Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

:rock: headbang saglıga zararlımıdır? :rock:

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saglıga zaralı degılıdr, beynin o kadar sakin sarsintılardan etkilenmez -evet kafana dolap kapagı pencere carplasından cokdaha sakın bır olay bu, veya ne bıleyım ayse hatun onal dınlemekten falan gdaha az sarsıtıcı- Yanlzı Bı kac kez unlu metalcılerın ozellıkle gitarıstlerın boyunlarıdnan ameliyat oldugunu duymustum, ama bu noktaya kadar ilermemez.

Headbbang caizdir yapın.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
yaw zarar vermez olur mu?

beyin sallanmak üzere evrimleşmemiş ya da yaratılmamıştır. en basitinden damar çeperlerinde oluşan baskıdan bile zarar görürsünüz.

ama zarar ciddi (önemsenecek) boyutta değildir. "ben kaale almam" diyorsanız siz bilirsiniz[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez.

en ince yerim bileğim..!?!
Mesaj tarihi:
yaporum;özellikle konserlerde,evde falanda gaza gelince yaparım.gitar çalarken çok yapardım saçlarım uzunken.
stüdyoda fln...
ya müziği hissetmekle alakalı bişeydir kasmakla olacak şey değil bisüre sonra zaten duramiorum,tamamen dans etmekle gibi bişey.
zarar konusunda tamemen tecrübe işi diebilirim sallaya sallaya nasıl sallıyacağınızı çözüosunuz bi süre sonra boyun iyice alışıo zaten ama çoook konserlerden sonra boynum tutuk gezdiğim olmuştur:)
saçların uzun olması önemli bi faktör olmakla beraber ''kerry king'' gibi king kişilerin olmayan saçlarıyla neler yaptığını görmekte mümkündür.
değişik yöntemleri vardır;düz sallarsınız,çevirirsiniz(jason newsted) ,sağ sol yaparsınız:-p(martin mednez)
ben her şekl sallarım ritme göre:)
kulak önemli mesela çok dızolar gördüm konserlerde kel alaka şeyler yapan hehehe:lol:[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
zararlidiiiirr. yapin ama abartmayin. beyni çalkalamak iyi bisi deil[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone..
We can hope for the future, But there might not be one...
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 04 Kasım 2004 21:17 tarihinde demiş ki:
şayet kafanızı boyundan sallıyorsanız haliyle boynunuza baya bir zarar verir. Ancak boynu kırmadan belden sallıyorsanız o zaman bir etkisinin olmaması lazım.

güne süfer başlangıç yapmak için sabah okunulacak en güsel seylerden biri ahahaha[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Emre Aşık Nobre nin popoya el atar...
Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
  • Yeni Oluştur...