Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevimli Kahramanlar

Pakize

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaşlar sevimli kahramanları hala izleyenler var mı?

ben Looney Tunes serilerin hepsine bayılıyorum.Özelliklede Buggs bunny favori cizgi kahramanımdır.

[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...

Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası bugs bunny'nin çocuklara kötü örnek olduğunu düşünüyorum. misal elmer fudd ormana iyi vakit geçirmek amacıyla gelmiştir. hamağını kurar piknik malzemelerini hazırlar bi güzel. bunu gören bugs rahat duramaz. çünkü piknikçilerin hayatını zehir etmeye and içmiştir. nitekim elmer'ın burnundan getirir. eşyalarını parçalar yemeğini çalar. ortada herhangi bir sebep yoktur. elmer, bugs'ın tavuğuna kışt dememiştir. böyle acayip bir karakterdir bugs bunny. evet sylvester, tom ve coyote'yi taraftarıyım. :)
Sosyal ağlarda paylaş

tv de aynı bolumlerın tekrar tekrar yayınlanması baydı ama yenı bolumler yayınlanırsa ızlerım.(duffy duck hayranı olarak turkce seslendırmesı cok guzel olmus yanı sadece konusması bıle yeter,coyote nın yaptıgı ıcatlar ıse aşmış ustune patlayıcı uzmanı daha gormedım nıtrolar dınamıtler fılan....)
Sosyal ağlarda paylaş

arakadaşlar bizim izlediklerimiz ikinci dünya savaşı ve civarlarından kalma olanlar zaten, yenisini pek beklemeyin.. ;) yeni yapılanları da ben beğenmiyorum çünkü o vakit devrin en iyi ustaları çalışmıştı bizim seyrettiklerimiz üzerinde. şimdi onlar yok ve devrin gerisinde kaldı bu nedenle.. en son tiny toons vardı birşeye benzeyen ama o bile 80'lerin sonunda yapılmıştı..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

o degılde bu aralar her yerde sonradan yapılms ınanılmaz kotu temel reislerı yayınlıyorlar nefret edıyorum.

Ikıncı dunya savasından kalma olanları yayınlasalar bın kat daha ıyı, Amerıkan propagnadası cok yogun onlarda ama olsun gıneden cok kalıtelı eserlerdı onlar.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

sımdıkı bolumlerı cocuklugumdan berı en az 45325235 defa izledigim için nefret ediyorum ama yeni materyal olsa yeniden hastası olabılırım
road runner cok guzeldı yaw haın çakalın calısmaları felan
bide şu tıny toon u gosterseler duzenlı super olcak :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

televizyonlarda çizgi film diye sadece tom ve jerry, bugs bunny, temel reis gösterilmesinden gına geldi bana.

hele çok eski bugs bunny çizgi filmlerini yayınlıyorlar, konusu olmayan, çizimleri daha yüzeysel vs..
Mesela Tazmanya Şeytanı var, Tiny Toons var, onlar çok güzeldi.

Ayrıca Daffy Duck'ın bir tane Buck Rogers'a gönderme olan "Duck Rogers" hikayesini, bir de Temel Reis'in kırk haramilere gönderme olan çizgi filmlerini çok güzeldir bence. Diğerleri sanki çok yüzeysel gibi geliyor bana[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...