forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 trabzon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=C_n0s5KZVoE asdfsafjasklfdgjislgjkf sdfjglkdsfjgklds jfgkjfglkdfgjlkdfigjgdkhldfkghjdflgkjhflgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 filme devam edilmiş oyuncular değişmiş filan oh oh negzel ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 real madrid turlayacak. buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Kolay takım geldiğinden 4 gol birden attı Dortmund lu golcü diyen fenerliler olmamış. Burak tan alışkanlık kalmıştır belkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ahahah real daha yeni goruyom lan dsfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Dortmund'un tur atlamasını bekliyordum, beklentiden daha ziyade çok istiyordum. Çok iyi oldu cidden, İspanyol bebelerine birkaç yıl daha bu kademeler bile haram olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 GS'a keşke Dortmund çıksaydı diyenler buralarda mı hala:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Şu fotoğraf inanılmaz. Empati, takımın taraftara mesajı, teşekkürü, ikilinin bütünlüğü ve takdiri inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Asriel said: GS'a keşke Dortmund çıksaydı diyenler buralarda mı hala:P realin savunmasının çok kötü olduğunu, hatta Galatasaraydan bile kötü olduğunu, hatta ve hatta Madrid'deki maçta " biri şunlara karşınızda mersin idman yurdu var dese 5 atarız " dediğimi anımsıyorum keşke bize dortmund çıksaydıda oynamadan kaybetmeseydik, isme yenilmeseydik, aciz kalmasaydık dişimize göre diyip çıkıp sahaya parçalasaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 abi almanlar resmen bug buldular bu ne yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 dişinize göre diyip bu dortmund'u mu parçalayacaktınız OUIHDŞIKFMSŞDLG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 ulan dün maçı izleyemedim çok pişman oldum :D ne güzelde 4 atmış lewandowski :D keşke uzaktan vurduğuda girseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 gavura vurur gibi vurdu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 kavurma said: abi almanlar resmen bug buldular bu ne yahu Ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 koyuldu mu bu, iki gündür yokum ortalıklarda göremedim sdfsad https://www.facebook.com/photo.php?v=104886673048731 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Bir sayfa geri gideydin ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 harbi koyulmuş, hemde youtube. daha kaliteli :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 http://inciswf.com/mourinho.swf swf si geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 aasdahsdadhba ben bunu görmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Asriel said: GS'a keşke Dortmund çıksaydı diyenler buralarda mı hala:P Keşke o çıksaydı da maça çıkmadan yenilmeseydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Almanya 8 İspanya 1 Almanlara hiç şans bile tanımamıştık oysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 cüneyt noldu ya kesik mi yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar