Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blog Açmak

SmithWesson

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

İş gereği standartlardandır dedik ve bir blog açtık işimizle ilgili. Ben aslında artık bloglara çok sıcak bakmıyorum. Yani eğer ki özgün içerik konulmayacaksa, repost kasmanın anlamı yok gibime geliyor. Bu konular hakkında neler düşünüyorsunuz bilgilerinizi alabilir miyim lütfen.

Kolay Gelsin,
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış mı anlattım bilemedim. Şimdi sektörümüz ile alakalı yenilikler, haberler,yazılar paylaşılacak bir blog açtık. Fakat genel olarak baktığımda bloglar genelde aynı içeriğe sahip oluyor ve bizimki de öyle olacak gibi duruyor. Yani a sitesi bir haber yayınlıyor, geriye kalan b,c,d,e,f,g... o haberi alıyor kendi sitesine koyuyor. Özgün içerik olmadıkça blog açmanın yardımı olur mu sizce ?
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi.
özgün içerik olması önemli. fakat olmazsa da olur. nasıl olur? sitenin içeriğini yüzlerce c/p makale ile doldurursun ve sürümden kazanırsın. ama asla büyümeyi düşünme çünkü google asla seni ilk sayfa sonuçlarına koymayacak.

örnek vermem gerekirse; 1 senedir açık olan bir blog sitem var, hatta bugün kapattım sıkıldığım için. siteyi ilk açtığımda 1 gün ayırdım otomatik içerik için sistem kurdum. site kendisi otomatik olarak makale kopyalayıp yayınlıyor. bi kaç bin makale olmuştur fakat günlük tekil hitim 1 sene boyunca hep 200 civarında kaldı.

emek harcayıp 1 senedir yayın yapan ve düzenli aralıkla makale yayınlayan bir site yapsaydım sonuç çok daha farklı olurdu mutlaka.
Sosyal ağlarda paylaş

Ok ünlü moda ve kozmetik bloglarını inceleyebilirsin.
( Yurtdışı )Kozmetik çok özgüne açık bir alan. İstikrarlı şekilde içerik paylaşmalısın. Önerim: Bir kızın dilinden hikayeleşitirirsen çok daha etkili olur. Çünkü kozmetik, moda eglenceli şeyler. ''Şu ürün yeni çıktı, piyasada 100 tl bizde 80tl. Kirpikleriniz şöyle olur dudaklar böyle, detaylar için bıdıbıdıdı..'' Sıkıcı.

Bir karakter yaratıp ürünler ile ilgili yazıları o karakter üzerinden paylaşabilirsin. Ürünlerin amatör fotoğraflarıyla postlar gir belli aralıklarla. Twitter, Facebook açabilirsin aynı zamanda bu karakter için. Hepsini birbirine entegre edersin. Şuan sosyal medyada fenomen olan adamların parayla yaptığı iş bu zaten.

Şuan proje yazdım resmen. Hoho.. (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...