Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web Sitesine Yazar Arıyoruz Ücretli

-Nae

Öne çıkan mesajlar

abi neyi kasıyorsun ben anlamadım ki?
Bugün yeni mezunun 2-3 sene için alabileceği 2k nın altında. Hatta senelerce öyle bile gidebilir.
Sen kalkmışsın 1000dolar para mı diyorsun. Para malesef. tabi 2000 lira para için 2k makale yazılmaz böyle bir ameleliğe kimse girmez de üniversite mezunu bir adamın da zaten hedefi 2k kazanmak değil 2k yan gelir yapmak. Fark burada.
Sosyal ağlarda paylaş

EharD said:

Chiptech said:

kalifiye bir iş olduğuna inanmıyorum ve insanların "yararlı" şeyler yapmayı hedeflemesinin doğru olduğuna inanıyorum o yüzden dedim onları ama sen "?? ? ? ??? ?" combolarınla bombalamaya devam edecek isen ben şimdiden özür diliyorum yoruldum çünkü.

ama dayanamıyorum, şunları da ekleyeyim,

zengin bir adam değilim, (öf hatta kredi kartı borcum var :( ) ama mesela benim insanlara tanesi 1 liraya "makale" yazırmaya gönlüm el vermez o yüzden saldırıyorum. emeğe saygı panpa.

bir de,

bu forumda az biraz küfüre izin verilse ne güzel olur daha güzel iletişim kurardık.

ve bir de,

hiçbir şey içmiyorum ya. çok çalışıyorum sadece. bütün bunların hepsi demek istediğimi doğru anlatamadığımdan çıkıyor, tekrar demek istediğimi bir cümleyle özetleyecek olur isem:

1 TL YE YAZI YAZDIRARAK İNSANLARIN ÜZERİNDEN PARA KIRMAYA KASMAK KANSIZLIK.

Sadece 1 TL' ye yazı yazdırmasını eleştiriyor olsan zaten bunca polemik ortamı oluşmazdı. 1 TL olayını burdaki çoğu kişi eleştirdi. Kimine göre doğru, kimine göre yanlıştır. Ama sen tutmuşsun yok iş kalitesiz. Yok 2000 TL insanın hedefi olmamalı, kolay yoldan para kazanma v.s.. gibi noktalara getirdin olayı. Senin bir web site yönetiminin insanın yıllarına malolduğu hakkında en ufak vir bilgin var mı acaba sormak istiyorum gerçekten ? Olaya hangi açılardan bakıyosun bilmiyorum ama, sitenin kurulumundan tut, seosuna, güncel tutulmasına backlinkine, sosyal medya desteğine, imelemsine varana kadar binbir türlü iş var. Bunları düzenli olarak yapıp orjinal içerikle desteklemek suretiyle en az 1 sene devam ettirerek tamam artık ben para kazanıyorum diyebilirsin.

Ayrıca şunu da belirteyim : Arama motorları (başta google) sürekli güncellemekte oldukları algoritmaları sayesinde, kopya ve değersiz içeriği hiçbir şekilde ödüllendirmez, aksine cezalandırırlar.

Yani burdan çıkan sonuç şudur: Para kazanmayı başaran insan kaliteli iş yapmış demektir. Tutup da yok kolay para, basit yok, cart-curt yaptığın zaman bu senin bilgisizce atıp tuttuğunu gösterir. O yüzden polemiğie girmeden önce araştırmanı ve konuyu iyice idrak etmeni öneririm. Senin beğenmediğin o 2000 TL' yi webden kazanabilmek ciddi beceri ve bilgi gerektirir. Hala da tatmin olmadıysan olayın daha da içine gir kendin araştır soruştur.

Ne iş yapıyorsun sen?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...