beyazkara Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 DareJedi said: 3G sinyali var ise bağlantı kesilmez. Ama 2G/Edge teknolojisinde bandwidth kaldırmadığı için internet bağlantısını keser hatta öyleki yoğun kullanımda arayan kişi bazen internet yüzünden ulaşamaz. tek anten var su an turkiye icin cikan tum modellerde. o yuzden data veya telefon hatti kullanilabilir tek seferde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 mani said: holo locker bende önce orjinal lock screen cıkıyor sonra holo locker cıkıyor rahatsız olmuştum silmiştim. düzeldi mi o olay ? Tam cevap veremedim altda, abi ben direk lockscreen ayarlarından swipe'ı kapadım diğer menülerde gitti zaten. Artık samsung lockscreeni hiç görmüyorum svoice kapatıncada çok ufak hızlandı. Ama hala stock rom dışında bir rom deneyemediğim için arada ki farkı bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 beyazkara said: DareJedi said: 3G sinyali var ise bağlantı kesilmez. Ama 2G/Edge teknolojisinde bandwidth kaldırmadığı için internet bağlantısını keser hatta öyleki yoğun kullanımda arayan kişi bazen internet yüzünden ulaşamaz. tek anten var su an turkiye icin cikan tum modellerde. o yuzden data veya telefon hatti kullanilabilir tek seferde. Cahillik böyle birşey demek ki... Bari operatör çalışanına işi bu olana böyle akil vermeye kalkma arkadaş. Demekki butun operatorler 2009dan bu yana bosuna kattrilyonluk yatirim yapmislar cok yazik... Edit: Iste bu yuzden herkese akilli telefon yaramiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 yemisler o zaman dostum seni. kulaktan duyma bilgilerle gelme bana. yada once bi arastir sonra gel. bak su linki bi oku. http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/776426-iphone-5te-anten-soku istersen telefonlarin icyapisini bi arastir. iki uygulama tek anten kullaniyosa biri aktifken digeri calismaz. bkz: gt-c3322w bluetooth ve wifi tek anteni paylastigi icin biri acikken digerini de kullanamiyosun. tr de ya konusma yapicaksin. yada paket veri kullanicaksin. istersen biraz daha arastir ama daha saglam kaynaklardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 habertürk linki olmamış, ama sole bir link vereyim ikinizde okuyun. http://s4gru.com/index.php?/blog/1/entry-327-samsung-galaxy-note-2-big-enough-for-everything-except-svdo/ birbirinizi daha fazla cahil diye suçlamayın. @beyazkara tek anten yok LTE olanlara bakma 2 anten var yine ama kesintinin nedeni hem telefondan kaynaklı hemde operatörden. Darejedinin dediği doğru bu durumda. Aslında kısmen beyazkaranında doğruluk payı var söle var anten sayısı felan olarak değil ama note 2 için Sole bir tablo var yazılımdan kaynaklı neleri aynı anda kullanabiliceğinize dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 reampage said: mani said: holo locker bende önce orjinal lock screen cıkıyor sonra holo locker cıkıyor rahatsız olmuştum silmiştim. düzeldi mi o olay ? Tam cevap veremedim altda, abi ben direk lockscreen ayarlarından swipe'ı kapadım diğer menülerde gitti zaten. Artık samsung lockscreeni hiç görmüyorum svoice kapatıncada çok ufak hızlandı. Ama hala stock rom dışında bir rom deneyemediğim için arada ki farkı bilemiyorum. reampage ben de dün Apex Launcher kurdum lock screen i kapattım falan, belki launcher engelliyordur diye ama pek farketmedi. şu tefonda beni hayal kırıklığına uğratan yazılımsal detaylardan biri bu. diğeri de galerinin bazen açılmaması.(aslında açılıyor ama simsiyah ekran hiç resim yok gibi davranıyor) dropbox ile entegreettim belki o da etkiliyordur fakat dropbox ı gösterme desemde kapatıp açtığında tekrar gösteriyor saçma bişi olmuş... çözümü QuickPic kurarak giderdim. gerçekten süper hızlı ve özelletirilebilir olmuş. En azından galerisinde hangi klasörleri göstermesi hangilerini göstermemesi gerektiğini ayarlayabiliyorum. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Evet gecen sticky topicte tavsiye üzerine quickpic kurdum gayet iyi, lockscreen konusunda sanirim custom rom kesin çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Bu dediğini çürütmenin çok kolay yolu var patideki akıllı telefon kullanıcıları şebeke modu 3G iken telefonla görüşürüp internet açsın baksın bakalım oluyor mu olmuyor mu? İşim bu diyorum sen bana yanlış söylemişler diyorsun... 3G radio frekansları ile 2G/Edge radyo frekansları aynı değildir. Telefonda 2 anten olmasının sürece katkısı olmaz 3G bant genişliği hem konuşmayı hemde internet kullanımını aynı anda kaldırabilmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 note 2'de benim alisamadigim, begenmedigim email clienti. Maillere cevap vermek ne kadar zor ya, koca ekranda cevap verecegim kisim 1-2 satir goruluyor, gerisi fasa fiso, dana kadar klavye fln. Tiny yaptim fontu ama nafile. Onerebileceginiz bir email programi var mi? Ne kurayim, outlook var midir? thunderbird?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Gmail'in app.ını kullanıyorum ben, eğer bahsettiğin oysa bilemedim gayet memnunum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 limango.tech de 1400 e inmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 note 2 mi iphone 5 mi peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Az önce 60MB civarı bir güncelleme geldi cihaza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Haftaiçi note 2 alacaktim kafamı karıştırdilar, 15 gün sonra HTC one çıkacak onu al diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 odchu said: note 2'de benim alisamadigim, begenmedigim email clienti. Maillere cevap vermek ne kadar zor ya, koca ekranda cevap verecegim kisim 1-2 satir goruluyor, gerisi fasa fiso, dana kadar klavye fln. Tiny yaptim fontu ama nafile. Onerebileceginiz bir email programi var mi? Ne kurayim, outlook var midir? thunderbird?? K9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 miyaw33 said: Haftaiçi note 2 alacaktim kafamı karıştırdilar, 15 gün sonra HTC one çıkacak onu al diye. valla 5 inch xperia Z al hatta bekle onu al. Bence note 2 güzel bi telefon ama şuanda 1080 ve 5 inch bir alet çıkmak üzereyeken artık alınıcak bir telefon değil. 2-3 ay önce alsan olurdu. xperia z 1800 felan olucak illa ucuzları indirimleri felan olur bekle onu al bu ay çıkıcak oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Bugün note2 aldım, yanında ekstra batarya da aldım. 1080p pek işime yaramayacak diye düşündüm, film olarak mp4 izliyorum zaten, batarya performansı diğerlerine göre baya iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Pili BAYAĞI iyi. Bokunu çıkartınca akşamdan akşama, öteki türlü de gün aşırı ya da 3 günde bir falan şarj etmek yetiyor. (Benim teli hiç kullanmadığım gün bile wireless açık + 30dk civarı telefon görüşmesi yapıyorum en az.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 çok istiyorum şunu da işte yeni telefonlar kafamı kurcalıyor 1-2 ay beklenir mi bilemedim. kocaman telefon ama fazla büyük işte. 5" olanlar kafamı kurcalıyor. iphone istemiyorum niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Kanuni said: odchu said: note 2'de benim alisamadigim, begenmedigim email clienti. Maillere cevap vermek ne kadar zor ya, koca ekranda cevap verecegim kisim 1-2 satir goruluyor, gerisi fasa fiso, dana kadar klavye fln. Tiny yaptim fontu ama nafile. Onerebileceginiz bir email programi var mi? Ne kurayim, outlook var midir? thunderbird?? K9 tesekkurler; ancak exchange 2010 ile calismiyor bu sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 O konuda bilgim yok malesef. Cekip denedinmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 note 2 ile uyumlu masa üstü tripodu var mı bildiğiniz? tabi kelepçesi falan olması lazım. yatay/dikey tutacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Bu telefon alınır mı ya. htc one var z var ama beklemek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Valla Z bir haftaya gelir herhalde türkiye satışa, ama one için var daha epey s4'de öle mayısı bulur otelefonlar. note 2 alma bence z bekle. Ha alısranda pişman olmassın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Kaç gündür elimden düşünmüyorum telefonu, bataryası genede banamisin demiyor, günicinde bitirmek zor. 4-5 saat yolda video izledim, 3g açık, akşam batarya yüzde 40 daydi. S pen kullanımını hala ogrenemedim, s Peni tek efektif kullanan 6 yaşındaki oğlum, kendine yeni resim defteri buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar