MrLevie Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 DLNA server olabilir ortam sunucusu dediği şey. Müzik uygulamasından kapanıyordur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 ne yapabilirim peki, samsungun koyduğu bir halt mı kaldırabiliyor muyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 klasik android bugı. mediascanner yapıyor onu. hafıza kartına format atınca çözülüyor diyorlar(dosyaları tekrar atıcan tabi). rootluysa telefon direk onu halleden uygulamalar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 bende daha yeni 4.3 geldi dedi kaç gün olmuş ohoo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 4.4ten haber var mi ? S peni gg etmeyen tavsiye ettiginiz rom var mi bu sefer kesin aticam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Ditto 4.4.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 şunu nasıl kuracağız yardım edebilecek bi öm atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 heh şimdi kurdum 4.4.2 dn3'ü. bloatwareleri nasıl kaldıracağım şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Titanium Backup kur, hepsini kaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Ditto'dan memnun musunuz? Kurduğum Resurrection (4.4.2) iyice saçmalamaya başladı. CyanogenMod da N7100 için 11'i çıkarmadı bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Enson Ditto rc2 gerçekten iyi,bunca yıllık Custom rom kullanıcısıyım, bu kadar hızlı, fazla özellik katan ve ozellestirilebilene rastlamadım. Orjinal 4.4.2 çıkmasada olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Tamamdır, teşekkürler. Zaten aklımdaydı kurayım o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Stok roma donmek icin cwm ile aldigim backupu yuklesem oluyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 cm 11 kurulu bu alet' nasi mass storage olarak gostericez , ptp ve mtp var sadece seçeneklerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Telefon delirdi sanirim, root isi cok karisti. Herseyi gg etmeden unroot etme sansim var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31801046&postcount=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Simdi 4.4 icin telefonu unrootlayacagim. Ama 4.4 flashladiktan sonra flash counteri resetlemek icin tekrar rootlamam lazim. Tekrar rootladiktan sonra yine 4.4 mu flashlamam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Hafıza kartını görmüyor alet, sorunsuz çalışıyodu niye böyle oldu şimdi :( bi kere hafif bi düşmüştü ondan olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 olabilir ama başka bir hafıza kartını deneyip pil çıkar-tak yap yapmanı öneririm eğer olmaz iste kart soketindeki pinler düşmeden dolayı oynamış olabilir temas sorunu ondandır belki.. ha birde takmadan önce hafıza kartının pinlerini silgiyle temizle oksidasyona karşı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Ditto Romun son sürümü çok kötü ya 2 aydır kullanıyorum da. LiquidSmooth'a baktım ancak onda da sürüyle sorun yazmışlar. Nightly Cyanogenmod kullanan var mı? Kamera bağlanamama sorunu devam ediyor mu? Bluetooth kulaklık sorunu var mı? Kullandığınız ve memnun kaldığınız rom var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Uplayayim su konuyu. Telefona 5.0 gelecek diyolla telefon rootlu. Guncelleme gelince illede odin flashlama pre rootlu versiyon kurmakla mi ugrasicaz yoksa twlefona stok rom atmadan otomatik guncelleme almanin bi yolu var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 oha cidden samsung kaç yıllık telefonuna 5.0 desteğini sunacak mıymış? Samsung'dan beklenmeyecek bi hareket =) Cyanogen 4.2 vardı, bayadır güncelleme var güncelleme var diye yırtınıyodu sallamıyodum, kafam güzelken bastım aha dedim herşey gidecek, telefonu kapattı yükleme ekranını açtı falan iyice tırstım, telefon açıldı bi baktım 4.4.4e çekmiş herşey de duruyo yerli yerinde. Şarj baya iyi gitmeye başladı hızda da bi sorun yok. Öyle kendi kendime sevindim işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 cyanogenmodda benim kamera arada kapanıyo sonra restart atmadan kamerayı açamama durumu oluşuyo. özellikle ön kamerada fazlasıyla oluyor bu kullanamıyorum bile denebilir ön kamerayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 başka kamera uygulaması kullanmayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 monoscope said: cyanogenmodda benim kamera arada kapanıyo sonra restart atmadan kamerayı açamama durumu oluşuyo. özellikle ön kamerada fazlasıyla oluyor bu kullanamıyorum bile denebilir ön kamerayı şu bende de çok oluyodu da 4.4.4 e yükselteli bi kere oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar