Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Var. 800 liraya telefonu bana satmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Bak senin yüzünden sorunum arkadaki sayfada kaldı. 800 liraya pudge'dan bozma rus gelin alamazsın. benimkinin sırf kapağı 100 lira. Şöyle bir derdim var ahali: said: Galiba Airdroid'de external SD karta dosya atarken telefon hafızasında kalan yerden büyük bir dosya atamıyormuşuz. Telefonda 2GB boş yer var, sd karta 4.5GBlık dosyayı atamadım. sad smiley Telefon hafızasını boşaltmadan bir çözümü var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Olm yenisi cikiyo git onu al. Zaten 750 yi gorecek sifiri yenisi cikinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 arcane said: Bak senin yüzünden sorunum arkadaki sayfada kaldı. 800 liraya pudge'dan bozma rus gelin alamazsın. benimkinin sırf kapağı 100 lira. Şöyle bir derdim var ahali: said: Galiba Airdroid'de external SD karta dosya atarken telefon hafızasında kalan yerden büyük bir dosya atamıyormuşuz. Telefonda 2GB boş yer var, sd karta 4.5GBlık dosyayı atamadım. sad smiley Telefon hafızasını boşaltmadan bir çözümü var mı? Sdcard exfat ise telefon hafizasi sorunu yok. Ben note 2 deki hafiza kartina 16 gb lik rar dosyası attim sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 arcane said: Bak senin yüzünden sorunum arkadaki sayfada kaldı. 800 liraya pudge'dan bozma rus gelin alamazsın. benimkinin sırf kapağı 100 lira. Şöyle bir derdim var ahali: said: Galiba Airdroid'de external SD karta dosya atarken telefon hafızasında kalan yerden büyük bir dosya atamıyormuşuz. Telefonda 2GB boş yer var, sd karta 4.5GBlık dosyayı atamadım. sad smiley Telefon hafızasını boşaltmadan bir çözümü var mı? rarla store şeklinde parçalara bölüp öyle at? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 öyle bi şey yok, fat32 dir kart, ntfs olarak biçimlendir atarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 o aklıma gelmemişti. google'dan arattım biri öyle bir yorum yapmış, ona kandım. telefon biçimlendirirken file system sormuyor. kablo ile bağlayıp windowstan mı yapacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ntfs okumama ihtimali yüksek diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Ex-fat olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Ntfs yapmayacaksiniz ex fat yapacaksiniz eger buyuk boyutta dosya atacaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 kabloyla olmaz, kartı çıkar pcye tak direk reader la, bende kabloyla formatta biçim sormuyordu kartı takmıştım direk ve ntfs yap - exfat'ta olur ama denemedim hiç nasıldır performans http://www.ntfs.com/ntfs_vs_fat.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 son yüklediğim ROM patladı asdjhsgf stabilite falan yalan oldu. pacman ve resurrection remix romlarını deneyeceğim. sentinel i denedim fakat telefon açılış animasyonunda takılı kaldı edit: bu arada bu romlar neden bu kadar küçük boyutlu 180 MB falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 cunku onlar ciplak aosp ve turevleri.. android open source project buradan aokp cyanogenmod linaro sentinel diye alip yuruyor. ama hepsi kucuk boyutlu ve note 2 destekleri sinirli kalem bok pusur. iste baktikca acik durmasi ekranin vs.. samsung based romlar 700 mb civarindan baslar gider. tavsiyemde samsung based olanlar olur digerlerinde hep bir yamuk oluyor ve pil omurleri samsunga gore dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 şimdi resurrection remix i yükledim. telefon ayar manyağı oldu. çok fazla seçenek var. sevdiğim şey fontlar vs mantıklı ölçülerde. samsung eşşek kadar fonta sahipti. en küçüğe ayarlasanız bile. bundan önceki samsung tabanlı rom du. ama o da stabil değildi. belki benim cihazda sıkıntı olabilir. aslında servise mi versem diyorum ama ilk kurduğumda sıkıntı yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 sayın note 2 sakinleri, şimdi benim durduk yere başlayan takılma ve donma problemleri yazılımsal sanıyordum fakat custom rom denemelerinde de bir süre sonra stabilite gidince biraz daha araştırayım dedim. meğer bu note 2 nin bazı hafıza çipleri problemliymiş (td) benimki de onlardan birisi imiş meğer. neyse gelelim adetaylara. şu linkteki eleman baya iyi açıklamış adım adım yaşadıkalrını: http://www.roytanck.com/2013/06/04/note-2-update-sudden-death-syndrome/ bu arada servise vermek için orjinal haline getirme çabaları da ayrı bir işkence. ben çektim siz çekmeyin detayları asfdsfs: -imei kaydı gidebiliyor rom atarken, yedeğini almak gerek dikkat -flash counter ı sıfırlamak lazım, yoksa direk telefon "modified" olarak görünüyor. keyword: triangle away şu linkteki uygulama ile çipinizin sorunlu olup olmadığını kontrol edebiliyorsunuz: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.vinagre.android.emmc_check benimki gibi "insane chip" diyorsa şimdi olmasa bile telefonunuz aniden donmaya, sizi pili sökmeye zorlayabilir haberiniz ola. bakalım servis ne diyecek....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 benimde insane çip çıktı, servis rootladın sen hadi naş derse nedicez. abi triangleaway felan okta ben her türlü anlıyor diye biliorum servis rootlanınca flash counter sıfırlasnda bir oturup 0 lamayı deniyim bakıyım hafta sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 benimki sane çıktı ama takılma mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ha ama bugune kadar hiç donmadı ve pil sökmedim abi, işte hasta değilken doktora gitmicen, içime kurt düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 benimkine de insane diyor ama hiç bi yamuğu çıkmadı daha 9-10 aydır. dummy file generator da sorunsuz fulledi, sildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 son bir kaç saatimi o boku düzeltmeye harcadım ya :X adım adım yazayım, kayıtlara geçsin asjdsdf önce orjinal rom indirdim (bu arada hotfile olduğu için ayrı bir sinir krizi sebebi, ücretli hesap yoksa) romu yükledim sonra ayarlara oradan "about phone" a bir gittim en altta "United Arab Emirates" yazıyor. ROM eminim TR romu. çözümü marketten CSC değiştirmeye yarayan programlar ile TUR seçip işlemek. sonra bir baktım IMEI yalan olmuş, çalıştığına emin olduğum bir ROM yükledim, oradan IMEI backup yaptım ileride sorun çıkar diye. son olarak XDA'dan ücretsiz veya Play'den ücretli "Triangle Away" indirip, counter ı sıfırlıyoruz. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=22462960&postcount=1 buradan sonrası da ayrı bir sıkıntı, şimdi counter sıfırladıktan sonra sakın CWM ye falan girmeyin tekrar bir artıyor :D supersu dan direk unroot yapın o zaman güzel güzel orjinal görünüyor her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bu arada şöyle bir detay vereyim: benim telefonda güç tasarufu moduna alınca animasyon geçişlerinde gözle görülür FPS düşüşü oluyordu başkalarına bakıyorum ulan en ufak bir takılma yok. bu da semptomlarından biridir aklınızda buluna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 abi bence senin telefonda başka sorunda var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 + son bir detay daha: şimdi samsung son zamanlarda hepsi 4.1.2 sürümü olmasına rağmen bazı güncellemeler çıkardı. bunlarda bu sorunu çözmeye yardımcı oluyorlar. fakat işin boktan tarafı şu ki "bunlar sadece garanti süresini geçirmek için" gibi yorumlar dönüyor XDA da. belki adamlar yazılımsal olarak bir çözüm bulmuşlardır diyorum fakat ben dummy file generator ile fulleyip manyak bir halde telefonu teslim etmeyi düşünüyorum. @reampage ya sadece bende olsa ben de öyle diyeceğim fakat XDA da topic i var http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2093599 bolca benzer durum var, çoğunluk olmasa bile güzel güzel çalışan bir telefonun birden sapıtmaya başlaması sersemletiyor asfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 dummy file ile doldurdum şimdi gayet iyi, hatta external sdde sorun vardı benim onuda bir doldurayım bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bizim note 2 bazı micro sd leri sevmiyormuş bu da diğer sürpriz :D dummy ile doldurup bir kaç gün takıl bence en mantıklı yol, hem erken teşhis olursa erken çözüm bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar