SmithWesson Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Merhaba, İş gereği standartlardandır dedik ve bir blog açtık işimizle ilgili. Ben aslında artık bloglara çok sıcak bakmıyorum. Yani eğer ki özgün içerik konulmayacaksa, repost kasmanın anlamı yok gibime geliyor. Bu konular hakkında neler düşünüyorsunuz bilgilerinizi alabilir miyim lütfen. Kolay Gelsin, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 işiniz copy paste mi anlamadım ben koyun işte o gün yaptığınızı selam arkadaşlar bugun windows yukleyeceğiz vs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 bloglar kesinlikle yararli kendi ozgun dusuncelerin icin herkesin gunlugu iste daha nolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Sektör nedir? Blog kullanmaya başlama amacın nedir? Blog eskisi kadar popüler değil. Olmazsa olmaz değil yani, aynı kitle diğer mecralarda mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Yanlış mı anlattım bilemedim. Şimdi sektörümüz ile alakalı yenilikler, haberler,yazılar paylaşılacak bir blog açtık. Fakat genel olarak baktığımda bloglar genelde aynı içeriğe sahip oluyor ve bizimki de öyle olacak gibi duruyor. Yani a sitesi bir haber yayınlıyor, geriye kalan b,c,d,e,f,g... o haberi alıyor kendi sitesine koyuyor. Özgün içerik olmadıkça blog açmanın yardımı olur mu sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 özgün içerik olun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Sektörün nedir? Özgün içerik üretmek farkındalık yaratır. Zaten insanlar türev siteleri dolaştığı için özgün olanı hemen farkediyor. Profesyonel destekle ilerleyebilirsiniz. Hafife almamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 şimdi. özgün içerik olması önemli. fakat olmazsa da olur. nasıl olur? sitenin içeriğini yüzlerce c/p makale ile doldurursun ve sürümden kazanırsın. ama asla büyümeyi düşünme çünkü google asla seni ilk sayfa sonuçlarına koymayacak. örnek vermem gerekirse; 1 senedir açık olan bir blog sitem var, hatta bugün kapattım sıkıldığım için. siteyi ilk açtığımda 1 gün ayırdım otomatik içerik için sistem kurdum. site kendisi otomatik olarak makale kopyalayıp yayınlıyor. bi kaç bin makale olmuştur fakat günlük tekil hitim 1 sene boyunca hep 200 civarında kaldı. emek harcayıp 1 senedir yayın yapan ve düzenli aralıkla makale yayınlayan bir site yapsaydım sonuç çok daha farklı olurdu mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Aynen.. Özgün içerikle organik aramalarda ancak üst sıralarda olursun. Sektör nedir? Bir daha sormiycam. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 sektör nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 hangi soktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 sektör kozmetik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 http://www.maviojelikiz.com/ aha böyle bloglar çok tutuyor bu ara kozmetik işinde. http://www.maviojelikiz.com/wp-content/uploads/2012/08/kontakt9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Ok ünlü moda ve kozmetik bloglarını inceleyebilirsin. ( Yurtdışı )Kozmetik çok özgüne açık bir alan. İstikrarlı şekilde içerik paylaşmalısın. Önerim: Bir kızın dilinden hikayeleşitirirsen çok daha etkili olur. Çünkü kozmetik, moda eglenceli şeyler. ''Şu ürün yeni çıktı, piyasada 100 tl bizde 80tl. Kirpikleriniz şöyle olur dudaklar böyle, detaylar için bıdıbıdıdı..'' Sıkıcı. Bir karakter yaratıp ürünler ile ilgili yazıları o karakter üzerinden paylaşabilirsin. Ürünlerin amatör fotoğraflarıyla postlar gir belli aralıklarla. Twitter, Facebook açabilirsin aynı zamanda bu karakter için. Hepsini birbirine entegre edersin. Şuan sosyal medyada fenomen olan adamların parayla yaptığı iş bu zaten. Şuan proje yazdım resmen. Hoho.. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar