arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 UAG ile manyak oldu telefon. kıvamını buldu. konuşma sesi az geliyor. onu nereden arttırıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Uag ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Urban armor gear.. google !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?7,6781079,page=1 note2 aldığım en iyi kılıf herhadle telefonun o squishy havası gitti gayet solid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 arcane said: UAG ile manyak oldu telefon. kıvamını buldu. konuşma sesi az geliyor. onu nereden arttırıyoruz? çağrı sırasında sağ üstte hoparlör işareti çıkıyor extra ses için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 UAG'ın güzel modeli yok. Kapaklı modeller bayağı güzel, kapak üzerindeki ezikleri ve çizikleri gördükçe iyi ki almışım diyorum sdfdsgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 abi kapaklı modeller kullanışsız bence. uagın malzeme çok iyi, slikon gibi değil plastik gibide değil gayet başarılı. bide mat parmak izi tutmayan ekran koruyucu taktım 10 numara tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 zaman zaman bu screen rotation olayı çalısmıyor bende. restart atınca düzeliyor anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Samsung nasil bir reklam tecavuzu yaptiysa, dogu pazarinda herkesin elinde note 2 var. Tuvalatte bile note 2 reklami vardi hong kong da. Cihaz da cok seker bi aletmis, yaz sonu 1080p ekran la update edecekler diye almadim gelirken. Su hali ile yeterince buyuk, daha da buyutmezler umarim note 3 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 mani said: arcane said: konuşma sesi az geliyor. onu nereden arttırıyoruz? çağrı sırasında sağ üstte hoparlör işareti çıkıyor extra ses için. hocam sağ ol ama böyle uzun uzun test ettim. o ufak hoparlör ikonuna basınca konuşma sesi barı maviden kırmızı bile oluyor ancak seviyede bir artış olmuyor. öte yandan hoparlör modunu açınca canavar gibi artıyor ancak bu sefer karşı taraf beni daha az duyuyor. nasıl iş anlamadım... bundan büyüğü artık tablet oluyor. buna bile samsung pad mini diye takılıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Pil kısmına girdiğimde galeri %35 gibi bir pil harcıyor bunu kapatmanın bir yolu yokmu ya ? Rookie olarak bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Black_Hand said: zaman zaman bu screen rotation olayı çalısmıyor bende. restart atınca düzeliyor anca. aynen. çok uyuz. önceleri chrome ile ilgili zannediyordum sonra chrome u sildim operaya geçtim aynı olay geçen başıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Arkadaşlar selam Koruma amaçlı birşeyler bakıyorum telefona http://www.amazon.com/gp/product/B00B46XS8U/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER şu 75 liraya geliyor değer mi sizce? Ya da ne önerebilirsiniz koruma amaçlı olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Kendi sitesinden 54 liraya gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Amazondan yapıyorum alışverişlerimi ben çok memnunum o yüzden bildiğimden şaşmayı düşünmüyorum. Asıl sorum bu paraya değiyor mu ? çok uç noktalarda yorumlar var çünkü kimisi çok iyi derken kimisi ilk düşüşte çatladı patladı diyor kimisinin telefonu çizmiş takarken vs. Ha yurtdışından almam şart değil tabi türkiyeden alternatiflere de açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 takarken telefonu çizecek bir şey yok UAG'da. Düşünce kırılması falan olayına gelince tabi ne şekilde, ne mesafeden düştü o önemli. sonuçta büyük telefon, ekranı kocaman. düşünce zarar görme olasılığı diğer telefonlara oranla daha fazla. eğer düşme, çarpma konusunda kılıf istiyorsan başka korumalar var ama çok büyütüyor telefonu ve çok kaba duruyor. UAG gayet şık ve göreceli koruma sağlıyor. Ama sonuçta bu aletleri düşürmemek lazım, dikkatli kullanmak lazım. kamerayı, ön ekranı masa üzerine koyduğun zaman iyi koruyor, girişler korumalı. asıl önemli olan bence bu. Telefonlar nekadar sağlam üretilirse üretilsin, darbeye nekadar dayanıklı malzeme kullanılırsa kullanılsın düşme, çarpma kullanıcı hatası sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Teşekkür cevap için. Siparişi verdim gitti zaten senin mesajdan önce :) Mesela peder iphone u silikon kılıfla kullandı defalarcadüşürdü birşey olmadı. valide iphone u bu deri kılıflarla kullanıyor cüzdan gibi 2 günde bir düşürüyor lol sapasağlam. Ha tabi boyut farkı falan var orası ayrı. Haklısın epey dikkatli olmak gerekiyor kullanırken aleti. Deri kılıflardan bakmıştım UAG öncesi ama iyice artıcak telefon hacmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 korumasından ziyade tam oturuyor, silikon olmamasına rağmen gayet sağlam hissi veriyor, note çok koplaydı o açıdan telafisi oldu azcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Bu uag kılıfı türkiyeden alma şansımız yokmu, satan biryere denk gelmedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 abi sitesine giriosun 34 dolar veriosun 10 güne gelio işte eline. kargo ücreti yok, gümrüğe takılma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 en ucuz nereden alınır bu alet tr de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Jeeztro said: limango.tech de 1400 e inmiş. burası güvenilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 note 2 icin android update edeyim diyor, ben de hrlde 2 haftadir gecistiriyorum.. yapayim mi? sarj suresi sikintisi dogar mi; patlamaz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 sarj ile ilgili sıkıntı olmuyor herhangi bir update te. sorun olanlarında geliştirici seçeneklerden usb ayıklamayı açması yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 note 2'de mi desem android'de mi desem bilmiyorum da manual lock nasıl yapıyoruz bu alette? şifreli kilit koydum ama 15 saniyede direkt lock olmasın diye 2dkya cıkardım o bile sinir bozucu. hani istediğim an kilitleyebilsem aleti çok iyi olacak. evdeyken kilit açıp kapamaya ihtiyacım yok ama arkadaşlarla masadayken lak diye kilitleyip masada bırakamıyorum telefonu. ille otomatik süre mi koyacağız? nasıl yapıyoruz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar