NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ben onu çıplak ellerimle yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 evde gereksiz bi lego koleksiyonu var. çocukluktan tkaıntı oldu. baya satsan 10k ederler. vintıç setler var aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Flameoffear said: Bi tek çakmak konusunda bağlılığım olabiliyor. Hacılamaya kalkanı dövüyorum filan. çakmak bağımlısıyım!!! tam dasaaalık post olmnuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 eylül 2000'den beri aynı cüzdanı kullanıyorum daha bi 2-3 senesi var saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 bendede var mighty wallet, kullanıyorum, içinden çıkan kağıtlarda denediyseniz yırtılması falan imkansız zaten, ama makas kesio sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 benim cüzdan da 8 sene fln oldu. bi 8 daha gidecek gibi görünüyor. taş gibi. başka da bu kadar eski bi eşyam yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 hiç bi eşyama bağlılık sadece arabama var sanırım lamborghini vericez ama bunu bize vericen deseler vermem ömürboyu satmıycam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 fakirler eşyaya bağlanır, paran varsa basarsın parayı alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Benim de ayakkabı ve çantada var özellikle. Bir de temiz kullanıyorum ben eşyalarımı. Geçen kış spor ayakkabımı 2 senedir giydiğimi farkedip değiştireyim dedim, artık altı aşınmıştı. Gittim yeni ayakkabı aldım ama yine eskiyi giydim 4-5 ay daha. Sonra baktım olacak gibi değil, eski ayakkabıyı bağış kutusuna attım. Ben bir de gidip eskisi dururken yeni şeyler de alıyorum, 5-6 çift ayakkabım var, genelde spor olanı giyiyorum, diğerlerini de haftada 1-2 gün giyiyorum; hiç eskimiyorlar, sonra annem en az giydiklerimi belirleyip veriyor ihtiyacı olanlara, kısır döngü gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 böyle bir fetiş durumu var bu arada.. insanlar nesneyi, olguyu bırak binalara falan aşık olup hatta evli oldukları sanrısı içinde yaşıyorlar.. arabayı, mücevheri vb.ni anlıyorum da binaya aşık olmak ne demek yahu..duygusal bağı nasıl kuruyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bence kayserilisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bende biseyi alet olene kadar kullanirim, yenilerken kiyamam paraya halen functioning ise, (isim icin bisi ise gerci dusunmem), ama alet oldugunde de atarim. kot pantolon yirtilmadan atmisligim yoktur, hatirlamiyorum. cep telefonu bozulmadan yeni almisligim yoktur. bilgisayar sik degistiririm gerci ama is icin olmasa o da oyle olur. cuzdanim yirtik pirtik idi, kiz arkadasim aldi artik. corap keza yirtilana dek giyerim. o yuzden atmasi zor degil, ama baska yerden de parasini cikarana kadar kullanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 iş yapan eşyaları tabii ki geberene kadar kullanırsın zaten. gereksiz, anlamsız, bişeye yaramayan eşyalardan kopmaksa mesele, başardığınızda inanılmaz bi rahatlık oluyo :D "Bigün gerekir" diye bi kenara tıkıştırdığım şeyleri bi ara kafam attı şutladım direkt evden. Çok ii oldu çok da güzel oldu taam mı? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 sony mp3 player almıştım unideyken, 2003 mü neydi, hala kullanıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Circlejerk thread? Circlejerk thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar