Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Fenerbahçe - Spartak Moskova 29.08.2012 @21.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2-1 yenildiğimiz maçın rövanşında spartakı saraçoğlunda ağırlıyoruz.

çok avantajlı bir skor değil belki ama saraçoğlunun müthiş atmosferinde moskovayı eleriz diye düşünüyorum müthiş savunma hatalarına yenilerini eklemezsek.

benim rövanş için en korktuğum isim welliton bu hafta sakatlanmış ve oynayamayacakmış çok sevindim müthiş bir açık alan forvetiydi iyi oldu güzel oldu.

şans da yüzümüze biraz gülerse 2-0 diyorum tahminim...
Mesaj tarihi:
2-1'lik malubiyet güzel skor. Fener de moral depoladı son maçta. Bence Alex kavgasını takımdan izole etmeyi başarırlarsa ve beklerdeki kötü gidişatı bir şekilde toparlayıp o zayıf yönünü örterse fener bu maçta turu geçer. Rakip iyidir şöyledir falan dedik de ilk maçta çok bir numaraları yoktu 1-2 adam dışında. Yalnız o sol beke dikkat etmek lazım.
Mesaj tarihi:
Hocanin Alex tribi surecekse cikmasi gereken kadro diye dusunuyorum malum skor lazim;

volkan
gg yobo egemen hak
krasic topal topuz stoch
kuyt sow

yada stochun yerine sowu koyup kuytu ileride tek tutup orta sahayi selcuk cristian ile senlendirebilir.
Mesaj tarihi:
Stoch bu sezon kupa maclarinda oynayacak gibi geliyor bana.gecen yil leblebi gibi gol atan adami aykut isinmaya bilw yollamiyor.cok mu formsuz nedir acaba tutturdu bi caner israr ediyor
Mesaj tarihi:
aslında fenerbahcenin turu geçmesini istiyorum ama sırf aykut kocamanı sevmediğim ve alexse haksılık yaptığını düşündüğüm için bu maçta tarih fark yiyip elenmesini istiyorum .
Mesaj tarihi:
PZero said:

aslında fenerbahcenin turu geçmesini istiyorum ama sırf aykut kocamanı sevmediğim ve alexse haksılık yaptığını düşündüğüm için bu maçta tarih fark yiyip elenmesini istiyorum .

alexssssssssssss
Mesaj tarihi:
Umarım Alex gibi Baroni'yi de almaz ilk 11'e hoca, abisi Alex'in durumu da karışıkken Baroni'nin eskisi kadar bile sıkmayacağı belli zaten.

Hafta sonu oyun kuruculuğa terfi eden Topuz bu maçta da aynen devam etmeli oraya gerçek bir MC alana kadar, göbek Topuz-Topal olmalı.

Her 2 bekin hücumdan çok defansı düşünmeleri de çok önemli kontracı Spartak'a karşı. Ben daha çok Egemen'in saçmalamasından çekiniyorum açıkcası.

İleri 4'lüyü

Krasic-Kuyt-Stoch
Sow

yapması lazım hocanın, biraz koşacak diye şu Caner kekosunu koymaz umarım.
  • Yeni Oluştur...