Suark Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ağrılı güneş yanığı oldu diz kapağımın üstü. niye buraya açtım bilmiorm ama sporumsu bişi yaparken oldu çok acıyo ve ağrıyo bepanten sürdüm yattım ama gebericem agrıdan,kaslar ısınınca alışıo ama şimdi oturdum mesela kalkarken ölücem kısacası i used to be an adventurer like you but then i took an arrow in the knee :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 ahahahah salak! olm ben dizi siktim attım, elime aldım. çapraz bağlar kopmadı allahtan ama sıfırlandı gibi bişi oldu. sağ dizimi çöpe atsam üzülmem şu anda. yanık ne lan!??!! ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Güneş yanığı sdffsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Yanık acısını dindirmek için en mükemmeli anestol. Hatta herhangi bi acıyı dindirmek için de. http://www.farmacep.com/img/200/Anestol_Pomad.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 yoğurt sür hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 SeaGle said: Yanık acısını dindirmek için en mükemmeli anestol. Hatta herhangi bi acıyı dindirmek için de. http://www.farmacep.com/img/200/Anestol_Pomad.jpg şu mükemmel krem ya , zaten prospektüste "acıyı yok eder" diye bişi yazıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Abi şu kremi geciktirici olarak kullananlar var. Kremin anestezik etkisi olduğu için elemanlar sürüyormuş penislerine. Geciktirici sprey alacaklarına 3.5 liraya anestol alıp işlerini görüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 olm sen neler biliyorsun boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 olm seagle'nin masum görünüşüne aldanma sen. kızıl saçlı o. ruhu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 SeaGle said: Abi şu kremi geciktirici olarak kullananlar var. "bi arkadaşım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 lezyonlar oluşmuş eklem yerlerinde, ilk iki gün kıvrandım resmen acıdan. yürüyemiodm falan eu de gulard diye bi solisyon sonra bi krem karşımı sıvı vazelin 2 hap bide iğne verdi sayko doktor ama iim şimdi, hayatımda ilk defa böle bişi oldu yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 işte bilmediğin şeyleri geciktirici olarak kullanırsan böle olur... artık vazelinlersin sıvı vazelinle bi yerlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 dasaaa said: ahahahah salak! olm ben dizi siktim attım, elime aldım. çapraz bağlar kopmadı allahtan ama sıfırlandı gibi bişi oldu. sağ dizimi çöpe atsam üzülmem şu anda. yanık ne lan!??!! ahahahahah Dasaa sen bişi kullanacaktın kıkırdak için. Noldu o faydası oldumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 MSM ve glusocasmine. şişiklik için iyi geldi, diğer jointlerde bazen takırtı tukurtu sesi geliyordu. onları kesti. ama sıfırlanmadı. (gerçi bu benim her gün spora gidiyor olmamla alakalı olabilir) boyun ve belimde ağrı oluyordu. onlar da azaldı. bence işe yarıyor diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Benimde sağ omuzum takırtıyor. Kıkırdak mı eridi nedir acaba. Yağlamak lazım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 erime değli de kalınlaşma uyapıyor sanırım. doktora sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Eklem yerlerine grasörlük açtırıp senede bir kez gres bassanız hiçbirşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 abi güneş yanığı için 3 krem bilmemkaç hap iğne falan bu ne ya, kedi dötünü görmüş durumu tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 kremi belaruslu hatunlar sürecek ama hergün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 dasaaa said: kremi belaruslu hatunlar sürecek ama hergün. http://prinsesamusang.files.wordpress.com/2012/03/1726009-shut_up_and_take_my_money_super.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 "Tatar Ramazan" said: abi güneş yanığı için 3 krem bilmemkaç hap iğne falan bu ne ya, kedi dötünü görmüş durumu tam yok abi çok fenaydı, 2 hafta olucak nerdeyse artık ııde bazen agrıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar