toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 yalnız ilk macın skoru da cok fena be. tam kalp krizi gecirmelik mac olacak simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 maç starda değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 de sımart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 netten izleriz o zaman link isteyen pm lesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 link istemek pmlemek yasak, hatta kahve içerken höpürdetmek bile yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 italia 1 verecek maci. canagi olanlar belki biss filan bulabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 GEd said: Ntvsporunappicektim,ses gelmio ,duzelir belki. Yayinda da goruntu var ses yok. Su azeri kanal hedesi linki ipadda acilmadi, alternatif browser falan mi lazim buna. Default safari ile denedim. Radyom diye nostalji GUIye sahip bir uygulama var güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Turu geçeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanş karşılaşmasında Spartak Moskova ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Fenerbahçemiz sahaya şu on birle çıkacak: Mert Günok, Gökhan Gönül, Joseph Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Milos Krasic, Dirk Kuyt, Moussa Sow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 gündüz sow yerine baroni oynayacak deniliyordu, ölümü gösterip sıtmaya razı etmek gibi laf edemedim kadroya o yüzden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Fıstık gibi 11, topa basacak ve tempo yapacak bir takım. Selçuk'u sevmeyenlerdensin galiba? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Selcugu sevmek mumkun mu.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 selcuk güzel oynama kotasını doldurdu yalnız.bu yuzdne tehlikeli sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 başıma bir şey gelmeyecekse eğer selçuk son maçlarda kötü değildi demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 stoch neden oynamıyor deli olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 selçuk'u insan olarak seviyorum,futbolcu olarak pek sevmiyorum. turu geçme olasılığı çok zayıf gözümde.şimdiye kadar gol yemememiz gereken kaç maçı gol yemeden kapayabildik ki ? %70 moskova %30 fener diyorum tur için.skor tahminim 1-1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 erucalavera said: başıma bir şey gelmeyecekse eğer selçuk son maçlarda kötü değildi demek istiyorum. Önemli değil adam saatli bomba. Güzel top kesiyorda sadece güzel top keserek yaptığı pas hataları biz elettirdiği sayısını unuttuğum avrupa maçlarına rağem hala bu takımda forma giyerek bence ödülü haketmiştir kendisi. Ha birde bozuk saatte gunde 2 defa doğru gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 gene stochu almadı ilk 11 e. ulan aykut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 S-H said: UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanş karşılaşmasında Spartak Moskova ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Fenerbahçemiz sahaya şu on birle çıkacak: Mert Günok, Gökhan Gönül, Joseph Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Milos Krasic, Dirk Kuyt, Moussa Sow. Selçuk Şahin Selçuk Şahin Selçuk Şahin tamam ben vazgeçtim yeneriz iddiasından:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bence tam alex in maçıydı.selçuk yerine alex i alabilirdi.öne* geçincede selçuk u alırdı oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 maçı bulduracak birileri var mı yav (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 fenerin atakta beyin adamı yok gibi bu ne topu alan gitmeye çalışıyor. ulan aykut alexi oynatsaydın ya tam bu maçın adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 aha gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ee itelediler bu ne şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 topu hötürdüler diyo azeri spiker bu ne lan gol'mü oldu şinci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar