Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Abi dünyanın en iyi tasarımına sahip olmak istiyoruz gibi bi derdiniz yok, zaten anlattığın kadarıyla yaptığınız işi bilen biliyo, o yüzden bana kalırsa gayet yeterli bi tasarım olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ipsen in sitesi daha iyi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Gerçekten iyi ama siteleri, zaten rakibimiz bile değiller yani. Farklı kulvarlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Kojiroh said: Abi dünyanın en iyi tasarımına sahip olmak istiyoruz gibi bi derdiniz yok, zaten anlattığın kadarıyla yaptığınız işi bilen biliyo, o yüzden bana kalırsa gayet yeterli bi tasarım olmuş. Aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 sipeys, yeni site fena değil eskisine göre fakat ipsenin sitesi mesela çok daha profesyonel duruyo. şu an çalışılan sitenin dizaynı kötü değil ama arkadaşların söylediği gibi renkle boyutlarla falan ince ayarlar yapmak gerek. bu arada giren insan ar-ge falan filan olayını da geç insan sonuçta, farkında olmadan dahi site yorarsa bi şekilde iş yapma isteğine yansır. naberthermde de 90 larda parayı vurmuş hala yiyip bitiremedikleri doymuş bi firma havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 -logo dana kadar. -kullanılan pictogramlar kötü. daha solid bişeyler olsa daha kral olur.banner alanının sağdan soldan uzuyo olması anlamsız çünkü sonsuza giden bir görsel yok, ayrıca görsellerdeki watermark da çok anlamsız olmuş. bi de banner alanındaki o degrede de olmamış. -headerdaki arama kutusu havada asılı duruyor sanki, bu pictogramlarla bağlantılı tabi. -alt sayfalarda kullanılan stock görseller ve sayfa düzeni de olmamış. -footer maşallah sitenin yarısını kaplıyor. yoruldum. valla gerçekten okuyacaksan ciddi ciddi tüm sorunlarını yazarım ama bu site olmamış, umarım çok para vermemişsindir. siteyi yaptırdığın hisconet'in kendi sitesi de kötü bu arada. yani tabi ne kadar ucuz o kadar iyi, bu tarz ucuzcu sözde tasarımcılar da para kazansın ama işinize değer veriyosanız adam gibi bi tasarımcıya tasarlatın abi siteyi. yazık yani eğer şu siteye 250tl den fazla ödediysen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ipsen tam dediğim türden bir site işte, hani tasarımına falan hic bir şey demiyorum, sonuçta her kulvarın sektörün ihtiyacları doğrultusunda olur şablonlar falan (footer büyük header kücük diye eleştirileri kasıt ediyorum) o kısım bayaa öznel diyebiliriz sektöre ve ihtiyaca göre / doğru - yanlış orası ayrı bi konu zaten. benim bahsettiklerimi tam doğru şekilde yapmış işte ipsen, tüm butonlar tek elden cıkma, flat, drop shadow fix her yerde bu konsepti korumuş. Nabertherm de hepsinde textlere link vermiş zaten bir bütünlük var site tasarımı estetik açıdan ne kadar tırt olsa da bütünlüğe sahip. sizin ilk onu halletmeniz lazım acilen şuan dediğimiz gibi yorucu bir halde site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Chiptech said: Yazın abi ciddiyetle okuyorum hepinizi, oturup konuşuyoruz sizin yazdıklarınızın üzerine. Logoyu küçülteceğiz mesela bizim de dikkatimizi çekti. Ve butonların farklı tarzda olması gözüme battı siz söyledikten sonra falan filan. Titizlikle inceliyorum, zamanınız boşa gitmiyor merak etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Statik denilebilecek bir site icin esas olan zaten gorunumdur. Yani neredeyse bir harf bile eklenmeyecek yazilar icin dinamik bir css pek mantikli degil. Mumkun oldugunca valid olursa tasarim isletim sistemleri ve browserlarda farkli gozukmez. Benim baktigim iki browserda farkli kaymalar var. Siteyi browsershot sitelere yolla farkli gorunumlerini gor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 şurda cin gibi onlarca genç patidaş varken 3rd party ve low quality bi yere iş vermeyide kınadım şahsen :P tabi çorba parasına yaptırdıysanız o başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ben çok aman aman bir şey göremedim yenisinde de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 eskisinden kat be kat iyi olmuş,senin bi ara bu siteyi ben para ile yaptırmam hayvan herifler çok fiyat çekiyo laflarından sonra kendin yapıcaktın.yazdıklarını okumamıştım,kendin yaptığını düşünüp oha herif 0 dan güzel yapmış diyecektim tam ama anladım ki yaptırmışsın.o yüzden arkadaşların da dediği gibi logoyu falan küçültün,footer ı da küçültün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 teklif isteği ile bize ulaşın tuş boyutları farklı duruyor bende. onları eşitleyin. bu arada teklif isteği tuşu çalışmıyor sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 kaça çıktığını ben de merak ediyorum doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Daha bitmedi ki devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Birde bende tepedeki bar bozuk duruyor. Ubuntu - Chromium Browser. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Arkadas bi kamyon laf ettin tasrimci+developer ne is yapiyor da bu kadar para istiyor diye, sonra gitmissin, bulup bulabilecegin en acemi adamlara is yaptirmissin. Ne tasarim guzel, ne renk uyumu var. Cross-browser midir bakmadim ama yukarda sikayet olduguna gore muhtemelen degil ve kodlama standarti diye bir seyden gayet bi haberler belli ki. Bir de su nedir ya ? http://bemaktherm.hiscoprojeler.com/resource/images/bg/bgOffer.png Bana boyle sacma bir gradient'in oldugu oldugu bir tane duzgun tasarim bulamazsiniz adim gibi eminim. Neyse gecmis olsun. Su dakkadan sonra yapacak bir sey yok sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ucuza yaptirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Di de her zamanki gibi vur dedik öldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 haksiz degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Daha bitmedi abi soruyoruz işte, dediklerinize göre düzeltmeler yaptıracağız. Başkasının yaptığı işe bok atmak kolay, yapıcı mesajlar atan arkadaşlara teşekkür ediyorum da, BU NE AGA SKLAJDLADLAKSDJ tarzı mesajlar pek yapıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Usta cekistirmekle duzelecek bisey degil o. Atsinlar tasarimi cope, ya da sen bi template falan al 50-100 dolara, onu giydirsinler en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Abi anlamam etmem, olduğu kadar olsun işte ileride çok gözümüze batarsa yeniden yaptırırım ne yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Çekiştirebildiğimiz kadar çekiştiricez artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 di said: adamlara söylerek yaptırabileceğim şekilde net fikirlerin varsa 3-5 bir şey söyle de havamızı bulalım yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar