Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Fenerbahçe - Spartak Moskova 29.08.2012 @21.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GEd said:

Ntvsporunappicektim,ses gelmio ,duzelir belki. Yayinda da goruntu var ses yok.

Su azeri kanal hedesi linki ipadda acilmadi, alternatif browser falan mi lazim buna. Default safari ile denedim.

Radyom diye nostalji GUIye sahip bir uygulama var güzel :)
Mesaj tarihi:
UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanş karşılaşmasında Spartak Moskova ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Fenerbahçemiz sahaya şu on birle çıkacak:

Mert Günok, Gökhan Gönül, Joseph Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Milos Krasic, Dirk Kuyt, Moussa Sow.
Mesaj tarihi:
selçuk'u insan olarak seviyorum,futbolcu olarak pek sevmiyorum.

turu geçme olasılığı çok zayıf gözümde.şimdiye kadar gol yemememiz gereken kaç maçı gol yemeden kapayabildik ki ?

%70 moskova %30 fener diyorum tur için.skor tahminim 1-1.
Mesaj tarihi:
erucalavera said:

başıma bir şey gelmeyecekse eğer selçuk son maçlarda kötü değildi demek istiyorum.

Önemli değil adam saatli bomba. Güzel top kesiyorda sadece güzel top keserek yaptığı pas hataları biz elettirdiği sayısını unuttuğum avrupa maçlarına rağem hala bu takımda forma giyerek bence ödülü haketmiştir kendisi.

Ha birde bozuk saatte gunde 2 defa doğru gösteriyor.
Mesaj tarihi:
S-H said:

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanş karşılaşmasında Spartak Moskova ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Fenerbahçemiz sahaya şu on birle çıkacak:

Mert Günok, Gökhan Gönül, Joseph Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Milos Krasic, Dirk Kuyt, Moussa Sow.

Selçuk Şahin
Selçuk Şahin
Selçuk Şahin

tamam ben vazgeçtim yeneriz iddiasından:p
  • Yeni Oluştur...