefona stok rom atmadan otomatik guncelleme almanin bi yolu var mi
Mesaj tarihi:
oha cidden samsung kaç yıllık telefonuna 5.0 desteğini sunacak mıymış? Samsung'dan beklenmeyecek bi hareket =)

Cyanogen 4.2 vardı, bayadır güncelleme var güncelleme var diye yırtınıyodu sallamıyodum, kafam güzelken bastım aha dedim herşey gidecek, telefonu kapattı yükleme ekranını açtı falan iyice tırstım, telefon açıldı bi baktım 4.4.4e çekmiş herşey de duruyo yerli yerinde. Şarj baya iyi gitmeye başladı hızda da bi sorun yok.

Öyle kendi kendime sevindim işte sdf
Mesaj tarihi:
cyanogenmodda benim kamera arada kapanıyo sonra restart atmadan kamerayı açamama durumu oluşuyo. özellikle ön kamerada fazlasıyla oluyor bu kullanamıyorum bile denebilir ön kamerayı
Mesaj tarihi:
monoscope said:

cyanogenmodda benim kamera arada kapanıyo sonra restart atmadan kamerayı açamama durumu oluşuyo. özellikle ön kamerada fazlasıyla oluyor bu kullanamıyorum bile denebilir ön kamerayı

şu bende de çok oluyodu da 4.4.4 e yükselteli bi kere oldu.
  • Yeni Oluştur...