Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşyaya bağlılık

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Benim de ayakkabı ve çantada var özellikle.

Bir de temiz kullanıyorum ben eşyalarımı. Geçen kış spor ayakkabımı 2 senedir giydiğimi farkedip değiştireyim dedim, artık altı aşınmıştı. Gittim yeni ayakkabı aldım ama yine eskiyi giydim 4-5 ay daha.

Sonra baktım olacak gibi değil, eski ayakkabıyı bağış kutusuna attım.

Ben bir de gidip eskisi dururken yeni şeyler de alıyorum, 5-6 çift ayakkabım var, genelde spor olanı giyiyorum, diğerlerini de haftada 1-2 gün giyiyorum; hiç eskimiyorlar, sonra annem en az giydiklerimi belirleyip veriyor ihtiyacı olanlara, kısır döngü gibi sdf
Sosyal ağlarda paylaş

bende biseyi alet olene kadar kullanirim, yenilerken kiyamam paraya halen functioning ise, (isim icin bisi ise gerci dusunmem), ama alet oldugunde de atarim.

kot pantolon yirtilmadan atmisligim yoktur, hatirlamiyorum.

cep telefonu bozulmadan yeni almisligim yoktur. bilgisayar sik degistiririm gerci ama is icin olmasa o da oyle olur.

cuzdanim yirtik pirtik idi, kiz arkadasim aldi artik. corap keza yirtilana dek giyerim.

o yuzden atmasi zor degil, ama baska yerden de parasini cikarana kadar kullanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

iş yapan eşyaları tabii ki geberene kadar kullanırsın zaten. gereksiz, anlamsız, bişeye yaramayan eşyalardan kopmaksa mesele, başardığınızda inanılmaz bi rahatlık oluyo :D

"Bigün gerekir" diye bi kenara tıkıştırdığım şeyleri bi ara kafam attı şutladım direkt evden. Çok ii oldu çok da güzel oldu taam mı? sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...