fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Abi ahaha. 200TL yi de kaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Ne kadar leş bi millet olduğumuzun ibretlik bi göstergesi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 neden leşiz? bu videonun neresinde leşlik gördün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Küçük çocukların laubali konuşup büyüklerine kafa tutmasını ne kadar çok severiz komikte gelir . Fakat saygı ve edep bilmeyen bu çocukların ilerde ne olabileceğini düşünemeyiz edep ve adap öğretceğimiz , eğitimin ne kadar gerekli olduğunu düşüneceğimiz yere güler eğlenir ne kıral çocukmuş bakana neler dedi haha der geçeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ne alaka. cocuk o daha. insan 7sinde neyse 7inde o olmuyor. abimde cocukken böyleymiş hatta daha beterdi ben iyi hatırlıyorum. şimdi adam bi sessiz bi mülayim. akıl başa geldikten sonra kişilik oturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 odun başa gelmiştir büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 cin gibi velet lan ne güzel işte ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Zengin oldum zengin, diyip gidişi en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 urfa merkez akıllı olsun herkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ne zamanki cehalet milli ve manevi deger sayılmayacak o zaman gelişmeye baslayacagız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Beyler kafanızda bir sıkıntı yok video kendinden dalgalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 oğlum bak gitteki çocuğu izledim sonra 12 dikiş yemiş la kafa karpuz gibi açılmış ahahg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar