paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Selam, Bak bu hiç aklıma gelmedi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 istanbuldaki nüfusu diğer illere kayrıdacak yöntemler lazım 17 milyon lan.. insaf.. zaten çanakkalede finans sektörü için bir gelişme olsa yarın atlayıp gideceğim yeter lan istanbuldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Hep de başka ülkeler örnek verilerek millet özendirilip tepki vermesinin önüne geçiliyor. Güney Kore'de yapmış adamlar otobüsler için tercihli yol ama şehirler arası 5 şerit yolun en soldaki şeridini otobüslere ayırmış ve trafik yoğun olsa dahi oraya kimse girmiyor. 2 şeritlik Millet caddesinde zaten otobüsler yüzünden yol yürümezken, bir de tek şerit yolda sürekli yolcu indir bindirlerle bütün cadde boyu kıç kıça giden otobüsler zaten tramvay mantığında çalışıp bi binmek için insanları kanser edecek hale gelecektir. Kaldı ki millet caddesinde zaten tramvay var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 eskiden bu hükümet başa gelmeden evvel böyle bir uygulama vardı diye hatırlıyorum ben...neyse, bu arada yeni TOPLU TAŞIMA zammımız hayırlı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 mıllet cad sag seride parkedenleri kaldırsalar yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Selam, Küçültücü ışın icat edeceğim, az sabır lütfen! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 büyütücü yapsan daha çok satar ba dum tıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 said: Tepelerin hepsini düzeltelim! Saygılar. şehir dediğin düz olmalı zaten böle çatıya çıkınca şehrin yarısını görcen 50km, http://blogs.voanews.com/student-union/files/2010/09/laatnight.jpg kaybolma da biter hem, dümdüz gidiyo yollar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Kapatsınlar bencede İstanbul'u. http://jokegurus.com/wp-content/uploads/paris-from-above.jpg "Ömö böylö şöhör yök, ösyö ve övröpöyö böğlöyör." Maddi durumu kötü olanların, asgari ücretle istanbul'da yaşayıp ağlayanların derhal gitmesi lazım. Bunu dediğimde direkt olarak düşüncesiz bir hayvan oluyorum ama şu boyutuda var. Sevgili gerizekalı istanbul halkı, bu yazıyı Alanya'dan yazıyorum. Orada asgari ücretle çalışıyorsun, ek iş yapıyorsun. Şehir içinde yaşamak istiyorsan, gidip eve 500-600 min. kira veriyorsun. Yok yani hani iş koşulları ve çevren seni oraya bağlamadıkça (bir kaynak işçisi, bir makina teknisyeni olmadıkça ya da benzeri reklam sektörü ıvır zıvır işte) niye duruyorsun daha fazla niye eziyet çekiyorsun. Olm gelin burda 600 Tl verin, denize 0 evde oturun. Pencereni açınca önünde sadece deniz olsun, sol tarafta görünen alanya kalesi ve birde buğulu şekilde görünen kıbrıs. İstanbul'da -1 zemin katta oturup milletin ayakkabılarını izleyeceğine, akşam 7 gibi denizden hafif serinlikte esen rüzgar ile alanya kalesine karşı git mojitonu yudumla, manyakmısınız olm. Kuru simit yiyip, boğaza bakıp of çok güzel demenin mantığı ne lan. Mojito diyom bak, mojito için lan. İstanbul vs Kıyı Şehirleri İstanbul http://www.tedirgen.com/wp-content/uploads/2011/09/trafik2.jpg Alanya http://www.azurapark.com.tr/images/alanya/alanya_air.jpg Urla http://www.urlakilincemlak.com/grafik/tanitim/image019.jpg Fethiye http://www.fethiyedehayat.com/wp-content/gallery/fethiye-resimleri/12ada.jpg Kaş http://www.habesoshotel.com/photo/kas.jpg Bknz. Umut Sarıkaya karikatürü http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/431072_452395594783499_106501190_n.jpg http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/185532_452395544783504_1320332043_n.jpg http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/528112_452395511450174_1267213797_n.jpg http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/376635_452395414783517_517771488_n.jpg İstanbul çök gözöl ömö, diyipte o paraya hem İstanbul'da bir halt yapamıyorsunuz, hemde şehir iyice kalabalıklaşıyor. Gidin olm egeye akdenize adam gibi yaşayın. Hadi ben mallık yaptım mak. müh. oldum, siz yazık etmeyin durmayın burada sevgili gelir seviyesi düşük arkadaşlarım. Sayın bakkal berber çırağı, kalfa, çay ocağında çalışan arkadaşlar gidin olm kıyılara hayatınızı yaşayın. Karı kızda, rus alman isveçli desen gani. Cidden bi bok yok hani istanbul'da, birbirimizi niye dürtüyoz lan yok yere her gün. Niye trafikte kafa yiyoruz, niye birbirimize bağırıp sinirlerimizi geriyoruz. Aynı zamanda büyük şirketlerin (turkcell'in call centerlarını anadoluya taşıması gibi) bu gibi geçişleri sağlaması lazım. Hatta sağlamak değil zorunlu kılması gerekiyor. Yoksa metro, otobüs zor iş bu kadar nüfusa. Kısacası gidin mojito için lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 yemişim öyle şehiri ortasında bir tutam yeşil var o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Selam, Ortasından mavi boğaz geçmeyen yere şehir demem :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/558653_10151050988514514_2121181957_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 toplu taşımayı pahalılaştırarak zaten fakirler gitsin moduna girdi yönetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Selam, Gotham City olmuş bu :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 bizim evin burda yollari genisleteceklerine kaldirimlari iki katina cikardilar, kenarlara park edildigi de dusunulunce kopru trafigine sondan katilacagim diye ali cinlik yapan herkes bizim sokaga yuklendiginde tek yon haline geliyor. bir keresinde eve 25 dk de girdim, 50 metre kalmisti site girisine. ayrica donuslerin kaldirim cikintisini arttirarak 4 yol agzinda bol bol sikismalara sebebiyet verdiler. ana cadde kivaminda islek bir ara sokaga belediyecilik adina bunu yapan o kafa ile ana yola ne yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Selam, Her bina yapılırken belediye otopark parası adı altında para alıyor onlardan. Nerede otoparklar? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 istanbul trafigi bal gibi duzeltilir. ama milyar dolarlik istimlak yapmak ve istimlak uzerine milyar dolarlik yol genisletmesi yapmaniz, ayrica gecmiste ve simdi katilim ve kavsak yaptiginiz yerlere rant icin baglantinin kaldiracaginin uzerinde imar verilmesine engel olmaniz (dolayisi ile milyar dolarlik bir gelir kapisini daha kapatmaniz) ve ayrica projeli olarak sistemli olarak sehri genisletmeye baslamaniz lazim. yer mi? yemez. o yuzden duzelmez istanbul trafigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Selam, Bence de çözülmez. Ben İstanbul depremini bekliyorum, bakalım ne hale geleceğiz : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Ya sıçıcam ama... Bundan 20 sene öncesine kadar aynı çözüm Ankara Dikimevinden başlardı Maltepeye kadar uzanırdı. Çirkin diye kaldırdılar. Şimdi temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp koyuyorlar önümüze. ananas avradas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Ben geçen hafta bir gün izin aldım ve çalışan kitlenin olmadığı saatlerde olmadığı yerlerde keyif çattım. Bence de İstanbul'un her türlü sorunu çalışmak zorunda olan fakirler için. İstinye İskele Çay Bahçesi'nde otururken otururken bi ara kulağıma geldi. "Bence gerçekten abartıyorlar, yaşamak o kadar da pahalı değil.." :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 hacılar 1994te RTE bşb başkanı olduğunda, önceki dönemde konmuş olan aynen bu sistemi kaldırdı. "herkes aynı yoldan gidecek olmaz öyle şey" diyerekten. hem de anyı yerdeydi yine lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 deathblade ben de %100 katılıyorum seninle, istanbul güzel diyip ayda bir boğazı görmeden yaşayanlar var, kaldı ki işe gidip gelirken görsen ne yazar. onu geçtim deniz kenarına oturup karşı kıyıdaki ranta bakıyosun zaten. oraya da yakından gitsen bile trafikle falan gidiyosun. AMA İSTANBUL DİYE İKİDİR BAŞKA ŞEHİRLERİN TRAFİĞİNİ KOYUYOSUN dün koyduğun rusya, bugünkü kore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Sehir planlama konusunda uzman olmayan insanlar dilerse japonlarin icat ettigi her teknolojiyi getirsin, Istanbul'da tukenir gider. Yillarca Istanbul'da yasadim da artik yilda 1 tatillerde ziyaret ediyorum. 