Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Fenerbahçe - Spartak Moskova 29.08.2012 @21.45

Liebe

Öne çıkan mesajlar

2-1 yenildiğimiz maçın rövanşında spartakı saraçoğlunda ağırlıyoruz.

çok avantajlı bir skor değil belki ama saraçoğlunun müthiş atmosferinde moskovayı eleriz diye düşünüyorum müthiş savunma hatalarına yenilerini eklemezsek.

benim rövanş için en korktuğum isim welliton bu hafta sakatlanmış ve oynayamayacakmış çok sevindim müthiş bir açık alan forvetiydi iyi oldu güzel oldu.

şans da yüzümüze biraz gülerse 2-0 diyorum tahminim...
Sosyal ağlarda paylaş

2-1'lik malubiyet güzel skor. Fener de moral depoladı son maçta. Bence Alex kavgasını takımdan izole etmeyi başarırlarsa ve beklerdeki kötü gidişatı bir şekilde toparlayıp o zayıf yönünü örterse fener bu maçta turu geçer. Rakip iyidir şöyledir falan dedik de ilk maçta çok bir numaraları yoktu 1-2 adam dışında. Yalnız o sol beke dikkat etmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Umarım Alex gibi Baroni'yi de almaz ilk 11'e hoca, abisi Alex'in durumu da karışıkken Baroni'nin eskisi kadar bile sıkmayacağı belli zaten.

Hafta sonu oyun kuruculuğa terfi eden Topuz bu maçta da aynen devam etmeli oraya gerçek bir MC alana kadar, göbek Topuz-Topal olmalı.

Her 2 bekin hücumdan çok defansı düşünmeleri de çok önemli kontracı Spartak'a karşı. Ben daha çok Egemen'in saçmalamasından çekiniyorum açıkcası.

İleri 4'lüyü

Krasic-Kuyt-Stoch
Sow

yapması lazım hocanın, biraz koşacak diye şu Caner kekosunu koymaz umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...