Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Derbi basliyor. (Google vs Apple)

mono

Öne çıkan mesajlar

yani tabi arkadas mobil ile pc yi neden karsilastiriyorsun elma ile armut gondermesi yapmis ama bir konunun gidisatini okursa sirketlerin karsilastirmasina dondugunu farkedip benim onermeme verilecek cevap olmadigini anlar aslinda.

ekmek telefonda hemen bayatlar, dasaaa'nin komikli esprisi de cok bayat ayriyetten sdfd.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

samsungla tablet çıkarıyorlar mesela. win8 le sync olacak her bişeyleri.

Tam olarak oyle degil tabi.

Bugun ilk defa Sony acikladi Windows 8 urununu.

http://microsoft-news.com/sony-officially-announces-vaio-duo-11-windows-8-tablet-hybrid/

edit: Microsoft Surface da var tabi.

edit2: konuyu iyice saptirdim. ben kacar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Windows 8 şu anda bulut entegrasyonu en iyi OS. Office 365 Home Premium süper ötesi geliyor; yarı cloud servis, beş bilgisayara local olarak kurulabiliyor, tüm bilgisayarlara sezonluk stream edilebiliyor (kapatınca siliyor kendini), online office versiyonu var, üstelik eski Office Pro'dan daha çok şey var içinde, yanında 27GB bulut alanı geliyor, üstüne ayda 60 dakika her yöne Skype veriyorlar ve bunun hepsi ayda 5-10 dolar arası bir ücrete bekleniyor. Windows Phone o kadar iyi olmasa da Windows 8 ile entegrasyonu iOS'un bile epey ötesinde (Android zaten hiç yok bu tarafta). Windows 8 kendi başına da iyi bir ürün, daha piyasaya çıkmamış olmasına rağmen Windows 7'den daha iyi bir performans sunuyor. XBox zaten oyunları yaramaz olsa da bence pazarında epey iyi bir yerde.

Kısaca ofis, işletim sistemi ve mobil üçlüsü olarak en iyi entegrasyon ve bulut desteği Microsoft'un.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

http://cdn-static.zdnet.com/i/story/70/00/003235/samsung-hybrid-windows-8-tablet-laptop.jpg

samsung'un resmi twitter hesabından paylaşıldı bu resim.

ben sadece samsungla cikariyorlar dedin anladim niyeyse . sorre

Bu arada ben yaklasik 4-5 aydir kullaniyorum WIndows 8.

Samsung Slate 7 var (win8 app development icin almistim ama direk primary bilgisayarim oldu, baya baya memnunum):

Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

yani tabi arkadas mobil ile pc yi neden karsilastiriyorsun elma ile armut gondermesi yapmis ama bir konunun gidisatini okursa sirketlerin karsilastirmasina dondugunu farkedip benim onermeme verilecek cevap olmadigini anlar aslinda.

ekmek telefonda hemen bayatlar, dasaaa'nin komikli esprisi de cok bayat ayriyetten sdfd.

abi ms dediğin genelde salaklar tarafından yönetilen bir şirket.

winmo'ya destek vermeyip şu ana kadar sattıklarımızı güncellemeyeceğiz diyen bi şirket.

şimdi konuşulan konu google-apple
konuşulan arena mobil cihazlar

ms geliyor. diyip "şirket karşılaştırmasındaydım ben yaa" dersen. abi bp falan da gelmiyor mu? denmez elbette.

özetle salçayı almışsın
ekmeğe sıvamışsın.

o kadar alakasız ki, elma ile armut kadar yakın dahi değil, telefon ile ekmek. klavye ile panda, arama motoru ile çinçila kadar eşdeğer bişilerden bahsediyorsun.

ikisi birbirini yerken ms ne olarak gelicek? patent davasına mı gelecek? neye gelecek?

yok abi dediğinizin arkasında durun bari. mobil cihazlarda bi konuya daha yazmışsın, ms fanboi olduğun belli.
Sosyal ağlarda paylaş

Cidden o esprili komikli kisimlari geciyorum iyice cividi da, MS in ne ile geliyor oldugunu soyledik zaten keske okusaymissin
Windows 8 tablet => mobil. Windows Phone 8 zaten telefon. Farkli birseyden bahsetmiyorum neyde israrcisin anlayamadim?

MS fanboi degilim yanlis olmus orasi, ama Apple dan cok hoslandigim soylenemez. Zaten goruyoruz nelerin pesinde olduklarini.
Sosyal ağlarda paylaş

ya fanboi gördüğüm zaman dayanamıyorum ben.
takılma çok.

ms süper!
ms rullaz!

bunlar patent davalarındaki haklılıkları ile piyasada üretilecek cihazların wifi'ından tut arayüzlerine, kasanın şeklinden tut, içindeki gyrosuna kadar her şeyi limitlerlerken ve dünya teknoloji tarihine şekil verirlerken biz ms'i çok seviyoruz abi!

GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORLAR!

ARADA BEN DE GELDİM HATTA
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...