1 hafta bile cok geliyor. Hele ki araba kullanmaya trafige ciktigimda gunde 5 kere kavga edecek halde buluyorum kendimi. Cozumleri siralayim ben: 1 - Metro olmazsa olmaz. Ustune daha cok tren rayi dosenecek ve her 10dk da bir tren gecirecekler belli guzergahlara. 2 - Bogaza 2 farkli yerden trenler icin kopru yapacaklar. Bu trenler Avrupadan gelip Anadoluya ulasanlar disinda ayrica sadece Istanbul icindeki yogun tren trafigini de karsilayacak sekilde olacak. Tercihen 2 veya 4 rayli yol is gorur. 3- Otobusleri kesinlikle artirmalari lazim. Nerede ise girebildikleri her caddeye girmeliler. Irili ufakli otobusler gelmeli. Ufak yerlesim bolgelerinde yollar dar ise oraya girebilecek ebatta otobusler dolanmali. Bu otobuslerin gectigi guzergahi sinirlandirirlar ve otobus arasi insanlar gerekirse aktarma yapar. Hem boylece Istanbul'un bi ucundan baslayip obur ucuna giden otobusun yapacagi gecikmede asiriya kacmamis olur. 4- Yol kenarina park etmeyi kesinlikle yasaklasinlar. Kaldirima tekerin degerek birakirsan ceza versinler. Merkezi yerlerin hepsine kamera koysunlar. Yol kenarinda park ettiginde trafigi engellemeyecegin yerleri belirleyip buralari odemeli park yapsinlar. Park edip odeme noktasinda para atip bileti alip araba camina koyarsin ve kac saat odedi isen o kadar sure arabayi park edebilirsin. Maksimum park saatini de yogun yerler icin araba basina en fazla 5 saat diye belirlesinler. (bu sayede her onune gelen araba ile ise gitmesi gerekmedigini ogrenir. azcik konforunuzdan odun verirsiniz. toplu tasima da rahatlar, ucuzlar ve ulasimi hizli gerceklestirirse araba ile gitmenize gerek kalmaz hem) 5- Bisikletlilere ve yayalara karsi guvenlik onlemi alsinlar. Yaya gecidine gelen insanlar arabalar ne zaman duracak ya da araba kalmayana kadar bekleyip oyle gececek sacmaligi Istanbul'da cok fena. Yaya gecidine bir insan geldiginde araba durmayip devam ediyorsa ceza yemeli. Durmayan araca versinler 100 lira ceza. Cok zor degil, koy kamera tespit etsin. 6 - Dolmuslari kaldirsinlar. Imkani yok dolmuslar kaldirilmaz deniyorsa da Istanbul merkezi disinda calistirsinlar. 7 - Yollarda kavsaklara, gobeklere, dort yol agizlarina vb saglam kurallar gelsin. Isik yesil yaniyor diye gecmeye calisip onundeki trafik tikali oldugu halde diger yollarin onunu keserek bekleme yapan ve diger yollara yesil yaninca gitmelerini engelleyenlere kameralar tespit edip yazsin 200 lira ceza. Trafigin ozellikle yagisli havalarda ve is cikislarinda tikanmasinin yegane sebebi bu. daha yazarim da baydim be, ne problem sehir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Otobüsler yeterince fazla aslında. Ve zaten yeterince kalabalık olarak maks verimlilikte çalışıyorlar. Artırmak otobüs yolcusunun konforunu artırır tabi ama trafiğe çözüm olmaz. Bir de araba park edilmesini yasaklamak da imkansız. Baştan otoparkı olmayan binalara ruhsat verilmiş ve bu binalar yapılmış. E o binalarda oturanlar arabalarını bir yere bırakacaklar eve sokamayacaklarına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Otobuslerin sayisini artirip insanlari araba ile ulasimdan cok daha rahat ve hizli toplu tasimaya yoneltecekler. Toplu tasimayi uygun kilmazsan hali ile herkes arabasini tercih eder. Sokaklarda belirlenmis yerlere park edip park parasi vericekler. Rastgele araba birakilamayacak. Gecisi aksatacak sekilde araba parketmek, kaldirima cikip parketmek falan tarihe karisacak. Evde her birey icin bir araba alanlarin devri bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar