Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 2-1 yenildiğimiz maçın rövanşında spartakı saraçoğlunda ağırlıyoruz. çok avantajlı bir skor değil belki ama saraçoğlunun müthiş atmosferinde moskovayı eleriz diye düşünüyorum müthiş savunma hatalarına yenilerini eklemezsek. benim rövanş için en korktuğum isim welliton bu hafta sakatlanmış ve oynayamayacakmış çok sevindim müthiş bir açık alan forvetiydi iyi oldu güzel oldu. şans da yüzümüze biraz gülerse 2-0 diyorum tahminim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 elenir fener net bi skorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 fener turu 15-20dkda geçer. sıkıntıya sokmaz hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 2-1'lik malubiyet güzel skor. Fener de moral depoladı son maçta. Bence Alex kavgasını takımdan izole etmeyi başarırlarsa ve beklerdeki kötü gidişatı bir şekilde toparlayıp o zayıf yönünü örterse fener bu maçta turu geçer. Rakip iyidir şöyledir falan dedik de ilk maçta çok bir numaraları yoktu 1-2 adam dışında. Yalnız o sol beke dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Sow ve Kuyt yanyana oynarsa iyi olur. Sow sol açık oynamasın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Sow ayağına gelirse atıyor zaten , kuytla 2si ilerde güzel 2li olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2684dRMpLBw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 son gittiğim maçlar berabere bitti, bunda da öyle olcak büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 spartak dandikova can yakmaz fener rahat alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Egemen bekir oynatir aykut defansta, kalpler kirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Hocanin Alex tribi surecekse cikmasi gereken kadro diye dusunuyorum malum skor lazim; volkan gg yobo egemen hak krasic topal topuz stoch kuyt sow yada stochun yerine sowu koyup kuytu ileride tek tutup orta sahayi selcuk cristian ile senlendirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Stoch bu sezon kupa maclarinda oynayacak gibi geliyor bana.gecen yil leblebi gibi gol atan adami aykut isinmaya bilw yollamiyor.cok mu formsuz nedir acaba tutturdu bi caner israr ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 4-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Fener 3 atar, moskovayı bilemem.. Mert in kendini avrupada da göstermesi lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 spartak 1 gol atsın yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 .... gokten kemik yagardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Emenike basgan bize Kaka'yi al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 aslında fenerbahcenin turu geçmesini istiyorum ama sırf aykut kocamanı sevmediğim ve alexse haksılık yaptığını düşündüğüm için bu maçta tarih fark yiyip elenmesini istiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 PZero said: aslında fenerbahcenin turu geçmesini istiyorum ama sırf aykut kocamanı sevmediğim ve alexse haksılık yaptığını düşündüğüm için bu maçta tarih fark yiyip elenmesini istiyorum . alexssssssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 sabahtan beri bi stres var ya, girmek lazım bu sene şl'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 http://img-ntvspor.mncdn.com/C/I/295/kcmn_6I37Y.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 uefa da güzel aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Umarım Alex gibi Baroni'yi de almaz ilk 11'e hoca, abisi Alex'in durumu da karışıkken Baroni'nin eskisi kadar bile sıkmayacağı belli zaten. Hafta sonu oyun kuruculuğa terfi eden Topuz bu maçta da aynen devam etmeli oraya gerçek bir MC alana kadar, göbek Topuz-Topal olmalı. Her 2 bekin hücumdan çok defansı düşünmeleri de çok önemli kontracı Spartak'a karşı. Ben daha çok Egemen'in saçmalamasından çekiniyorum açıkcası. İleri 4'lüyü Krasic-Kuyt-Stoch Sow yapması lazım hocanın, biraz koşacak diye şu Caner kekosunu koymaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 orta saha topal-selçuk-topuz olcak büyük ihtimalle, hem caner hem stoch yedek başlar maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 durum kac kac olursa fener turu gecer. (eleme maci demi bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar